Londen Zilver Pakket

Londen Zilver Pakket

Prijs vanaf € 76.80

Bespaar 10% op London Eye, Madame Tussauds en London Dungeon met ons Londen Combo Zilver Pakket! Ervaar drie van Londen's hoogtepunten en bespaar geld.

Wat zit er in het Londen Combo Zilver Pakket?
- Bespaar 10% op London Eye, Madame Tussauds en London Dungeon
- Open tickets, geldig 1 maand vanaf de datum die je kiest voor zowel London Eye als Madame Tussauds
- E-tickets direct naar je inbox gestuurd
- Een 30 minuten durende rit in London Eye
- Entree tot een 4D bioscoop ervaring bij London Eye
- De Marvel Super Heroes 4D en SCREAM! tentoonstellingen bij Madame Tussauds
- 360 graden sets met boeiende verhalen in de London Dungeon
- Twee fantastische ondergrondse achtbaanritten in de London Dungeon

Zie Londen van boven
Aan de Thames, recht tegenover de Big Ben, ligt één van Londen's meest beroemde herkenningspunten, het reuzenrad de London Eye. Vanuit hier kijk je met een geheel nieuw perspectief over de stad. Een volledige rit met het reuzenrad in een van de 32 capsules duurt ongeveer 30 minuten. Op zijn hoogste punt ben je 135 meter boven zeeniveau.

Ontmoet bekendheden bij Madame Tussauds
Een trip naar de betoverende wereld van Madame Tussauds is een absolute must wanneer je Londen bezoekt. Ontmoet de Britse Koningklijke familie, waaronder Queen Elizabeth, Prince William en Dutchess Kate, ontspan samen met de Beckhamds, test je sportkwaliteiten met enkele van je favoriete sporters of ontdek alle superhelden.

Krijg de schrik van je leven bij London Dungeon
De London Dungeon is een van de engste en meest schokkende ervaringen die Londen te bieden heeft! Ga op een 90 minuten durende reis door 1000 jaar van de geschiedenis van Londen. Jij en je metgezellen lopen door de Dungeon, van show naar show, gegidst door professionele acteurs.

Hoe werkt het?
Wanneer je de tickets bestelt, kies dan de datum van aankomst in Londen als 'geldig vanaf' datum. Vanaf deze datum zullen de tickets een maand lang geldig zijn.

Kies het aantal tickets en zoek verder. Kies vervolgens het aantal volwassene en kindertickets, waarbij kindertickets alleen in combinatie met tickets voor volwassenen kunnen worden gekocht. Mocht je verder nog bestellingen willen doen, kun je deze toevoegen. Anders kun je direct naar de betaling gaan.

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je een e-mail met daarin de e-tickets. Print deze uit en neem ze met je mee naar London Eye,Madame Tussauds en London Dungeon. Wanneer je de tickets voor London Eye ophaalt moet je een geldig ID met foto samen met de credit card die gebruikt is bij betaling tonen. London Eye kan toegang weigeren wanneer je geen geldig foto ID en credit card kunt tonen.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar. Echter, aangezien de kinderleeftijd varieer van attractie tot attractie zijn onze kinderprijzen een combinatie van een jongste en oudste kinderleeftijden bij de attracties. Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen in de leeftijd tussen 3 en 15 jaar. Kinderen van 0 tot 2 jaar hebben gratis entree.

Belangrijke informatie
- Het is aanbevolen ten minste 13 jaar oud en gezond te zijn wanneer je de Chamber of Horror en de SCREAM! sectie van Madam Tussauds bezoekt.
- Wees erop attent dat tijdens het hoogseizoen, in het bijzonder tijdens de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en andere feestdagen en middagen tussen 12.00 en 15.00 langere wachtrijen kunnen voorkomen.
- London Eye is gesloten voor het jaarlijks onderhoud tussen 6 en 17 januari.
- Entreebeleid bij de London Dungeon: vanwege de grote populariteit heeft de London Dungeon een nieuw entreebeleid. Vanaf 1 april moet je jouw e-ticket bij aankomst inruilen voor een getimed ticket dezelfde dag. Wij garanderen toegang tot de London Dungeon óf binnen 45 minuten na aankomst óf op de datum en tijd die jij inplant bij het inwisselen van de tickets. Geen van onze klanten heeft de volle 45 minuten hoeven wachten, maar wij bieden je nog steeds de flexibiliteit om je dag in te plannen zoals je wenst.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
the eye-mdm toussaud-london dungeon

Zeer goed pakket. Zeer eenvoudig te verkrijgen via internet, thuis printen en ter plekke inwisselen voor een kaartje. Eenvoudiger kan niet. Bij Mdm Toussaud zelfs prio-entry, dus geen ellenlange wachtrij. Attracties hoeven trouwens niet op dezelfde dag bezocht te worden. Zou het zo weer kopen!

Peter, Maassluis
DIN, 14 JUL 2015
5.0

Info

Londen Zilver Pakket
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.

Londen Zilver Pakket
Openingstijden
Madame Tussauds: iedere dag tussen 9.30 en 18.00 Laatste entree is om 17.00.
London Eye: iedere dag tussen 10.00 en 20.00 - van mei tot september van 10.00 tot 21.00.
London Dungeon: iedere dag tussen 10.00 en 17.00.

Richtlijnen

Richtlijnen
Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen