One World Observatory - Freedom Tower

One World Observatory - Freedom Tower

Prijs vanaf € 33.40

One World Observatory is het hoogste observatorium in het Westelijk halfrond! Binnen 60 seconden bereikt u de top! Vanaf hier hebt u een spectaculair uitzicht over de horizon. Boek één van de meest gewilde tickets en vermijdt de wachtrij bij het Observatory dek!

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij de kassa
- Bezoek het observatie dek op zowel de 100ste en 102de verdieping.
- Geniet van een spectaculair 360 graden uitzicht over New York
- Blijf zolang u wilt

Zie New York van bovenaf
In mei 2015 werd One World Observatory Deck in het One World Trade Center op de 100ste en 102de verdieping geopend. Het is het hoogste observatorium in het Westelijk halfrond. De toren is beter bekend als de Freedom Tower, gebouwd op de grond waar het oude World Trade Center eens heeft gestaan, tot die verschrikkelijke dag 9/11-2001.

Als u binnen komt, wordt u welkom geheten in het Global Welcome Center, waar een groot videoscherm te zien is met hierop begroetingen in allerlei talen en een dynamisch genererende wereldmap die de thuisplaats van de bezoekers laat zien. U zult het programma "Voice" volgen, wat de persoonlijke verhalen vertelt van de mannen en vrouwen die betrokken waren bij de bouw van One World Trade Center. Daarna krijgt u een close-up van de fundamenten waarop het gebouw staat.

U stapt dan in één van de vijf liften naar de 102de verdieping, dit duurt slechts 60 seconden. Op de top ziet u een virtuele sprong in tijd die de ontwikkeling van New Yorks skyline laat zien vanaf 1500 tot aan vandaag.

Hierna ziet u een korte presentatie van 2 minuten waarin abstracte structuren en patronen gecombineerd worden om de unieke polsslag van New York weer te geven in drie dimensies.

Op de 100st verdieping van de Onservatory, ook wel Discovery Level genoemd, heeft u een 360 graden uitzicht in alle richtingen, hier kunt u ook alle iconische bezienswaardigheden en omliggend water zien.

Hoe kom ik aan tickets?
We moeten uw tickets persoonlijk boeken dus het kan tot 48 uur duren voordat u uw e-ticket per email ontvangt. Print deze uit en neem deze met u mee naar de One World Observatory.

Hoe werkt het?
U simpelweg kiest een tijd en datum wanneer u de One World Observatory wilt bezoeken. Zorg dat u minstens 15 minuten voor het begin aanwezig bent.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn alleen geldig op het tijdstip en datum die u heeft gekozen tijdens uw boeking.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, maar kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits ze vergezeld zijn van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Let wel u moet door beveiliging om de One World Observatory binnen te komen, dus breng geen grote tassen of bagage mee.
- Met uw e-ticket kunt u helaas de wachtrijen bij de beveiliging niet vermijden net zo min als de wachtrijen bij de lift die op en neer gaat naar het uitzichtdek, dit geldt alleen maar voor de ingang naar de toren.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 2 klantrecensies
Heer

Verrassende liftreis, mooi gedaan. Ga een extra dimensie aan de tijd in de lift. Trouwens verbluffend snel.

Johannes, Assen
VRI, 03 JUN 2016
4.0
Freedom Tower

Op 16 maart 2016 hebben wij de Freedom Tower bezocht. Werkelijk een hele belevenis. Binnen een minuut sta je boven. De tickets moeten van te voren worden aangeschaft en dat hebben wij gedaan via deze site. Dezelfde dag kwamen de tickets via een PDF bestand binnen. Kortom: goed bevallen. Tip: ga vroeg direct na opening rond 9 uur zodat je de wachtrij kunt omzeilen.

Hwa, Meteren
VRI, 18 MRT 2016
4.0

Info

One World Observatory - Freedom Tower
One World Observatory bevindt zich in:
One World Trade Center,
285 Fulton Street,
New York, New York, 10007

One World Observatory - Freedom Tower
Openingstijden
Hier kunt u toegangstickets kopen van maandag tot vrijdag: openingstijden tot september: 9 AM tot middernacht (laatste toegang om 11.15 PM). Openingstijden vanaf september: 9 AM tot 8 PM (laatste toegang om 7.15 PM)

Richtlijnen

Richtlijnen
De dichtstbijzijnde metro halte is: World Trade Center station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen