Tower of London

Tower of London

Prijs vanaf € 29.70

De Tower of London is één van die attracties die je op zijn minst eenmaal bezocht moet hebben! Bespaar tijd en boek je tickets voor de Tower of London vanuit huis. Hiermee sla je de wachtrij voor de kassa over en kun je direct met de hele familie genieten!

Hoogtepunten
- Sla de wachtrij voor de kassa over
- Geniet van een gratis gegidste Yeoman Warder tour
- Krijg je e-tickets direct naar je e-mailadres gestuurd
- Open tickets die geldig zijn voor een maand
- Bekijk de Kroonjuwelen en de Beefeaters
- Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis naar binnen

Bezoek de Tower of London
Her Majesty Queen Elizabeth's Royal Palace and Fortress, ook wel bekend als de Tower of London, is een historisch kasteel gelegen aan de noordkant van de rivier Thames in centraal Londen.

De Tower of London is het meest bekend vanwege de Kroonjuwelen en de Beefeaters (bewakers die tevens Yeomen Warders worden genoemd), maar andere bezienswaardigheden zoals de White Tower, de Bloody Tower en de Traitor's Gate zijn ook het bezoeken waard in dit meer dan 900 jaar oude gebouw.

Geniet van een gratis Yeoman Warder tour
De tickets zijn inclusief een gratis Yeoman Warder tour voor personen die vroeg aanwezig zijn. Yeoman Warder tours vinden ieder half uur tijdens de dag plaats, maar deze gegidste tours kunnen niet vooraf geboekt worden en vullen snel op.

Hoe boek ik mijn tickets?
Kies de datum waarop je in Londen arriveert als de 'geldig vanaf' datum. Vanaf dit moment is het tickets geldig voor 1 maand. Kies het aantal tickets en druk op zoeken. Vervolgens kun je het aantal volwassene- en kindertickets (van 5-15 jaar) selecteren. Kindertickets kunnen alleen in combinatie met tickets voor een volwassene gekocht worden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin de e-tickets. Print deze uit en breng ze met je mee naar de Tower of London.

Je dient deze e-tickets in te wisselen bij de Tower of London voor de originele tickets. Vergeet niet dat de persoon die de tickets geboekt heeft een geldig foto-ID moet meenemen wanneer de tickets ingeruild worden.

Zijn er kindertickets?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 12 klantrecensies
Tower of London

Een prachtig stuk geschiedenis. De Yeoman warders staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en ondanks de vele bezoekers was het nergens vervelend . Kroonjuwelen zijn prachtig en zwaar "over the top".
Boeken via londenticket was eenvoudig, alleen waten er verschillende toegangen met grouptickets, was niet helemaal duidelijk welke we moesten hebben. Voucher inleveren voor tickets ging vlekkeloos. De volgende keer boek ik zeker weer tickets via londentickets. Dan willen we naar de houses of parliament!

Anna, Renkum
ZAT, 17 DEC 2016
4.4
Geweldige ervaring

Eind april ben ik met mijn dochter een week op vakantie geweest in Londen en natuurlijk hoort daar een bezoek aan de Tower bij. Ik was er al eerder geweest, maar ditmaal hebben we een rondleiding onder begeleiding meegemaakt. En dat was werkelijk zéér de moeite waard. Niet alleen omdat de 'Beefeater' die ons rondleidde af en toe hilarisch was, maar ook omdat hij prachtige verhalen wist te vertellen. We dachten met een uur in de Tower wel klaar te zijn, maar uiteindelijk zijn we er dik drie uur gebleven (waarvan 1 uur de rondleiding). En nóg hebben we niet alles gezien! Dus dat betekent dat we weer een keer terug moeten... En dat is een leuk vooruitzicht! :)

Tabitha
DON, 21 JUL 2016
4.4
Prima geregeld.

Alle tickets gebruikt zoals bedoeld. Was prima geregeld. Bij Tower kun je ook een audio-tour in het Nederlands beluisteren. Erg leuk, ook voor kinderen (die van ons zijn 8 en 10 en vonden het heel interessant).

Carolien, Den haag
DIN, 31 MEI 2016
4.4
Must see als je in London bent!

Voor een weekje Londen samen met mijn dochter, heb ik bij Londenticket.nl van tevoren tickets gekocht. Dat was een gouden greep, want we konden nu alle files vermijden bij de kassa! Het boeken ging makkelijk en snel en de Tower zelf was een absolute 'must see'. We hebben ruim drie uur rondgelopen en alles bekeken, met inbegrip van een uur durende (soms hilarische) gidstour door een Yeoman Warder (beter bekend als 'Beefeater'). We zagen de White Tower van binnen, hebben de kroonjuwelen gezien, de raven (de gids vertelde de legende die rondgaat m.b.t. de raven), en we zijn in de Chapel geweest waar de overblijfselen van vele geëxecuteerden in de Victoriaanse tijd zijn herbegraven.

Dit was een ervaring die nog lang op onze netvliezen zal blijven staan, eentje om nooit meer te vergeten!

Tabitha
WOE, 04 MEI 2016
4.4
Tower of Lodon

Een topattractie waar je best je tijd voor neemt. Echt de moeite waard.

Leen, Niel
DIN, 23 FEB 2016
4.4
Tower of London

Plaats in Londen waar je moet geweest zijn, hier adem je de geschiedenis van de stad in en uit.

Jan, Turnhout
ZAT, 26 DEC 2015
4.4
In een woord geweldig.

Het was de moeite waard om hier de tijd voor te nemen.
Het boeken van de ticket ging heel goed.
En ter plaatse goed geregeld.
Dus zeker een keer naar London gaan om dit te ervaren.

Petronella, Reusel
MAA, 16 NOV 2015
4.4
tower of london

Veel hele mooie dingen en verhalen van vroeger. De kroon juwelen zijn prachtig.

Jolanda, Vleuten
MAA, 18 MEI 2015
4.4
Een must

Stonden op zaterdag morgen 21 december 2013 om 9u15 aan de ingang en er waren totaal geen wachtrijen. Vanaf 11u werd het wel wat drukker.

Jeanine, Londerzeel
DON, 26 DEC 2013
4.4
Een stap in het verleden

Een geweldige ervaring.

F.m., Alphen gld
DIN, 10 SEP 2013
4.4
Fantastisch!!!

Geweldige ervaring, rondleiding van de Yeoman Warder Mark, was helemaal top!!
Ik had het niet willen missen!

Ruud, Arnhem
ZON, 25 AUG 2013
4.4
Ticmate

een uitstekende wijze voor het verkrijgen van tickets voor de Tower of London.

Cornelis l., Rotterdam
VRI, 23 AUG 2013
4.4

Info

Tower of London, Ticmate.nl

Tower of London
Tower of London,
Tower Hill
London, EC3N 4AB

Tower of London
Openingstijden
Maart-oktober: Laatste toegang om 17.00pm dinsdag-zaterdag: 9.00am-17.30pm zondag-maandag: 10.00am-17.30pm. November-februari: Laatste toegang om 16.00pm dinsdag-zaterdag: 9.00am-16.30pm zondag-maandag: 10.00am-16.30pm.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Tower of London

Routebeschrijving
Maak gebruik van District Line of Circle Line naar Tower Hill Station! Hiervan is het ca. 10 minuten te lopen.

Zie op een kaart
Bussen
15, 42, 78, 100, RV1

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen