The View from the Shard

The View from the Shard

Prijs vanaf € 38.80

Bezoek de hoogste wolkenkrabber in West-Europa - de Shard. Het uitzicht vanaf de Shard is adembenemend! Vanaf de top kun je vrijwel alle monumenten en hoogtepunten van Londen zien, inclusief de Tower of London en London Eye.

Hoogtepunten
- Bezoek het hoogste gebouw van West-Europa
- Krijg een schitterende uitzicht over alle beroemde plekken van Londen
- Leer alles over de stad met Engels commentaar via interactieve telescopen

Ervaar Londen van bovenaf
Geniet van een adembenemend 360 graden uitzicht vanaf de Shard in Londen. De Shard is een iconisch monument welke de skyline van Londen een nieuw gezicht heeft gegeven.

Drie verdiepingen
Op niveau 0 wordt je getrokken in de wereld van Londen waar vluchtige blikken van deze geweldige stad zich bloot stellen. Terwijl je omhoog gaat in een caleidoscopische lift bereik je de 68ste verdieping, 244 meter boven de stad.

Vanaf hier kun je verdergaan naar de 69ste verdieping, waar je kunt genieten van een schitterend 360 graden panoramisch uitzicht met zicht over alle oude en nieuwe monumenten van de stad. Verder op de 72ste verdieping vind je het hoogste punt van de stad, vanaf waar je het ultieme uitzicht hebt. Omhoog zijn er enkel nog plakken glas naar de top van het gebouw leiden.

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je via e-mail jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze met je mee naar Londen.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Prima uitzicht op London op grote hoogte

Goed alternatief voor de London Eye. Een nog niet massaal ontdekte attractie. Kopen tickets en gang naar boven toe verloopt snel en efficient. Er is veel ruimte langs de enorme ramen, waardoor iedereen goed zicht heeft en je kunt net zo lang blijven als je wilt. Buurt rond Londo Bridge station is ook erg leuk om doorheen te lopen.

Gustave, Groenekan
MAA, 26 AUG 2013
4.0

Info

The View from the Shard
The Shard
32 London Bridge Street,
London SE1

The View from the Shard
Openingstijden
Openingstijden: april-september: 09:00 tot 22:00 uur Dagelijks
Oktober-maart: zondag-woensdag 10:00-19:00, donderdag-zaterdag 10:00-22:00

Routebeschrijving

Zie op een kaart, The View from the Shard

Routebeschrijving
Meest nabije metrostation: London Bridge

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen