Westminster Abbey waarbij u de wachtrij vermijdt

Westminster Abbey waarbij u de wachtrij vermijdt

Prijs vanaf € 25.10

Westminster Abbey is één van 's werelds grootste kerken met een geschiedenis die meer dan duizend jaar teruggaat en de kerk is een essentieel onderdeel van elke reis naar London. Boek uw tickets vanuit thuis en vermijdt de lange wachtrij bij de wereldberoemde kerk!

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij Westminster Abbey
- Bewonder de ongelofelijke architectuur
- Bekijk de kroningsstoel
- Kom meer te weten over de kerk met een gratis audio gids

Verken Westminster Abbey
Westminster Abbey is niet alleen een meesterwerk qua architectuur uit de 13de en 16de eeuw en een UNESCO World Heritage Site. De oude kerk presenteert een unieke opkomst van de Britse geschiedenis.

Hier vindt u de schrijn van St Edward the Confessor, de graven van koningen en koninginnen en ontelbare memories van bekende zoals Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton en Charles Darwin.

Sinds 1066 vindt hier elke kroning plaats en een groot aantal andere koninklijke gebeurtenissen zoals 16 koninklijke bruiloften. Vandaag de dag is het nog steeds een kerk gewijd aan dagelijkse religie en voor het vieren van grote evenementen in het leven van de natie.

Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de kerk met een gratis audio gids (beschikbaar in 12 talen), deze duurt ongeveer 60 minuten.

Hoe krijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per e-mail, print deze uit en neem deze mee op uw tour.

Hoelang is mijn ticket geldig?
Uw ticket voor Westminster Abbey is alleen geldig op de gekozen datum.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6-16 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits vergezeld van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Denk eraan dat Westminster Abbey een actieve plaats van religie is en daarom soms gesloten is voor speciale diensten en evenementen. Openingstijden kunnen altijd veranderen. Wij raden u aan de openingstijden te checken voor dat u een bezoek brengt.
- Westminster Abbey is op zondag gesloten voor toeristen. Op zondag en religieuze feestdagen zoals Pasen en Kerstmis is de Abbey alleen open voor religieuze diensten. Iedereen is welkom en kan gratis de dienst bijwonen.

 

Info

Westminster Abbey waarbij u de wachtrij vermijdt
U krijgt toegang tot de kerk via de ingang bij de North Door bij Westminster Abbey.
20 Deans Yard, London SW1P 3PA

Westminster Abbey waarbij u de wachtrij vermijdt
Openingstijden
Westminster Abbey is geopend maandag-zaterdag van 9.30 AM tot 3.30 PM. De kerk is gesloten voor toeristen van 12 PM tot 1 PM maandag - vrijdag vanwege kerkdiensten.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Westminster Abbey waarbij u de wachtrij vermijdt

Routebeschrijving
Het dichtstbijzijnde metrostation is: Westminster

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen