Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Prijs vanaf € 15.90

Vermijdt de wachtrij bij de of zo populaire TV Toren in Berlijn! Geniet van het 360-graden panorama uitzicht over Berlijn op 207 meter boven de stad. Dit moet u gezien hebben als u Berlijn bezoekt!

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij de populaire TV Toren
- Bewonder Berlijn van bovenaf
- Kies uit vroege vogel, 's avonds laat of fast view tickets
- Geniet van gratis toegang voor kinderen onder de 4 jaar

Bezoek de iconische TV Toren in Berlijn
Wilt u Berlijn in 360° ontdekken? Dan is de TV Toren de juiste plaats.

Vanaf 203 of 207 meter hoog kunt u over de gehele stad uitkijken en vele van de attracties. U kunt onder andere zien: de Rijksdag (parlementsgebouw), de Brandenburg Toren, het Hoofdtreinstation, evenals het Olympisch Stadium, Het Museum Eiland en Potsdamer Platz.

Met bijna 1,2 miljoen bezoekers per jaar is de TV Toren in Berlijn een van de meest populaire attracties voor toeristen in Berlijn. Aangezien het grote aantal bezoekers is het zeker de moeite waard om uw tickets vooraf te boeken!

Kies uit drie soorten tickets

Vroege vogel: Toegang tot de TV Toren voor 9:00/10:00AM en blijf zolang u wilt. Met een vroege vogel ticket zijn er geen wachttijden + u krijgt toegang tot de hoogste bar in Berlijn!

's Avonds laat: Toegang tot de TV Toren 's avonds vanaf 9 PM tot sluitingstijd. U vermijdt de wachtrij + toegang tot de hoogste bar in Berlijn!

Fast View Ticket: Kies een datum en tijd voor uw bezoek aan de panorama etage van de TV Toren. Vermijdt de wachtrij bij de Toren en bezoek de hoogste bar van Berlijn 'Bar 203'.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zal uw e-ticket direct naar uw e-mail gezonden worden, print deze uit en breng deze mee naar de TV Toren.

Bewaar uw e-ticket want u heeft dit nodig als u de TV Toren verlaat, dus bewaar het goed.

Hoe werkt het?
Als u aankomt bij de TV Toren, houdt dan de barcode aan de bovenkant van uw e-ticket voor de scanner en ga dan door de draaiboom.

Waar bevindt de TV Toren zich?
U kunt de iconische TV Toren vinden aan Alexanderplatz. Het adres staat op uw e-ticket

Uit wat voor tickets kan ik kiezen?
U kunt kiezen uit 3 soorten tickets: Vroege Vogel Ticket (toegang voor 9:00/10:00 AM + vermijdt de wachtrij), "s Avonds laat ticket (toegang van 9 PM tot sluitingstijd + vermijdt de wachtrij) of Fast View Ticket (Kies een datum en tijd voor uw bezoek + vermijdt de wachtrij).

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
Vanwege het interieur van de TV toren in Berlijn is er geen toegang mogelijk voor mensen met loop problemen, zoals mensen die niet kunnen lopen zonder hulpmiddelen zoals onder andere krukken, rolstoelen etc.

 

Info

Berlijn TV Toren Alexanderplatz
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlijn.

Berlijn TV Toren Alexanderplatz
Openingstijden
Maart tot oktober: dagelijks van 9.00 tot 0.00. November tot februari: dagelijks van 10.00 tot 0.00.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Routebeschrijving
S- en U-Bahn Alexander Platz Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen