Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Prijs vanaf € 12.40

Bij de TV Toren (Berliner Fernsehturm) op het Alexanderplatz in Berlijn krijg je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn vanaf een spectaculaire 207 meter hoogte. Bestel jouw tickets voor de TV Toren in Berlijn hier!

Wil je Berlijn ontdekken vanaf grote hoogte? Dan ben je bij de TV Toren op de juiste plek. Vanaf 203 en 207 meter hoogte kun je uitkijken over de hele stad met haar vele attracties. Zo kun je onder andere deRecihstag (het parlementsgebouw), de Brandenburg Tor, het Centraal Station met al haar boulevards, het Olympisch Stadion, het Museum Eiland (Museuminsel) en Postdamer Platz zien.

Met bijna 1.2 miljoen bezoeker per jaar is de TV Toren in Berlijn een van de populairste attracties voor toeristen in Berlijn. Gezien de vele andere bezoekers op ieder moment is het absoluut  handig je tickets van tevoren in ebzit te hebben!

Je kunt hier de volgende tickets bestellen:

Early Bird Ticket - Je moet naar de TV Toren gaan vóór 09.15/10:15. Je kunt echter blijven zo lang je wilt. De TV Toren is open vanaf 09.00 van maart tot oktober en vanaf 10.00 van november tot februari. Met een Early Bird Ticket hoef je NIET in de wachtrij te staan en krijg je toegang tot Berlijn's hoogste bar!

Dit ticket zal niet geldig zijn als je te laat bent!

Late Night Ticket - Je krijgt toegang tot de TV Toren in de avond vanaf 21.00 tot sluitingstijd. Je hoeft NIET in de wachtrij en krijgt toegang to Berlijn's hoogste bar!

Premium Ticket Panorama -  Als u zelf uw bezoek wilt plannen aan het panorama level! Kies een datum en tijd voor uw bezoek aan het panorama level met de hoogste bar in Berlijn ‘Bar 203’ en vermijdt de wachtrij bij de ingang of kassa.   

Belangrijke informatie
:
- Als u aankomt bij de TV Toren houdt u dan de barcode aan de bovenkant van uw e-tickets tegen de scanner en ga dan door de ingang. 
- Graag e-ticket bewaren aangezien u deze nodig hebt bij het verlaten van de TV Toren, dus bewaar het ergens veilig.
- Het ticket is ALLEEN geldig op de dag en tijd van de boeking.
- Kinderprijzen zijn beschikbaar voor kinderen van 4 tot 16 jaar oud. Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee.
- De TV Toren in Berlijn (Berliner Fernsehturm) is geopend van maart tot oktober van 9.00 tot 0.00 en van november tot februari van 10.00 tot 0.00!
- De TV Toren in Berlijn is gelegen op Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlijn.

Info

Berlijn TV Toren Alexanderplatz
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlijn.

Berlijn TV Toren Alexanderplatz
Openingstijden
Maart tot oktober: dagelijks van 9.00 tot 0.00. November tot februari: dagelijks van 10.00 tot 0.00.

Richtlijnen

Richtlijnen
S- en U-Bahn Alexander Platz Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen