Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt

Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt

Prijs vanaf € 52.90

Boek een onvergetelijk champagne ontbijt in de TV Toren van Berlijn en geniet van een fantastisch uitzicht over de stad. Vanaf de TV Toren op het Alexanderplatz heb je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn, 207 meter boven de stad. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt met champagne, terwijl je over de stad heen kijkt. Boek nu!

Hoogtepunten
- Sla de rij voor de ingang van de TV Toren in Berlijn over
- Gegarandeerd een tafel bij het raam
- Geniet van een VIP ontbijt menu: gerookte varkensfilet, gemarineerde zalm, krab uit de Noordzee, kaas, fruit, jam, honing, broodjes, een croissant, een glas champagne en een glas vers geperste sinaasappelsap. Daarnaast is er onbeperkt heerlijke koffie.*
- Bekijk vanaf grote hoogte de fantastische monumenten van Berlijn.

Vanaf 203 en 207 meter hoog heb je een uitzicht over de hele stad met haar vele toeristische attracties. Zo zie je onder andere de Reichstag (het parlementsgebouw), de Branderburg Tor, het centraal station met al haar prachtige boulevards, het Olympisch Stadion, Museuminsel en Postdamer Platz.

Met bijna 1,2 miljoen bezoekers per jaar is de TV Toren in Berlijn één van de meest populaire attracties van de stad. Gegeven deze grote aantallen bezoekers, is het het absoluut waard om vooraf te boeken!

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze met je mee naar Berlijn.

Hoe werkt het?
Als u aankomt bij de tv-toren moet u de barcode die geprint staat op uw e-ticket voor de scanner houden en dan door de ingang gaan.
Graag uw ticket bijhouden omdat u dit nodig heeft om de TV-Toren weer te verlaten, dus bewaar het goed.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Nee, helaas zijn er geen kindertickets voor het Champagne Ontbijt in de TV Toren.

* Er kunnen veranderen plaatsvinden in het menu.

Belangrijke informatie:
- Als u aankomt bij de TV Toren houdt u dan de barcode aan de bovenkant van uw e-tickets tegen de scanner en ga dan door de ingang. 
- Graag e-ticket bewaren aangezien u deze nodig hebt bij het verlaten van de TV Toren, dus bewaar het ergens veilig. 

Info

Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt
Berlijn TV Toren
Berlin TV Tower
Alexanderplatz
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin

Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt
Openingstijden
Je kunt kiezen tussen twee tijden voor het ontbijt: maart-oktober 9.30, 10.00 en 10.30. November-februari 10.00 en 10.30.

Richtlijnen

Richtlijnen
Alexander Platz Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen