Berlijn TV Toren Diner

Berlijn TV Toren Diner

Prijs vanaf € 78.40

Een diner in het ronddraaiende restaurant in de top van de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn is een ware VIP ervaring. Het is niet iedere dag dat je de kans hebt om te dineren op een hoogte van 207 meter!

De TV Toren is gelegen in het hart van de stad op het Alexanderplatz. Met 368 meter is de toren het hoogste gebouw in Duitsland en het op één na hoogste gebouw geopend voor publiek in Europa. Het observatiedek is op een hoogte van 203 meter en is huis aan Berlijn's hoogste bar, de "Panorama Bar". Het draaiende restaurant is op een hoogte van 207 en draait één of twee maal om zijn eigen as ieder uur.

Onzen VIP Diner gasten worden persoonlijk verwelkomt door het personeel van de TV Toren op de begane grond, waar zij begeleid worden naar de liften en zodoende de wachtrij kunnen overslaan. Jouw tafel zal direct naast het raam gelegen zijn en is direct beschikbaar wanneer je aankomt in het draaiende restaurant.

Bekijk een voorbeeld van het menu HIER!*
*Je krijgt de keuze uit een voorgerecht of een dessert, plus een hoofdgerecht op de dag dat je de TV Toren bezoekt. De keuze bevat tevens een vegetarische optie.

Inbegrepen in het VIP Diner pakket in de Berlijn TV Toren is:
- Gegarandeerde tafel bij het raam
- Een glas mousserende wijn als aperitief
- Een 2-gangen menu: voorgerecht of dessert plus hoofdgerecht
- 2 glazen wijn
- Ongelimiteerd mineraalwater

Belangrijke informatie:
- Als u aankomt bij de tv-toren moet u de barcode die geprint staat op uw e-ticket voor de scanner houden en dan door de ingang gaan. 
- Graag uw ticket bijhouden omdat u dit nodig heeft om de TV-Toren weer te verlaten, dus bewaar het goed.
- Als de boeking bevestigd wordt sturen wij je een voucher/e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar de TV Toren. Toon deze aan een medewerker bij de souvenir winkel op de begande grond van de TV Toren.
- Dress code: er is geen formele dresscode in het restaurant.
- Er zijn geen aparte tarieven voor kinderen beschikbaar.

Op Aanvraag Tickets Op Aanvraag Tickets
Voor dit evenement dient onze plaatselijke leverancier de beschikbaarheid te bevestigen. Normalerwijze neemt dit niet meer dan 24 uur in beslag.

Info

Berlijn TV Toren Diner
Berlijn TV Toren
Alexanderplatz,
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin.

Berlijn TV Toren Diner
Openingstijden
Je kunt hier diner boeken om 18:000, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00 of 20:30.

Richtlijnen

Richtlijnen
S- en U-Bahn Alexander Platz Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen