Berlijn TV Toren VIP Lunch

Berlijn TV Toren VIP Lunch

Prijs vanaf € 61.10

Boek jouw lunch bij het restaurant "Sphere" in de top van Berlijn's beroemde TV Toren en ontvang een VIP behandeling. Het panoramische uitzicht over Berlijn vanaf 207 meter hoogte is werkelijk spectaculair.

De TV Toren is gelegen in het hart van de stad op het Alexanderplatz. Met 368 meter is de toren het hoogste gebouw in Duitsland en het op één na hoogste gebouw dat voor het publiek open is in EUropa. Het observatiedek is op een hoogte van 203 meter en is huis aan Berlijns hoogste bar, de "Panorama Bar". Het ronddraaiende restaurant op 207 meter hoogte draait ieder uur één of tweemaal om zijn eigen as.

Je staat op het punt om een heel bijzonder bezoekje aan de TV Toren in Berlijn te bestellen. Wanneer je aankomt bij de TV Toren zul je persoonlijk verwelkomt worden door het personeel van de TV Toren, welke je zult begeleiden naar de liften zodat je de wachtrij kunt overslaan. Een tafel aan het raam zal voor je klaar staan op het moment dat je aankomt in het restaurant. Inbegrepen in het menu is een twee-gangen lunch met twee glazen wijn uitgekozen door de sommelier, water en een after lunch drankje naar keuze.

Bekijk een voorbeeld van het menu HIER!*
* Je krijgt de keuze uit een voorgerecht of een dessert, plus een hoofdgerecht op de dag dat je de TV Toren bezoekt. De keuze bevat tevens een vegetarische optie.

Twee glazen wijn, water en een warm drankje zijn inbegrepen in alle menu's.

Belangrijke informatie:
Als u aankomt bij de tv-toren moet u de barcode die geprint staat op uw e-ticket voor de scanner houden en dan door de ingang gaan. 
Graag uw ticket bijhouden omdat u dit nodig heeft om de TV-Toren weer te verlaten, dus bewaar het goed.
- Als de boeking bevestigd kan worden sturen wij het e-ticket naar het opgegeven e-mailadres. Print deze uit en neem hem met je mee naar de kassa van de souvenir winkel in de TV Toren. Hier zal een personeelslid je opvangen.
- Dress code: er is geen formele dress code.
- Er zijn geen aparte tarieven voor kinderen.

Op Aanvraag Tickets Op Aanvraag Tickets
Voor dit evenement dient onze plaatselijke leverancier de beschikbaarheid te bevestigen. Normalerwijze neemt dit niet meer dan 24 uur in beslag.

Info

Berlijn TV Toren VIP Lunch
Berlijn TV Toren
Alexanderplatz,
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin.

Berlijn TV Toren VIP Lunch
Openingstijden
Hier kun je lunch boeken om 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30 of 15:00.

Richtlijnen

Richtlijnen
S- en U-Bahn Alexander Platz Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen