THE WYLD in Friedrichstadt-Palast

THE WYLD in Friedrichstadt-Palast

Prijs vanaf € 37.50

Friedrichstadt-Palast in Berlijn is niet alleen in fantastische cabaret: het is glamour, muziek en dans in een geweldige revue. Bestel tickets voor THE WYLD - Out Of This World in Friedrichstadt-Palast in Berlijn hier!

 

Friedrichstadt-Palast heeft een veelbewogen geschiedenis die terug gaat tot 1919. Het is bekend voor zijn unieke programma en grootte van het theater. Hier leeft Berlin's rijkste revue traditie voort door de toeschouwers van vandaag state-of-the-art shows te brengen.

 

Van oktober 2014 tot 2015 is THE WYLD - Out Of This World dé show in het Friedrichstadt Palast!

 

THE WYLD - Out Of This World is een ultra-moderne, bizarre en futuristische show. Op het grootste theater podium ter wereld schittert dit nieuwe hemelse fenomeen in Berlijn met uitzonderlijke figuren en talenten in een buitengewone wereld. Met meer dan 100 artiesten en een productiebudget van meer dan tien miljoen Euro is THE WYLD een van de meest uitgebreide cabarets en voorstellingen buiten Las Vegas.

 

Trek jouw ruimtekostuum uit de kast en vlieg met eens mee naar dit werkelijke kosmische liefdesverhaal. THE WYLD is hemels mooi en absoluut van een andere planeet!

 

Belangrijke informatie:

- Bekijk het overzicht van zitplaatsen in Friedrichstadt-Palast HIER!

- Friedrichstadt-Palast is een erg populaire attractie en is op vrijdagen en zaterdagen vaak maanden van tevoren uitverkocht. Hoe eerder je reserveert, hoe beter de kans op een plek is. Als je Friedrichstadt-Palast op andere dagen dan zaterdag en vrijdag kan bezoeken verhoogt dit ook je kansen op het verkrijgen van tickets!

- Friedrichstadt-Palast shows beginnen om 19.30 op vrijwel iedere dinsdag tot zondag en hebben tevens een voorstelling om 15.30 op zaterdag en zondag.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
The Wyld

Fantastische avond gehad, super goede show en mooi theater!

Alberti, Baarn
VRI, 24 APR 2015
5.0
Op Aanvraag Tickets Op Aanvraag Tickets
Voor dit evenement dient onze plaatselijke leverancier de beschikbaarheid te bevestigen. Normalerwijze neemt dit niet meer dan 24 uur in beslag.

Info

THE WYLD in Friedrichstadt-Palast
Wees op dit adres 50 minuten voor de show:
Friedrichstadt-Palast, Friedrichstrasse 107, 10117 Berlijn

THE WYLD in Friedrichstadt-Palast
Openingstijden
Verschillende tijden van dinsdag tot zondag. Gesloten op maandag.

Richtlijnen

Richtlijnen
Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen