Barcelona

Vind hier tickets voor attracties, hoogtepunten en sightseeing in Barcelona. Boek veilig tickets voor sightseeing in Barcelona, zie Gaudi's Barcelona incl. Sagrada Familia, Park Güell en Casa Batló, geniet van Pueblo Espanyol en een flamenco show of neem een rondleiding door het FC Barcelona stadion Champ Nou.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
FC Barcelona en Camp Nou Tour

FC Barcelona en Camp Nou Tour

5.0
(1)

Bezoek Camp Nou- thuisbasis van FC Barcelona! Boek uw tickets vanaf thuis, vermijdt de wachtrij bij de kassa zodat u meer tijd heeft om het stadium te verkennen en het FC Barcelona museum! Als u wilt kunt u een audio gids huren om meer te weten te komen over het wereldberoemde stadium en voetbalteam.

Vanaf € 28.00
Barcelona Aquàrium

Barcelona Aquàrium

4.7
(3)

Breng een leuke dag door met het verkennen van de onderwater wereld van Barcelona Aquarium! Het aquarium heeft heel veel activiteiten voor kinderen en volwassenen! Vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets!

Vanaf € 20.00
Rondleiding door Sagrada Familia

Rondleiding door Sagrada Familia

4.8
(5)

Bezoek Sagrada Familia tijdens deze 2-uur durende tour! Sagrada Familia is Gaudi's onvoltooid meesterwerk en één van de meeste bezochte gebouwen in de wereld. Vermijdt de urenlange wachtrij samen met uw gids en breng de tijd door met het ontdekken van dit architecturale juweel!

Vanaf € 34.00
Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

4.2
(5)

Met uw Barcelona Hop-On Hop-Off ticket in de hand bent u klaar om de stad Barcelona te gaan verkennen. De Hop-On Hf-Off bussen is een zeer waardevolle optie voor wie wilt gaan sightseeing op een leuke en flexibele manier! U kunt kiezen uit een ticket voor 24 of 48 uur, boek online!

Vanaf € 29.00
Casa Batlló - Skip the line

Casa Batlló - Skip the line

5.0
(1)

Vermijdt de wachtrij bij één van Gaudi's meest beroemde gebouwen in Barcelona - Casa Batlló! Het is een architecturaal meesterwerk met een interessante geschiedenis! Uw ticket is inclusief een gratis audio gids. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrij!

Vanaf € 24.00
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Bezoek Barcelona Zoo in het charmante deel van het oude Barcelona en geniet van 4000 verschillende dieren met meer dan 400 diersoorten, inclusief de afstammelingen van de albino gorilla Snowflake, dolfijnen, tropische vogels reptielen en nog veel meer. Boek vandaag nog online en ontvang uw tickets via de mail.

Vanaf € 20.00
Montjuïc kabelbaan

Montjuïc kabelbaan

Reis naar de top van Montjuïc Hill waar u kunt genieten van de onvergelijkbare uitzichten over de haven en stad van Barcelona. Boek hier uw tickets voor de Montjuïc kabelbaan.

Flamenco Show Tablao Cordobes

Flamenco Show Tablao Cordobes

4.0
(2)

Ervaar een vermakelijke en meeslepende flamingo show bij Tablao Cordobes in Barcelona. Tablao Cordobes is één van de beroemdste flamingo plaatsen in geheel Spanje. Het is een ervaring die u beslist een keer mee moet maken! De show is snel uitverkocht dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf heeft geboekt!

Vanaf € 69.00
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Real Madrid Super Cup

ZAT, 12 AUG 2017 of ZON, 13 AUG 2017, om Camp Nou

Vanaf € 185.00
Gaudi en Sagrada Familia Tour

Gaudi en Sagrada Familia Tour

Verken Gaudi's meest bekende werk in Barcelona! Vermijdt de wachtrij bij de schitterende basiliek Sagrada Familia, wandel door het mooie openbare park, Park Güell en bekijk Gaudi's appartement gebouwen op Passeig de Gràcia vergezeld van een kundige gids. Verzeker uw plaats op deze populair tour, boek uw tickets vandaag nog!

Vanaf € 72.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen