Barcelona

Tickets voor attracties, bezienswaardigheden en sightseeing in Barcelona. U  kunt hier veilig en gemakkelijk tickets boeken voor sightseeing in Barcelona, bekijk Gaudi’s Barcelona incl. Sagrada Familia, Park Güell en Casa Batló, geniet van het Pueblo Espanyol en een flamenco show of maak een rondleiding in het beroemde FC Barcelona voetbalstadion Camp Nou.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Bezoek Barcelona Zoo in het charmante deel van het oude Barcelona en geniet van 4000 verschillende dieren met meer dan 400 diersoorten, inclusief de afstammelingen van de albino gorilla Snowflake, dolfijnen, tropische vogels reptielen en nog veel meer. Boek vandaag nog online en ontvang uw tickets via de mail.

Vanaf € 20.00
Barcelona Aquàrium

Barcelona Aquàrium

4.7
(3)

Breng een leuke dag door met het verkennen van de onderwater wereld van Barcelona Aquarium! Het aquarium heeft heel veel activiteiten voor kinderen en volwassenen! Vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets!

Vanaf € 20.00
Guided tour to Sagrada Familia

Guided tour to Sagrada Familia

4.8
(5)

Bezoek Sagrada Familia tijdens deze 2-uur durende tour! Sagrada Familia is Gaudi's onvoltooid meesterwerk en één van de meeste bezochte gebouwen in de wereld. Vermijdt de urenlange wachtrij samen met uw gids en breng de tijd door met het ontdekken van dit architecturale juweel!

Vanaf € 34.00
Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

4.2
(5)

Met uw Barcelona Hop-On Hop-Off ticket in de hand bent u klaar om de stad Barcelona te gaan verkennen. De Hop-On Hf-Off bussen is een zeer waardevolle optie voor wie wilt gaan sightseeing op een leuke en flexibele manier! U kunt kiezen uit een ticket voor 24 of 48 uur, boek online!

Vanaf € 28.00
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Sevilla Spanish Super Cup

MAA, 15 AUG 2016 of WOE, 17 AUG 2016, om Camp Nou

Vanaf € 25.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen