Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.7
(20)

De Berlijn Welkomkaart is (bijna) alles dat u nodig heeft als u Berlijn bezoekt. Met de Berlijn Welkomkaart krijgt u onbeperkt openbaar vervoer (zone AB of ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, begeleide tours en wellness. Ontvang hier uw Berlijn Welkomkaart!

Vanaf € 19.50
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(14)

Ontdek Berlijn op uw eigen temp met de Berlijn CitySightseeing Hop-On Hop-Off bussen. Kies uit 3 routes en twee combo opties! Kinderen onder de 6 jaar reizen gratis. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met verkennen zodra u aankomt in Berlijn.

Vanaf € 18.30
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Vermijd de lange wachtrijen voor de populaire Televisietoren in Berlijn! Bewonder op 207 meter hoogte het magische uitzicht op de stad die rijkelijk versierd is met kerstverlichting. Kies tussen een vroege vogel, nacht of Fast View tickets. Verspil uw tijd niet aan wachttijden tijdens uw vakantie en boek uw tickets vandaag nog online!

Vanaf € 13.00
Televisietoren Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Televisietoren Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Sla de wachtrij over voor de Televisietoren in Berlijn aan de Alexanderplatz en reserveer een tafel in het Sphere restaurant! Kies uit een tafel aan het raam of in het middelste cirkel. Geniet van het uitzicht op 207 meter hoogte boven Berlijn. Deze tickets zijn extreem populair dus boek vooruit!

THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

Ervaar THE ONE Grand Show bij Friedrichstadt-Palast. THE ONE Grand Show is een droomachtige trip door tijd op zoek naar de persoon alles voor ons betekent - THE ONE. Geniet van de pure glamour met kostuums van Jean Paul Gautier. Deze geweldige show is snel uitverkocht dus zorg ervoor dat u vooraf geboekt hebt!

Vanaf € 40.70
DDR Museum Berlijn

DDR Museum Berlijn

4.0
(2)

Het DDR Museum in Berlijn is geen groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw de vele artefacten. Bestel jouw tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Vanaf € 9.50
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 18.30
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.3
(8)

Verken Berlijn vanuit een Trabant tijdens een van onze Trabi Safari Tours! We bieden drie Berlijn Trabi Tours aan: De Muur Rit, City West of Wilde Oosten Tour. Rijd rond in uw Trabi en luister naar commentaar over de bezienswaardigheden via uw audiogidssysteem in uw auto. Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. Boek vandaag nog uw Trabi online!

Vanaf € 49.00
Ontdek Berlijn te voet

Ontdek Berlijn te voet

4.5
(4)

Ontdek alle beroemde bezienswaardigheden van Berlijn tijdens deze wandel tour in de Duitse Hoofdstad. Leer alles over de geschiedenis van Berlijn en zie hoe prachtig deze stad vandaag de dag is. Tickets voor de Berlijnse Wandel tour kunnen hier geboekt worden!

Vanaf € 12.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen