Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.7
(18)

De Berlijn Welkomkaart is (bijna) alles dat u nodig heeft als u Berlijn bezoekt. Met de Berlijn Welkomkaart krijgt u onbeperkt openbaar vervoer (zone AB of ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, begeleide tours en wellness. Ontvang hier uw Berlijn Welkomkaart!

Vanaf € 19.50
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(14)

Ontdek Berlijn op uw eigen temp met de Berlijn CitySightseeing Hop-On Hop-Off bussen. Kies uit 3 routes en twee combo opties! Kinderen onder de 6 jaar reizen gratis. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met verkennen zodra u aankomt in Berlijn.

Vanaf € 18.30
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Op de TV Toren (Berliner Fernsehturm) op het Alexanderplatz in Berlijn krijg je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn vanaf 207 meter hoogte, werkelijk spectaculair! Bestel je tickets voor de TV Toren in Berlijn hier!

Vanaf € 13.00
DDR Museum Berlijn

DDR Museum Berlijn

4.0
(2)

Het DDR Museum in Berlijn is geen groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw de vele artefacten. Bestel jouw tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Vanaf € 9.50
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.3
(7)

Verken Berlijn vanuit een Trabant tijdens een van onze Trabi Safari Tours! We bieden drie Berlijn Trabi Tours aan: De Muur Rit, City West of Wilde Oosten Tour. Rijd rond in uw Trabi en luister naar commentaar over de bezienswaardigheden via uw audiogidssysteem in uw auto. Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. Boek vandaag nog uw Trabi online!

Vanaf € 49.00
Avond voedsel tour per fiets

Avond voedsel tour per fiets

5.0
(2)

Onze Avond voedsel Tour per fiets is een van onze favorieten! Tijdens deze tour kunt u nog meer zien van Berlijn! Bezoek de opwindende buurt van Prenzlauer Berg en probeer enkele van onze favoriete plaatsen. Al het eten is inclusief! Boek uw tour vanaf thuis en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Berlijn Stads Fietstour

Berlijn Stads Fietstour

5.0
(2)

Onze Alles in één Berlijn Stads Fietstour is een geweldige manier om deze geweldige stad te verkennen in één tour! Krijg het volledige plaatje van Berlijn van vroeger en van vandaag de dag - boek tickets voor de Alles in één Berlijn Stads Fietstour hier!

Vanaf € 28.00
De Berlijn Pas

De Berlijn Pas

De Berlijn Sightseeing Pas geeft je gratis toegang voor meer dan 50 attracties, zonder enige extra betaling. Beroemde blekken zoals de Berliner Dom, het Pergamon Museum, het Checkpoint Charlie Mseum en veel meer! Koop je Berlijn Pas hier.

Vanaf € 48.00
Berlijn Segway Tour

Berlijn Segway Tour

Geniet van Berlijn vanaf een Segway! Het is de meeste leuke manier om Berlijn te verkennen, terwijl u meer te weten komt over de Duitse hoofdstad als u rijdt door deze historische stad! Tijdens deze 3-uur durende All-in-one City Segway Tour tonen wij u al de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn, we stoppen iedere honderd meten zodat u ervan kunt genieten, ...

Vanaf € 67.00
Potsdam Wandel Tour

Potsdam Wandel Tour

Onze Potsdam Wandel Tour is een geweldige manier om Potsdam te bezoeken tijdens uw verblijf in Berlijn. Berlijn zonder Potsdam is zoals Parijs zonder Versailles. Boek tickets voor Potsdam Wandel Tours hier!

Vanaf € 14.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen