Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.7
(18)

De Berlijn Welkomkaart is (bijna) alles dat u nodig heeft als u Berlijn bezoekt. Met de Berlijn Welkomkaart krijgt u onbeperkt openbaar vervoer (zone AB of ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, begeleide tours en wellness. Ontvang hier uw Berlijn Welkomkaart!

Vanaf € 19.50
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Vermijd de lange wachtrijen voor de populaire Televisietoren in Berlijn! Bewonder op 207 meter hoogte het magische uitzicht op de stad die rijkelijk versierd is met kerstverlichting. Kies tussen een vroege vogel, nacht of Fast View tickets. Verspil uw tijd niet aan wachttijden tijdens uw vakantie en boek uw tickets vandaag nog online!

Vanaf € 13.00
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(14)

Ontdek Berlijn op uw eigen temp met de Berlijn CitySightseeing Hop-On Hop-Off bussen. Kies uit 3 routes en twee combo opties! Kinderen onder de 6 jaar reizen gratis. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met verkennen zodra u aankomt in Berlijn.

Vanaf € 18.30
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.3
(7)

Verken Berlijn vanuit een Trabant tijdens een van onze Trabi Safari Tours! We bieden drie Berlijn Trabi Tours aan: De Muur Rit, City West of Wilde Oosten Tour. Rijd rond in uw Trabi en luister naar commentaar over de bezienswaardigheden via uw audiogidssysteem in uw auto. Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. Boek vandaag nog uw Trabi online!

Vanaf € 49.00
Berlijn TV Toren Diner

Berlijn TV Toren Diner

Dineren in het ronddraaiende restaurant in de top van de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn is een werkelijke VIP ervaring. Het is niet iedere dag dat je de kans krijgt op te dineren op een hoogte van 207 meter! Boek jouw diner in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 80.50
Berlijn TV Toren VIP Lunch

Berlijn TV Toren VIP Lunch

Boek jouw lunch bij het restaurant "Sphere" in de top van de Berlijn's beroemde TV Toren en krijg een VIP behandeling. Het panoramische uitzicht over Berlijn van 207 meter hoogte is werkelijk spectaculair. Boek jouw lunch in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 64.80
Madame Tussauds Berlijn

Madame Tussauds Berlijn

Vermijdt de wachtrij bij Madame Tussauds enkom persoonlijk in contact met uw favoriete sterren kom oog in oog met uw favoriete sterren zoals Johnny Depp, Angelina Jolie, George Clooney, Lady Gaga, Justin Bieber en nog veel meer. Boek hier uw tickets voor Madame Tussauds Berlijn!

Vanaf € 23.00
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 18.30
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen