Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.7
(18)

De Berlijn Welkomkaart is (bijna) alles dat u nodig heeft als u Berlijn bezoekt. Met de Berlijn Welkomkaart krijgt u onbeperkt openbaar vervoer (zone AB of ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, begeleide tours en wellness. Ontvang hier uw Berlijn Welkomkaart!

Vanaf € 19.50
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Op de TV Toren (Berliner Fernsehturm) op het Alexanderplatz in Berlijn krijg je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn vanaf 207 meter hoogte, werkelijk spectaculair! Bestel je tickets voor de TV Toren in Berlijn hier!

Vanaf € 12.40
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(14)

Ontdek Berlijn op uw eigen temp met de Berlijn CitySightseeing Hop-On Hop-Off bussen. Kies uit 3 routes en twee combo opties! Kinderen onder de 6 jaar reizen gratis. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met verkennen zodra u aankomt in Berlijn.

Vanaf € 19.00
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.3
(7)

Verken Berlijn vanuit een Trabant tijdens een van onze Trabi Safari Tours! We bieden drie Berlijn Trabi Tours aan: De Muur Rit, City West of Wilde Oosten Tour. Rijd rond in uw Trabi en luister naar commentaar over de bezienswaardigheden via uw audiogidssysteem in uw auto. Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. Boek vandaag nog uw Trabi online!

Vanaf € 49.00
THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

Ervaar THE ONE Grand Show bij Friedrichstadt-Palast. THE ONE Grand Show is een droomachtige trip door tijd op zoek naar de persoon alles voor ons betekent - THE ONE. Geniet van de pure glamour met kostuums van Jean Paul Gautier. Deze geweldige show is snel uitverkocht dus zorg ervoor dat u vooraf geboekt hebt!

Vanaf € 40.70
DDR Museum Berlijn

DDR Museum Berlijn

4.0
(2)

Het DDR Museum in Berlijn is geen groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw de vele artefacten. Bestel jouw tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Vanaf € 9.50
Sachsenhausen Wandel Tour

Sachsenhausen Wandel Tour

4.0
(2)

Vergezel onze expert gids voor een tour naar Sachsenhausen Concentratie Kamp net buiten Berlijn. Dit is een tour die u nooit zult vergeten! Kom meer te weten over het concentratie kamp en zijn gevangenen zowel tijdens als na WOII. Mis deze ongelofelijk tour niet, verzeker uw plaats vanaf thuis!

Vanaf € 14.00
Berlijn TV Toren Diner

Berlijn TV Toren Diner

Dineren in het ronddraaiende restaurant in de top van de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn is een werkelijke VIP ervaring. Het is niet iedere dag dat je de kans krijgt op te dineren op een hoogte van 207 meter! Boek jouw diner in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 78.40
Berlijn TV Toren VIP Lunch

Berlijn TV Toren VIP Lunch

Boek jouw lunch bij het restaurant "Sphere" in de top van de Berlijn's beroemde TV Toren en krijg een VIP behandeling. Het panoramische uitzicht over Berlijn van 207 meter hoogte is werkelijk spectaculair. Boek jouw lunch in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 61.10
Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour

Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour

Onze Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour laat u kennismaken met de meer duistere kant van de geschiedenis van Berlijn. Deze 5 uur lang fietstocht door Berlijn met een lengte van 14 km laat u zien wat voor impact de Berlijnse muur en de Koude Oorlog hadden op Berlijn. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 28.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen