Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.7
(18)

De Berlin WelcomeCard is (bijna) alles wat je nodig hebt wanneer je Berlijn bezoekt. De Berlin WelcomeCard geeft je ongelimiteerd toegang tot openbaar vervoer (zone AB of ABC) en hoge kortingen op meer dan 200 musea, tours, restaurants en andere attracties. Bestel jouw Berlin WelcomeCard hier!

Vanaf € 19.50
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(14)

Berlijn Stadstour Hop On Hop Off is een gemakkelijke en persoonlijke manier om alles van Berlijn te zien. Hop-On en Hop-Off Berlijn Traditionele Route, Berlijn Lifestyle Route, of combineer de 2 tours. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 19.00
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Op de TV Toren (Berliner Fernsehturm) op het Alexanderplatz in Berlijn krijg je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn vanaf 207 meter hoogte, werkelijk spectaculair! Bestel je tickets voor de TV Toren in Berlijn hier!

Vanaf € 12.40
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.3
(7)

Berlijn bekijken vanuit een Trabant tijdens één van onze Trabi Safari Tours is hartstikke leuk! Wij bieden 3 verschillende Berlijn Trabi Tours aan: De Berlijnse Muur Rit, Klassiek Berlijn of een Wilde Oosten Tour. Boek tickets voor Berlijn Trabi Safari Tours hier!

Vanaf € 49.00
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Welkom bij de Berlin Dungeon, meer dan 700 jaar van griezelige Europese en Duitse geschiedenis. Bestel je tickets voor de Berlin Dungeon als je durft en krijgt toegang tot 9 beangstigende shows, live acteurs en veel, veel meer!

Vanaf € 21.00
De Berlijnse Muur - Berlijn achter het IJzeren Gordijn

De Berlijnse Muur - Berlijn achter het IJzeren Gordijn

Onze Koude Oorlog Berlijn Wandel Tour door Berlijn laat u zien hoe de stadsbevolking leefde in een verdeelde stad. Zie hoe Berlijn was en overleefde achter het IJzeren Gordijn. Boek uw tickets voor Koude Oorlog te Voet Tour in Berlijn hier!

Vanaf € 12.00
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 17.50
Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour

Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour

Onze Berlijnse Muur en Koude Oorlog Fietstour laat u kennismaken met de meer duistere kant van de geschiedenis van Berlijn. Deze 5 uur lang fietstocht door Berlijn met een lengte van 14 km laat u zien wat voor impact de Berlijnse muur en de Koude Oorlog hadden op Berlijn. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 28.00
Sachsenhausen Wandel Tour

Sachsenhausen Wandel Tour

4.0
(2)

Sachsenhausen Wandel Tour buiten Berlijn is een tour om nooit te vergeten. Boek tickets voor Sachsenhausen Wandel Tour hier!

Vanaf € 14.00
Avond voedsel tour per fiets

Avond voedsel tour per fiets

5.0
(2)

Onze Avond voedsel Tour per fiets is een van onze favorieten! Tijdens deze tour kunt u nog meer zien van Berlijn! Bezoek de opwindende buurt van Prenzlauer Berg en probeer enkele van onze favoriete plaatsen. Al het eten is inclusief! Boek uw tour vanaf thuis en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen