Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

5.0
(11)

De Berlin WelcomeCard is (bijna) alles wat je nodig hebt wanneer je Berlijn bezoekt. De Berlin WelcomeCard geeft je ongelimiteerd toegang tot openbaar vervoer (zone AB of ABC) en hoge kortingen op meer dan 200 musea, tours, restaurants en andere attracties. Bestel jouw Berlin WelcomeCard hier!

Vanaf € 19.50
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.0
(12)

Berlijn Stadstour Hop On Hop Off is een gemakkelijke en persoonlijke manier om alles van Berlijn te zien. Hop-On en Hop-Off Berlijn Traditionele Route, Berlijn Lifestyle Route, of combineer de 2 tours. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 19.00
Berlijn TV Toren Alexanderplatz

Berlijn TV Toren Alexanderplatz

4.3
(10)

Op de TV Toren (Berliner Fernsehturm) op het Alexanderplatz in Berlijn krijg je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn vanaf 207 meter hoogte, werkelijk spectaculair! Bestel je tickets voor de TV Toren in Berlijn hier!

Vanaf € 14.30
Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

4.2
(5)

Berlijn bekijken vanuit een Trabant tijdens één van onze Trabi Safari Tours is hartstikke leuk! Wij bieden 3 verschillende Berlijn Trabi Tours aan: De Berlijnse Muur Rit, Klassiek Berlijn of een Wilde Oosten Tour. Boek tickets voor Berlijn Trabi Safari Tours hier!

Vanaf € 49.00
Legoland Berlijn

Legoland Berlijn

Geniet van LEGOLAND Discovery Centre Berlin's vele attracties, zoals de 4D bioscoop, het Draken Kasteel en de LEGO Fabriek. Boek je tickets voor LEGOLAND Discovery Centre Berlin hier!

Vanaf € 18.00
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 19.00
Berlijn TV Toren VIP Lunch

Berlijn TV Toren VIP Lunch

4.5
(2)

Boek jouw lunch bij het restaurant "Sphere" in de top van de Berlijn's beroemde TV Toren en krijg een VIP behandeling. Het panoramische uitzicht over Berlijn van 207 meter hoogte is werkelijk spectaculair. Boek jouw lunch in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 62.00
Ontdek Berlijn te voet

Ontdek Berlijn te voet

4.7
(3)

Ontdek alle beroemde bezienswaardigheden van Berlijn tijdens deze wandel tour in de Duitse Hoofdstad. Leer alles over de geschiedenis van Berlijn en zie hoe prachtig deze stad vandaag de dag is. Tickets voor de Berlijnse Wandel tour kunnen hier geboekt worden!

Vanaf € 14.00
Sachsenhausen Wandel Tour

Sachsenhausen Wandel Tour

4.0
(2)

Sachsenhausen Wandel Tour buiten Berlijn is een tour om nooit te vergeten. Boek tickets voor Sachsenhausen Wandel Tour hier!

Vanaf € 17.00
Berlijn Stads Fietstour

Berlijn Stads Fietstour

5.0
(2)

Onze Alles in één Berlijn Stads Fietstour is een geweldige manier om deze geweldige stad te verkennen in één tour! Krijg het volledige plaatje van Berlijn van vroeger en van vandaag de dag - boek tickets voor de Alles in één Berlijn Stads Fietstour hier!

Vanaf € 26.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen