Attracties in Parijs

Welkom bij onze Parijs pagina, de site waar u tickets voor cabarets, attracties en sightseeing in Parijs koopt. Koop op een eenvoudige, snelle en veilige manier tickets voor o.a. Moulin Rouge of het Lido de Paris, of wat dacht u van een diner in de Eiffeltoren, een rondleiding in het Louvre, een dinercruise op de Seine of een bezoek aan het Paleis van Versailles?

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

4.3
(8)

Wilt u alle bezienswaardigheden en attracties van Parijs verkennen? Koop een Parijs Hop-In Hop-Off bus pas en spring op één van de vele bussen! Spring op of uit de sightseeing bussen wanneer u maar wilt! Boek uw bus pas vanuit thuis en maak u gereed om Parijs te verkennen!

Vanaf € 33.00
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.4
(32)

Deze show mag u niet missen tijdens uw bezoek aan Parijs! Een cabaret in de Moulin Rouge zal een onvergetelijke avond voor u zijn. Boek tickets vooraf, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Vanaf € 95.00
Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij

4.2
(20)

Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren! Koop uw tickets vanuit thuis en verlies geen kostbare tijd in Parijs! Spring in de eerste lift en ga de Eiffeltoren op om te genieten van een spectaculair uitzicht over één van de meest romantische steden.

Vanaf € 42.90
Eiffel Toren Top Tour inclusief vermijdt de wachtrij

Eiffel Toren Top Tour inclusief vermijdt de wachtrij

3.0
(1)

Vermijdt de wachtrij bij de extreem populaire Eiffel Toren! Bezoek zowel de eerste als tweede verdieping van de Eiffel Toren samen met uw gids en krijgt tickets voor het hoogste punt, de Top! De tour is snel uitverkocht dus boek uw tour vandaag nog!

Vanaf € 43.20
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

3.8
(13)

Wilt u iets extra speciaals voor uw trip in Parijs! Boek een heerlijke lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel op de eerste verdieping van de Eiffel Toren en combineer één van 's werelds meest populaire attracties met een lunch!

Vanaf € 19.00
Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris

Ervaar de magie van Parijs met deze ongelofelijke tour! Geniet van een heerlijk diner in de Eiffel Toren, naam een avondcruise op de Seine en sluit de avond af met een feestelijk cabaret in het Lido van Parijs. Het is een ongelofelijk populaire tour, dus boek uw tickets vooraf!

Vanaf € 246.90
Lido de Paris

Lido de Paris

4.2
(13)

Op de Champs-Elysées vindt u één van de beroemdste en populairste cabarets in de wereld - het Lido in Parijs! De spectaculaire show blijft het publiek verbazen. Kies tussen tickets met een glas champagne of diner voorafgaande aan de show.

Vanaf € 85.00
Het beste van Parijs

Het beste van Parijs

4.5
(2)

Geniet van deze volledige Parijs aanbieding! Deze geweldige dag tour is inclusief alle hoogtepunten van Parijs! U bezoekt het Louvre en de Notre-Dame Kathedraal, geniet van een schitterende cruise op de Seine en een heerlijke lunch op de Eiffel Toren met spectaculair uitzicht over Parijs!

Vanaf € 146.80
Muzikaal diner in Montmartre

Muzikaal diner in Montmartre

Breng een romantische avond door in Montmartre met diner en live muziek entertainment. U wordt opgehaald vanuit het centrum van Parijs en naar de voet van de heuvel van Montmartre gebracht in een luxe bus. Hier krijgt u een heerlijk diner geserveerd terwijl een pianist of zanger u vermaakt. Verras iemand waar u van houdt, boek uw diner vanaf thuis!

Vanaf € 99.20
VIP dinercruise om 8.30 PM

VIP dinercruise om 8.30 PM

4.8
(18)

Probeer één van onze best verkochte tours - een VIP dinercruise op de Seine bij nacht! Zit achterover, relax en geniet van een avond gevuld met heerlijk eten en een spectaculair uitzicht op Parijs.

Vanaf € 99.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen