Attracties in Parijs

Welkom bij onze Parijs pagina, de site waar u tickets voor cabarets, attracties en sightseeing in Parijs koopt. Koop op een eenvoudige, snelle en veilige manier tickets voor o.a. Moulin Rouge of het Lido de Paris, of wat dacht u van een diner in de Eiffeltoren, een rondleiding in het Louvre, een dinercruise op de Seine of een bezoek aan het Paleis van Versailles?

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

4.3
(10)

Wilt u alle bezienswaardigheden en attracties van Parijs verkennen? Koop een Parijs Hop-In Hop-Off bus pas en spring op één van de vele bussen! Spring op of uit de sightseeing bussen wanneer u maar wilt! Boek uw bus pas vanuit thuis en maak u gereed om Parijs te verkennen!

Vanaf € 33.00
Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij

4.2
(20)

Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren! Koop uw tickets vanuit thuis en verlies geen kostbare tijd in Parijs! Spring in de eerste lift en ga de Eiffeltoren op om te genieten van een spectaculair uitzicht over één van de meest romantische steden.

Vanaf € 42.90
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.4
(32)

Deze show mag u niet missen tijdens uw bezoek aan Parijs! Een cabaret in de Moulin Rouge zal een onvergetelijke avond voor u zijn. Boek tickets vooraf, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Vanaf € 95.00
VIP dinercruise om 8.30 PM

VIP dinercruise om 8.30 PM

4.8
(18)

Probeer één van onze best verkochte tours - een VIP dinercruise op de Seine bij nacht! Zit achterover, relax en geniet van een avond gevuld met heerlijk eten en een spectaculair uitzicht op Parijs.

Vanaf € 99.00
Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

4.0
(17)

Deze tour heeft het allemaal: Een bezoek aan de Eiffel Toren, waar u de wachtrij vermijdt en gelijk met de lift omhoog kan, een mooie cruise op de Seine en een sightseeing tour per bus door de straten van Parijs. Ervoor hoe magisch Parijs verlicht is bij nacht, boek uw tour vanuit thuis!

Vanaf € 67.40
Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

4.2
(6)

Verken Parijs op een nieuwe en leuke manier met een Hop-On Hop-Off cruise. U kunt de stad met al zijn bezienswaardigheden en attracties verkennen met de 9 centraal gelegen haltes. Kies tussen een 24 of 48 uur ticket.

Vanaf € 16.00
Paradis Latin

Paradis Latin

4.0
(2)

Paradis Latin is de meest Parijse cabaret voorstelling met 70% Franse bezoekers. Bereid u voor op een geweldige nacht met heerlijk eten, champagne en grandioos entertainment. Deze ongelooflijke show verkoopt snel uit, dus bemachtig uw tickets vooraf.

Vanaf € 65.00
Eiffel Toren Top Tour inclusief vermijdt de wachtrij

Eiffel Toren Top Tour inclusief vermijdt de wachtrij

3.0
(1)

Vermijdt de wachtrij bij de extreem populaire Eiffel Toren! Bezoek zowel de eerste als tweede verdieping van de Eiffel Toren samen met uw gids en krijgt tickets voor het hoogste punt, de Top! De tour is snel uitverkocht dus boek uw tour vandaag nog!

Vanaf € 43.20
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

3.8
(13)

Wilt u iets extra speciaals voor uw trip naar Parijs! Boek een heerlijke lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel op de eerste verdieping van de Eiffeltoren en combineer één van 's werelds meest populaire attracties met een lunch!

Vanaf € 19.00
Dinercruise om 6.15 PM

Dinercruise om 6.15 PM

3.0
(1)

Geniet van een heerlijk traditioneel Frans diner met uw geliefde terwijl de zon ondergaat over Parijs. Deze dinercruise is zeer populair bij onze gasten, dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf boekt!

Vanaf € 69.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen