Attracties in Parijs

Welkom bij onze Parijs pagina, de site waar u tickets voor cabarets, attracties en sightseeing in Parijs koopt. Koop op een eenvoudige, snelle en veilige manier tickets voor o.a. Moulin Rouge of het Lido de Paris, of wat dacht u van een diner in de Eiffeltoren, een rondleiding in het Louvre, een dinercruise op de Seine of een bezoek aan het Paleis van Versailles?

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

3.8
(13)

Wilt u iets extra speciaals voor uw trip naar Parijs! Boek een heerlijke lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel op de eerste verdieping van de Eiffeltoren en combineer één van 's werelds meest populaire attracties met een lunch!

Vanaf € 19.00
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.4
(32)

Deze show mag u niet missen tijdens uw bezoek aan Parijs! Een cabaret in de Moulin Rouge zal een onvergetelijke avond voor u zijn. Boek tickets vooraf, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Vanaf € 95.00
Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

4.0
(17)

Deze tour heeft het allemaal: Een bezoek aan de Eiffel Toren, waar u de wachtrij vermijdt en gelijk met de lift omhoog kan, een mooie cruise op de Seine en een sightseeing tour per bus door de straten van Parijs. Ervoor hoe magisch Parijs verlicht is bij nacht, boek uw tour vanuit thuis!

Vanaf € 67.40
Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij

4.2
(20)

Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren! Koop uw tickets vanuit thuis en verlies geen kostbare tijd in Parijs! Spring in de eerste lift en ga de Eiffeltoren op om te genieten van een spectaculair uitzicht over één van de meest romantische steden.

Vanaf € 42.90
Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

4.1
(7)

Verken Parijs op een nieuwe en leuke manier met een Hop-On Hop-Off cruise. U kunt de stad met al zijn bezienswaardigheden en attracties verkennen met de 9 centraal gelegen haltes. Kies tussen een 24 of 48 uur ticket.

Vanaf € 16.00
Diner Restaurant 58 Eiffeltoren

Diner Restaurant 58 Eiffeltoren

4.2
(10)

Trakteer die ene speciale persoon op een romantisch diner bij Restaurant 58 in de Eiffeltoren! Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren met uw vooraf geboekte tickets en ga direct naar boven. Hier krijgt u het diner geserveerd met een ongelofelijk uitzicht over Parijs.

Vanaf € 26.00
Diner bij Bistro Parisien & rondvaart

Diner bij Bistro Parisien & rondvaart

Combineer een diner met een rondvaart en haal het beste uit uw verblijf in Parijs! Geniet van een tweegangendiner bij de prachtige Bistro Parisien met het unieke uitzicht op de Eiffeltoren en de Seine rivier en ontdek de stad vanuit een boot. Trakteer uzelf nu, boek uw diner en rondvaart vandaag nog!

Vanaf € 18.00
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

4.1
(13)

Wilt u alle bezienswaardigheden en attracties van Parijs verkennen? Koop een Parijs Hop-In Hop-Off bus pas en spring op één van de vele bussen! Spring op of uit de sightseeing bussen wanneer u maar wilt! Boek uw bus pas vanuit thuis en maak u gereed om Parijs te verkennen!

Vanaf € 33.00
Eiffeltoren & Sightseeing Tour

Eiffeltoren & Sightseeing Tour

4.2
(17)

Twee voor de prijs van één: Vermijdt de wachtrij bij de Eiffel Toren en krijg een goed zicht van Parijs met een sightseeing tour per bus. Het is één van ons beste verkochte tours, geschikt voor alle leeftijden! Zorg ervoor dat u uw tickets vanuit thuis boekt en voorkom dat u in de rij moet staan!

Vanaf € 54.80
Lido de Paris

Lido de Paris

4.2
(13)

Op de Champs-Elysées vindt u één van de beroemdste en populairste cabarets in de wereld - het Lido in Parijs! De spectaculaire show blijft het publiek verbazen. Kies tussen tickets met een glas champagne of diner voorafgaande aan de show.

Vanaf € 85.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen