Praag

Tickets voor attracties, tours en sightseeing in Praag. Bemachtig hier tickets voor sightseeing tour en rondleidingen door Praag. Zie de bekende Laterna Magika en het Black Light theater, bewonder Praag bij nacht, proef het heerlijke Praagse bier en rij door Praag met een Segway.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Diner in het Gemeentehuis

Diner in het Gemeentehuis

Geniet van een heerlijk en traditioneel Tsjechisch diner in Het Gemeentehuis in hartje Praag. Koop uw tickets voor dit diner hier!

Vanaf € 25.60
Black Light Theater

Black Light Theater

3.7
(3)

Black Light Theater ademt de traditioneel Praagse Theater stijl uit. Koop uw tickets voor het Black Light Theater in Praag hier en geniet van een hele speciale show!

Vanaf € 20.00
Don Giovanni – Marionetten Theater

Don Giovanni – Marionetten Theater

3.0
(1)

Don Giovanni in het Marionetten Theater in Praag is echt een Praagse Specialiteit. Koop uw tickets voor Don Giovanni Marionetten Theater in Praag hier

Vanaf € 19.60
Praag Diner-Cruise

Praag Diner-Cruise

3.0
(1)

Geniet van een heerlijke diner-cruise in Praag, terwijl u de vele monumenten in Praag verlicht in het donker bewondert. Koop uw tickets voor de Praag Diner-Cruise hier!

Vanaf € 26.00
Terezin Concentratiekamp

Terezin Concentratiekamp

4.0
(1)

Koop uw tickets voor een rondleiding onder begeleiding van een gids door Terezin (Theresienstadt) hier! Terezin (Theresienstadt) was het beruchte concentratiekamp uit de WOII buiten Praag!

Vanaf € 44.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen