Praag

Tickets voor attracties, tours en sightseeing in Praag. U kunt hier gemakkelijk en veilig tickets boeken voor sightseeing tours en rondleidingen in Praag. Ga naar het beroemde Laterna Magika en Black Light Theater, geniet van Praag bij nacht, proef het Tsjechisch bier or geniet van Praag vanaf een Segway.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Fietstocht door Praag

Fietstocht door Praag

4.0
(1)

Fietstocht door Praag is niet alleen een leuke manier om de stad te verkennen maar ook een hele interessante manier om te genieten van de vele monumenten in Praag. Koop tickets voor Fietstocht door Praag hier!

Vanaf € 24.10
Black Light Theater

Black Light Theater

3.7
(3)

Black Light Theater ademt de traditioneel Praagse Theater stijl uit. Koop uw tickets voor het Black Light Theater in Praag hier en geniet van een hele speciale show!

Vanaf € 20.00
Praag Kroegentocht

Praag Kroegentocht

3.0
(1)

Praag Kroegentocht, bezoek 2-3 cafés en eindig de avond in de grootste club/café van Europa. In de Praag Kroegentocht zitten de drankjes en het bier inbegrepen! Koop uw feest tickets voor Praag Kroegentocht hier!

Vanaf € 22.10
Terezin Concentratiekamp

Terezin Concentratiekamp

4.0
(1)

Koop uw tickets voor een rondleiding onder begeleiding van een gids door Terezin (Theresienstadt) hier! Terezin (Theresienstadt) was het beruchte concentratiekamp uit de WOII buiten Praag!

Vanaf € 44.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen