Praag

Tickets voor attracties, tours en sightseeing in Praag. U kunt hier gemakkelijk en veilig tickets boeken voor sightseeing tours en rondleidingen in Praag. Ga naar het beroemde Laterna Magika en Black Light Theater, geniet van Praag bij nacht, proef het Tsjechisch bier or geniet van Praag vanaf een Segway.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Laterna Magika

Laterna Magika

Laterna Magika is een must see, dus als u Laterna Magika in Praag nog NIET hebt gezien, doet u uzelf dan een plezier en zorg dat u nu tickets bemachtigt hier bij PraagTickets.nl !

Vanaf € 31.50
Praag Kroegentocht

Praag Kroegentocht

3.0
(1)

Praag Kroegentocht, bezoek 2-3 cafés en eindig de avond in de grootste club/café van Europa. In de Praag Kroegentocht zitten de drankjes en het bier inbegrepen! Koop uw feest tickets voor Praag Kroegentocht hier!

Vanaf € 20.40
Black Light Theater

Black Light Theater

3.7
(3)

Black Light Theater ademt de traditioneel Praagse Theater stijl uit. Koop uw tickets voor het Black Light Theater in Praag hier en geniet van een hele speciale show!

Vanaf € 20.00
Fietstocht door Praag

Fietstocht door Praag

4.0
(1)

Fietstocht door Praag is niet alleen een leuke manier om de stad te verkennen maar ook een hele interessante manier om te genieten van de vele monumenten in Praag. Koop tickets voor Fietstocht door Praag hier!

Vanaf € 24.10
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen