Attracties in Rome

Kom meer te weten over wat je allemaal in Rome kunt doen. Boek uw tickets voor rondleidingen in het Vaticaan Museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieters basiliek, ervaar het Colosseum, het Romanum Forum en het Oude Rome. Geniet van Italiaanse delicatessen en wijnen of maak een mooie dagreis naar Pompeï en Florence. Als u een voetballiefhebber bent kunt u tickets bestellen voor AS Roma en SS Lazio - veilig online boeken!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.4
(107)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Het beste van Rome en het Vaticaan.

Het beste van Rome en het Vaticaan.

Onze Beste van Rome Tour is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het Oude Rome. Verken het Colosseum en Romeinse Forum en ervaar de pracht van het Vaticaan. Vermijdt de lange wachtrij bij het Colosseum en de Vaticaan Musea met uw gids en verken twee van de meeste ongelofelijke attracties van Rome. Boek nu uw tour ...

Vanaf € 89.00
Colosseum with skip the line

Colosseum with skip the line

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 27.50
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(54)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 33.00
Uitgebreide Vaticaan tour

Uitgebreide Vaticaan tour

Geniet van deze uitgebreide Vaticaan tour, inclusief de Bramante Trap, Sistine Kapel, Pinacoteca en St. Pieter Basiliek. Smalle tour groepen gegarandeerd. Iedereen die op zoek is naar een diepgaande tour door de Vaticaan Musea, mag dit niet missen! Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrij bij de Vaticaan Musea!

Vanaf € 86.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen