Attracties in Rome

Kom meer te weten over de prachtige stad Rome. Boek tickets voor rondleiding door het Vaticaan museum, Sistine kapel en de St. Pieters Basiliek. Ervaar het Colosseum, Forum Romanum en de oude stad Rome. Geniet van Italiaanse specialiteiten en ga mee met een dagtrip naar Pompeii en Florence. Voetbalfan? Koop dan tickets voor AS Roma of SS Lazio - veilige boeking online!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.5
(108)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(55)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 39.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 49.00
Het Beste van Rome 2-uur

Het Beste van Rome 2-uur

4.5
(17)

Vermijdt de urenlange wachtrijen bij de ingang van het Colosseum en het Romeinse Forum! Geniet van een rondleiding en leer meer over het oude Rome. Zorg ervoor dat u een plaats verzekert op deze best verkocht tour, boek vooraf!

Vanaf € 49.00
Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Deze 2-in-1 combi deal combineert onze twee meest populaire tickets, de Vaticaan rondleiding (incl. Sint-Pietersbasiliek) en skip-the-line Colosseum tickets. De Colosseum tickets geven u ook toegang tot het Forum Romanum & de Palestijn. Deze tickets zijn zeer populair dus wees slim en boek nu vooruit!

Vanaf € 79.00
Uitgebreide Vaticaan tour

Uitgebreide Vaticaan tour

Geniet van deze uitgebreide Vaticaan tour, inclusief de Bramante Trap, Sistine Kapel, Pinacoteca en St. Pieter Basiliek. Smalle tour groepen gegarandeerd. Iedereen die op zoek is naar een diepgaande tour door de Vaticaan Musea, mag dit niet missen! Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrij bij de Vaticaan Musea!

Vanaf € 85.00
Het beste van Rome en het Vaticaan.

Het beste van Rome en het Vaticaan.

Onze Beste van Rome Tour is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het Oude Rome. Verken het Colosseum en Romeinse Forum en ervaar de pracht van het Vaticaan. Vermijdt de lange wachtrij bij het Colosseum en de Vaticaan Musea met uw gids en verken twee van de meeste ongelofelijke attracties van Rome. Boek nu uw tour ...

Vanaf € 89.00
Rome Hop-on Hop-off

Rome Hop-on Hop-off

Het verkennen van Rome is nog nooit zo eenvoudig en opwindend geweest! Kom aan boord van de rode City Sightseeing Hop-on Hop-off bus en verken deze wonderbaarlijke stad vanaf het open dak! Kies uit tickets van 24, 48 of 72 uur. Boek uw tickets vanaf thuis en begin meteen met het verkennen van Rome!

Vanaf € 17.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen