Attracties in Rome

Kom meer te weten over wat je allemaal in Rome kunt doen. Boek uw tickets voor rondleidingen in het Vaticaan Museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieters basiliek, ervaar het Colosseum, het Romanum Forum en het Oude Rome. Geniet van Italiaanse delicatessen en wijnen of maak een mooie dagreis naar Pompeï en Florence. Als u een voetballiefhebber bent kunt u tickets bestellen voor AS Roma en SS Lazio - veilig online boeken!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.4
(107)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Colosseum with skip the line

Colosseum with skip the line

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 29.50
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(55)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
AS Roma

AS Roma vs. Lazio

ZAT, 29 APR 2017 of ZON, 30 APR 2017, om Stadio Olimpico

Vanaf € 135.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 38.00
Pauselijk Publiek

Pauselijk Publiek

Ervaar de enige begeleide dienst van het pauselijke publiek! Duizenden pelgrims van over de hele wereld komen iedere woensdag samen om de paus te zien en nu heeft u ook deze kans! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf boekt!

Vanaf € 34.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen