Attracties in Rome

Kom meer te weten over wat je allemaal in Rome kunt doen. Boek uw tickets voor rondleidingen in het Vaticaan Museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieters basiliek, ervaar het Colosseum, het Romanum Forum en het Oude Rome. Geniet van Italiaanse delicatessen en wijnen of maak een mooie dagreis naar Pompeï en Florence. Als u een voetballiefhebber bent kunt u tickets bestellen voor AS Roma en SS Lazio - veilig online boeken!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.5
(108)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Colosseum with skip the line

Colosseum with skip the line

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 29.50
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(55)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 33.00
Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Deze 2-in-1 combi deal combineert onze twee meest populaire tickets, de Vaticaan rondleiding (incl. Sint-Pietersbasiliek) en skip-the-line Colosseum tickets. De Colosseum tickets geven u ook toegang tot het Forum Romanum & de Palestijn. Deze tickets zijn zeer populair dus wees slim en boek nu vooruit!

Vanaf € 79.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 38.00
Pauselijk Publiek

Pauselijk Publiek

Ervaar de enige begeleide dienst van het pauselijke publiek! Duizenden pelgrims van over de hele wereld komen iedere woensdag samen om de paus te zien en nu heeft u ook deze kans! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf boekt!

Vanaf € 34.00
AS Roma

AS Roma vs. Lazio

ZAT, 29 APR 2017 of ZON, 30 APR 2017, om Stadio Olimpico

Vanaf € 135.00
Vaticaan en Rome Kaart

Vaticaan en Rome Kaart

4.0
(1)

Koop uw Vaticaan en Rome pas vanaf thuis en krijgt gratig toegang tot het beste van Rome! De kaart geeft u toegang tot Vaticaan Stad, de musea en tuinen, twee attracties naar keuze, gratis vervoer in Rome en korting op meer dan 30 attracties.

Vanaf € 108.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen