Attracties in Rome

Kom meer te weten over wat je allemaal in Rome kunt doen. Boek uw tickets voor rondleidingen in het Vaticaan Museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieters basiliek, ervaar het Colosseum, het Romanum Forum en het Oude Rome. Geniet van Italiaanse delicatessen en wijnen of maak een mooie dagreis naar Pompeï en Florence. Als u een voetballiefhebber bent kunt u tickets bestellen voor AS Roma en SS Lazio - veilig online boeken!

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.4
(107)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(54)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Rome Hop-on Hop-off

Rome Hop-on Hop-off

Het verkennen van Rome is nog nooit zo eenvoudig en opwindend geweest! Kom aan boord van de rode City Sightseeing Hop-on Hop-off bus en verken deze wonderbaarlijke stad vanaf het open dak! Kies uit tickets van 24, 48 of 72 uur. Boek uw tickets vanaf thuis en begin meteen met het verkennen van Rome!

Vanaf € 25.00
Colosseum with skip the line

Colosseum with skip the line

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 25.50
Vaticaan en Rome Kaart

Vaticaan en Rome Kaart

4.0
(1)

Koop uw Vaticaan en Rome pas vanaf thuis en krijgt gratig toegang tot het beste van Rome! De kaart geeft u toegang tot Vaticaan Stad, de musea en tuinen, twee attracties naar keuze, gratis vervoer in Rome en korting op meer dan 30 attracties.

Vanaf € 108.00
Rome in een dag

Rome in een dag

5.0
(1)

Ervaar alle belangrijke attracties in Rome tijdens deze dag tour. Vermijdt de lange wachtrijen bij zowel het Colosseum, de Vaticaan Musea en de St. Pieter Basiliek in gezelschap van een goed geïnformeerde gids, die u rondleidt door Rome.

Vanaf € 115.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(22)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 49.00
Het Beste van Rome 2-uur

Het Beste van Rome 2-uur

4.5
(17)

Vermijdt de urenlange wachtrijen bij de ingang van het Colosseum en het Romeinse Forum! Geniet van een rondleiding en leer meer over het oude Rome. Zorg ervoor dat u een plaats verzekert op deze best verkocht tour, boek vooraf!

Vanaf € 49.00
Het Beste van Rome 3,5-uur

Het Beste van Rome 3,5-uur

4.8
(9)

Neem een rondleiding door Rome en ervaar de vele hoogtepunten van de stad! Bezoek het Colosseum, het Romeins Forum, Pantheon, Trevi fontein en Piazza Navona. Vermijdt de wachtrijen bij deze populaire bezienswaardigheden en breng meer tijd door met het verkennen van Rome!

Vanaf € 59.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen