Attracties in Rome

Kom meer te weten over de prachtige stad Rome. Boek tickets voor rondleiding door het Vaticaan museum, Sistine kapel en de St. Pieters Basiliek. Ervaar het Colosseum, Forum Romanum en de oude stad Rome. Geniet van Italiaanse specialiteiten en ga mee met een dagtrip naar Pompeii en Florence. Voetbalfan? Koop dan tickets voor AS Roma of SS Lazio - veilige boeking online!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

4.5
(111)

U kunt Rome niet bezoeken zonder de Vaticaan, de Catacomben en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Boek uw tickets vooruit en vermijd de lange wachtrijen. Begin uw tour zonder zorgen!

Vanaf € 59.00
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(58)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Colosseum Ticket Package - Skip The Line

Colosseum Ticket Package - Skip The Line

5.0
(1)

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 29.50
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

3.0
(1)

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 39.00
Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Deze 2-in-1 combi deal combineert onze twee meest populaire tickets, de Vaticaan rondleiding (incl. Sint-Pietersbasiliek) en skip-the-line Colosseum tickets. De Colosseum tickets geven u ook toegang tot het Forum Romanum & de Palestijn. Deze tickets zijn zeer populair dus wees slim en boek nu vooruit!

Vanaf € 79.00
Busreis naar Pompeï

Busreis naar Pompeï

3.5
(2)

De oude stad Pompeï, buiten Rome moet u absoluut gezien hebben! De tour is inclusief vervoer vanuit Rome, een stop in Napels en een heerlijke lunch. Boek uw tickets vanaf thuis en verzeker uw plaats op deze fascinerende tour!

Vanaf € 135.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 49.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen