Attracties in Rome

Kom meer te weten over de prachtige stad Rome. Boek tickets voor rondleiding door het Vaticaan museum, Sistine kapel en de St. Pieters Basiliek. Ervaar het Colosseum, Forum Romanum en de oude stad Rome. Geniet van Italiaanse specialiteiten en ga mee met een dagtrip naar Pompeii en Florence. Voetbalfan? Koop dan tickets voor AS Roma of SS Lazio - veilige boeking online!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

Vaticaanse musea, Vatacomben en Sint-Pieters

4.5
(108)

U kunt Rome niet bezoeken zonder ook de Vaticaan Musea, de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek te bezoeken! Als u uw tickets vanaf thuis boekt, dan vermijdt u de lange wachtrijen en kunt u gelijk aan het leuke gedeelte beginnen!

Vanaf € 59.00
Colosseum with skip the line

Colosseum with skip the line

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Colosseum! Ontvang uw tickets direct in uw mailbox en begin met het verkennen van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel, geheel op eigen tempo.

Vanaf € 29.50
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(55)

Vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan! Verken de Vaticaan Musea, ervaar de Sistine Kapel en bezoek de St. Pieter basiliek. Boek uw tickets naar het Vaticaan online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 49.00
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 33.00
Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Deze 2-in-1 combi deal combineert onze twee meest populaire tickets, de Vaticaan rondleiding (incl. Sint-Pietersbasiliek) en skip-the-line Colosseum tickets. De Colosseum tickets geven u ook toegang tot het Forum Romanum & de Palestijn. Deze tickets zijn zeer populair dus wees slim en boek nu vooruit!

Vanaf € 79.00
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, heeft u de kans om de Sistine Kapel te bewonderen en de St. Pieter Basiliek te verkennen. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de massale wachtrijen bij het Vaticaan!

Vanaf € 38.00
Vaticaan en Colosseum skip-the-line

Vaticaan en Colosseum skip-the-line

Vermijd de rijd voor de twee meest populaire attracties in Rome - Vaticaan & Colosseum! Als u vermijd de rij tickets voor Vaticaan & Colosseum hier boekt bespaart u 5% op de tickets als u ze los zou kopen. Wees slim en boek uw tickets vanuit thuis!

Vanaf € 55.00
Avondtour door het Vaticaan met Diner

Avondtour door het Vaticaan met Diner

Geniet van een exclusieve begeleide tour door de Vaticaan Musea na normale sluitingstijd! Bewonder de wereldberoemde kunstwerken op een rustig tempo en met minder mensen. Deze tour is inclusief een dinerbuffet op de binnenplaats van het Vaticaan! Zorg ervoor dat u een plaats heeft op deze exclusieve tour, boek uw tour vanaf thuis!

Vanaf € 104.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen