Wenen

Welkom bij Wenen, de prachtige hoofdstad van Oostenrijk en de klassieke muziek! Geniet van een concert in de Oranjerie bij paleis Schönbrunn en de Hofburg met de muziek van WA Mozart en Johann Strauss of verken de stad en haar omgeving op een van onze populaire tours - met of zonder gids. Lees meer over onze selectie van tickets in Wenen en boek online - veilig betalen. Uw e-tickets zal worden verzonden naar uw inbox.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Een Avond in het Schönbrunn Paleis

Een Avond in het Schönbrunn Paleis

4.0
(1)

Een Avond in het Schönbrunn Paleis is onvergetelijk. Combineer uw Schönbrunn Paleis Wenen rondleiding ticket met een mooi diner in het Café-Restaurant Residenz of een concert met het Schönbrunn Paleisorkest in de Oranjerie!

Vanaf € 59.00
Wenen Mozart Concert met Diner

Wenen Mozart Concert met Diner

Wenen Mozart Concert met Diner is een mooie avond uit in de stad Wenen. Boek tickets voor Wenen Mozart Concert met Diner hier en geniet van een geweldig diner en muziek verzorgd door het Vienna Mozart Orchestra!

Vanaf € 30.00
Hop On Hop Off Sightseeing Wenen

Hop On Hop Off Sightseeing Wenen

Wenen Hop-On Hop-Off City sightseeing is een geweldige manier om de stad te ontdekken. Boek uw 1 of 2 dagen instapkaart voor alle lijnen incl. bootttochtje voor Wenen Hop-On Hop-Off City sightseeing hier!

Vanaf € 25.00
Panoramische Tour en Boottocht

Panoramische Tour en Boottocht

Panoramische Tour en Boottocht in Wenen is een prachtige tour van Wenen en een boottocht op de rivier de Donau, een bezoek aan de Donau Toren en het hoofdgebouw van de Verenigde Naties. Tickets voor Panoramische Tour en Boottocht in Wenen hier!

Vanaf € 17.00
Schönbrunn Paleis Concerten

Schönbrunn Paleis Concerten

Klassieke Muziek Concerten in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis in Wenen met op het programma Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Strauss. Boek tickets voor het Schönbrunn Paleis Concert in de Oranjerie in Wenen hier!

Vanaf € 42.00
Wenen Stadstoer & Schönbrunn

Wenen Stadstoer & Schönbrunn

Boek tickets voor Wenen Stadstoer en Schönbrunn en ontdek alle beroemde bezienswaardigheden van Wenen! Deze tour geeft u een overzicht van al het moois in Wenen met onder meer de Staatsoper, museum van schone kunsten, parlementsgebouw. Boek uw tickets vandaag en begin uw ontdekkingstocht van prachtig Wenen. Boek tickets hier!

Vanaf € 17.00
The Third Man Walking Tour

The Third Man Walking Tour

Boek tickets voor de Third Man Walking Tour in Wenen en ontdek alle bijzondere plekken uit deze bekroonde film. De meeste plekken waar de scenes destijds zijn gefilmd zijn nog steeds intact en u wilt deze geweldige tour echt niet missen. Tickets voor de Third Man Walking Tour in Wenen hier!

Vanaf € 19.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen