Wenen

Welkom bij Wenen, de prachtige hoofdstad van Oostenrijk en de klassieke muziek! Geniet van een concert in de Oranjerie bij paleis Schönbrunn en de Hofburg met de muziek van WA Mozart en Johann Strauss of verken de stad en haar omgeving op een van onze populaire tours - met of zonder gids. Lees meer over onze selectie van tickets in Wenen en boek online - veilig betalen. Uw e-tickets zal worden verzonden naar uw inbox.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Schönbrunn Paleis Concerten

Schönbrunn Paleis Concerten

Klassieke Muziek Concerten in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis in Wenen met op het programma Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Strauss. Boek tickets voor het Schönbrunn Paleis Concert in de Oranjerie in Wenen hier!

Vanaf € 42.00
Wenen Stadstoer & Schönbrunn

Wenen Stadstoer & Schönbrunn

Boek tickets voor Wenen Stadstoer en Schönbrunn en ontdek alle beroemde bezienswaardigheden van Wenen! Deze tour geeft u een overzicht van al het moois in Wenen met onder meer de Staatsoper, museum van schone kunsten, parlementsgebouw. Boek uw tickets vandaag en begin uw ontdekkingstocht van prachtig Wenen. Boek tickets hier!

Vanaf € 17.00
Wenen Mozart Concert met Diner

Wenen Mozart Concert met Diner

Wenen Mozart Concert met Diner is een mooie avond uit in de stad Wenen. Boek tickets voor Wenen Mozart Concert met Diner hier en geniet van een geweldig diner en muziek verzorgd door het Vienna Mozart Orchestra!

Vanaf € 30.00
Weense Bossen - Mayerling

Weense Bossen - Mayerling

Weense Bossen - Mayerling Tour is een prachtige tour door het zuidelijk deel van de Weense Bossen. Bekijk de Romeinse Stad Baden, het Jachtslot Mayerling en de Cisterciënzer Abdij van Heiligenkreuz Boek uw tickets voor de Weense Bossen - Mayerling Tour hier!

Vanaf € 19.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen