Wenen

Welkom in Wenen, de prachtige hoofdstad van Oostenrijk bekend van de prachtige klassieke muziek! Geniet van een concert in de Oranjerie Schönbrunn en Hofburg Schloss met muziek van W.A. Mozart en Johann Strauss of ontdek de stad met de prachtige omgeving tijdens een van onze populaire tours zonder gids. Lees meer over onze selectie van tickets in Wenen en boek veilig online. U tickets worden direct naar uw e-mail gestuurd.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Schönbrunn Paleis Concerten

Schönbrunn Paleis Concerten

Klassieke Muziek Concerten in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis in Wenen met op het programma Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Strauss. Boek tickets voor het Schönbrunn Paleis Concert in de Oranjerie in Wenen hier!

Vanaf € 42.00
Een Avond in het Schönbrunn Paleis

Een Avond in het Schönbrunn Paleis

4.0
(2)

Een Avond in het Schönbrunn Paleis is onvergetelijk. Combineer uw Schönbrunn Paleis Wenen rondleiding ticket met een mooi diner in het Café-Restaurant Residenz of een concert met het Schönbrunn Paleisorkest in de Oranjerie!

Vanaf € 59.00
Blauwe Donau

Blauwe Donau

Geniet van een riviercruise op de Donau in Wenen met aansluitend een heerlijk diner in Café-Restaurant Residenz en tot slot een klassiek concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. Boek uw ticket voor Donau Cruise, diner en concert in Wenen hier!

Vanaf € 104.00
Wenen Hofburg Orkest

Wenen Hofburg Orkest

Hofburg Orkest in Wenen, de muziekhoofdstad van de wereld, is een onvergetelijke Weense ervaring met Johann Strauss en Wolfgang Amadeus Mozart. Boek tickets voor Wenen Hofburg Orkest hier!

Vanaf € 70.00
Vienna Pass

Vienna Pass

Save money and skip the line with The Vienna Pass! The Vienna Pass is a sightseeing city card which provides you with free entry to over 60 top attractions, museums, and monuments in Vienna. Choose between a 1, 2, 3 or 6-day pass. Add a travelcard and get unlimited public transportation. Buy your Vienna Pass here!

Vanaf € 29.50
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen