Bateaux New York Lunch Cruise

Bateaux New York Lunch Cruise

Prijs vanaf € 75.90

Boek tickets voor een lunch cruise in New York. Lunch cruise tickets in New York. Geniet van een lunch op een boot terwijl de Skyline van New York aan u voorbijtrekt. Bestel tickets hier!

Wij nodigen u uit voor een middag traktatie die u altijd zal bij blijven! Stap aan boord en geniet van de 2 daaropvolgende uren.

Het heerlijke samengestelde menu, de mooie wijnen en de rustgevende muziek van een lokale pianist zullen u een heerlijke middag bezorgen. Bewonder het prachtige gezicht op Manhattan terwijl u van uw maaltijd geniet.

Het menu is inclusief een brunch buffet, koffie, thee, ijsthee en entertainment Zie voorbeeldmenu HIER!
Menu’s kunnen aangepast worden

Kledingvoorschrift: Pak, das en jurk is niet verplicht. Gelieve echter rekening te houden met gepaste kleding. Spijkerbroeken en vrijetijdskleding zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie:
- Duur: 2 uur
- De tickets worden naar uw email-adres gestuurd direct nadat u uw boeking en betaling hebt voltooid, wij een bevestiging hebben ontvangen van uw reservering en uw betaling is goedgekeurd.
- Denk er alstublieft aan uw voucher mee te nemen naar het ticketloket om deze in te wisselen voor uw instapkaart. Gelieve hier 45 min. voor vertrek aanwezig te zijn voor de tickets en het aan boord gaan van het schip. NB: Vergeet uw foto ID niet.
- De ticket is ALLEEN geldig voor de dag die u hebt geboekt!
- Kind prijs voor kinderen van tussen de 3 en 12 jaar oud!
- Dagelijkse dienstregeling om 12u.

Op Aanvraag Tickets Op Aanvraag Tickets
Voor dit evenement dient onze plaatselijke leverancier de beschikbaarheid te bevestigen. Normalerwijze neemt dit niet meer dan 24 uur in beslag.

Info

Bateaux New York Lunch Cruise
Chelsea Piers – Pier 61
New York,
NY 10011-1015

Bateaux New York Lunch Cruise
Openingstijden
Vaart Dagelijks uit om 12 u.

Richtlijnen

Richtlijnen
Take the subway to 23 St and walk down to Chelsea Piers – Pier 61

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen