Tickets voor

Parijs Museum Pas - 4 dagen

Parijs Museum Pas - 4 dagen

Krijg 4 dagen onbeperkt toegang tot meer dan 60 meest bezochte musea, monumenten in Parijs en nog veel meer met de Parijs Museum Pas! De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer! De pas is geldig voor vier aaneensluitende dagen. Koop hier uw Parijs Museum Pas!

Vanaf € 81.00
Begeleide tour door het Orsay Museum.

Begeleide tour door het Orsay Museum.

Geniet van een begeleide tour door het Orsay Museum in Parijs! De Orsay Musum is bekend om het tentoonstellen van de grootse collectie van impressionisten en post impressionisten schilderijen wereldwijd en deze moet u gezien hebben tijdens u bezoek aan Parijs als u een kunstliefhebber bent! Verzeker uw plaats op deze fascinerende tour, boek vanaf thuis!

Vanaf € 55.90
Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 60 populaire musea en monumenten in Parijs met de Parijs Museum Pas! De pas is geldig voor twee aaneensluitende dagen en hiermee vermijdt u de wachtrij bij enkele van de meest ongelofelijke bezienswaardigheden en musea in en buiten Parijs. De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer!

Vanaf € 60.50
Montmartre en het Louvremuseum

Montmartre en het Louvremuseum

Bezoek twee bezienswaardigheden in Parijs die u niet mag missen! Geniet van een begeleide wandel tour door Montmarte en verken de iconische Basiliek Sacré Cœur op de top van de beroemde heuvel. Daarna een bezoek aan het Louvre Museum waar u de wachtrij vermijdt met uw vooraf geboekte tickets!

Vanaf € 76.70
Orsay Museum with audio guide

Orsay Museum with audio guide

Enjoy a visit to Musée d'Orsay in Paris! The world-renowned museum is famous for its large collection of Impressionist and Post-Impressionist paintings. Your audio guide and map will lead you to all of the most famous artworks! Book your tickets from home and skip the line to the ticket office!

Vanaf € 42.20
Louvre met audiogids

Louvre met audiogids

Het Louvre Museum in Parijs is één van de meeste beroemde kunstmusea in de wereld! Verken het Louvre op uw eigen tempo met een informatieve audio gids. Met vooraf geboekte tickets vermijdt u de wachtrij bij de kassa en kunt u meer van uw bezoek genieten!

Vanaf € 38.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen