Aladdin-Londen

Aladdin-Londen

Prince Edward Theatre

Prijs vanaf € 112.30

Disneys nieuwe Broadway musical Aladdin neemt u mee in een wereld gevuld met magie, avontuur en komedie in een adembenemende set-up wanneer deze geopend wordt in het Prince Edward Theatre in London in juni 2016. Ervaar een compleet nieuwe wereld, boek nu uw tickets en begin met aftellen totdat de première begint!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor de nieuwste musical hit van Disney
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Ervaar een musical met de gehele familie
- Geniet van Academy Award-winning muziek
- Bewonder de spannende choreografie & ongelooflijke visuele effecten

Waar gaat Aladdin over?
Gebaseerd op de klassiek Disney film uit 1992, de musical Aladdin is het verhaal over het charmante straatkind Aladdin dat verliefd wordt op de mooie Princes Jasmine.

Princes Jasmine is ongelukkig vanwege haar vaders wens om een koninklijke echtgenoot voor haar te vinden. Onderwijl is de rechterhand van de Sultan, Jafer, bezig om te proberen de troon over te nemen. Wanneer Jasmine uit het paleis sluipt, ontmoet ze Aladdin.

Als ze beide ontdekt worden, wordt Aladdin ter dood veroordeeld, maar Jafar redt hem door hem opdracht te geven de Lamp uit de Grot der Wonderen te halen. En waar een lamp is, is een geest, en als Aladdin deze onopzettelijk laat ontsnappen, begint een geheel nieuw avontuur!

Aladdin de musical bevat tijdloze songs van de film waaronder Whole New World, Friend Like Me en Arabian Nights tezamen met nieuwe muziek die geschreven is voor de musical.

Slechts met een wrijf over de magische lamp en de reis van Aladdin neemt u mee naar een exotische wereld vol met uitdagende avonturen, klassieke komedie en eindeloze romantiek.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee naar het theater.

Voor wie is deze musical geschikt?
Aladdin de musical is geschikt voor de hele familie, maar wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Aladdin duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, inclusief een pauze.

Wie zitten er in het achtergrondteam?
Aladdin is geregisseerd en gechoreografeerd door Tony-Award winnaar Casey Nicholaw (The Book of Mormon) met muziek van Alan Menken (Beauty and the Beast), de songteksten van de musical zijn van Howard Ashman (Beauty and the Beast), Tim Rice (The Lion King) en Chad Beguelin (Elf).

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Super leuke Musical. Wij hebben genoten! Prachtige decors, Mooie kleding geweldige acteurs

Fantastisch!

Marieke de boer, Haarlem
DIN, 10 JAN 2017
5.0

Info

Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Voorstellingsduur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Directions
(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue. Passing the Palace Theatre, take Langley Mow on the left and follow it on.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen