Beautiful - The Carole King Musical

Beautiful - The Carole King Musical

Aldwych Theatre

Prijs vanaf € 51.70

Beautiful: De Carole King Musical is het nooit eerder vertelde verhaal van Carole Kings reis van schoolkind naar superster. Ervaar de Tony-winning Beautiful en volg de reis die leidt naar het vinden van het ware stem.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze mooie musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Geniet van de muziek van Carole King
- Ervaar de award-winning musical

Waar gaat de musical over?
Beautiful is het nooit eerder vertelde verhaal van Carole Kings reis van schoolkind naar superster, over haar relatie met haar man en collega songwriter Gerry Goffin, hun hechte vriendschap en speelde rivaliteit met collega's songwriters Barry Mann en Cynthia Weil, op weg naar opmerkelijke roem.

De muzieklegende Carole King was een gewoon meisje met een buitengewoon talent. Ze vocht haar weg naar de platenindustrie toen ze nog een tiener was en verkocht haar eerste hit Will You Love Me Tomorrow toen ze zeventien was. Tegen de tijd dat ze twintig was, schreef ze nummer één hits voor de grootste artiesten in rock'n'roll, waaronder de Drifters, de Shirelles, Aretha Franklin en de Monkees. Maar haar grootste uitdaging was het vinden van haar eigen stem en uiteindelijk in de schijnwerpers te stappen.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Beautiful - De Carole King Musical wordt aangeraden voor kinderen vanaf  jaar. Kinderen onder de jaar zijn niet toegestaan in het theater. 

Hoe lang duurt de musical?
Beautiful - de Carole King Musical duur ongeveer 2 uur en 25 minuten inclusief de pauze.

Beautiful - The Carole King Musical ReviewsBeautiful - The Carole King Musical Reviews

"Katie Brayben as Carole King is the real deal"
Daily Mail


"The amazing story…with hit songs told through laughter and tears. I enjoyed every minute!"
BBC Radio 2


Info

Aldwych Theatre
49 Aldwych
London
WC2B 4DF

Voorstellingsduur:
2 hours 25 minutes

Richtlijnen

Richtlijnen

Directions
(10mins) Head out onto the main road Strand. Cross street where possible and go right. When you reach the fork, veer left onto Aldwych.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen