Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Theatre Royal Drury Lane

Prijs vanaf € 42.30

Roald Dahl's heerlijk donker verhaal over Charlie Bucket en de mysterieuze banketbakker Willy Wonka komt tot leven in deze splinternieuwe West End musical. Het is een vrolijke musical voor het hele gezin!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat uw tickets hebt voor deze fantastische musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Geniet van de musical voor het hele gezin

Waar gaat Charlie and the Chocolate Factory over?
Charlie wint een gouden tickets voor de vreemde en wonderbaarlijke chocolade fabriek van Willy Wonka. Dit is de kans van zijn leven om te genieten van alle snoepjes waarvan hij zijn hele gedroomd heeft. Maar achter het hek wacht verbazing, want te midden van suikerachtige gangen en de ongelooflijke eetbare verrukkelijkheden komen de vijf winnaars erachter dat niet alles zo zoet is als het lijkt.

Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet jezelf gezien hebben voordat je het geloofd in deze spectaculaire nieuwe musical boordevol fantastische traktaties die u zullen verblinden.

Het verhaal van Charlie and the Chocolate Factory heeft de wereld al meer dan 50 jaar betoverd, en was verfilmd in 2005 met Johnny Depp in de rol van Willy Wonka.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Charlie and the Chocolate Factory is een musical voor het hele gezin en wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan.

Hoe lang duurt de musical?
De musical duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter de musical?
Charlie and the Chocolate Factory is gabseerd op Roals Dahl's heerlijk donkere roman en de musical is geregisseerd door Academy Award winnaar Sam Mendes.

 

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 10 klantrecensies
Fantasierijk meesterstuk

we hebben enorm genoten van de decors en het acteren in dit geweldige stuk

Michel, Driebergen
ZAT, 16 MEI 2015
4.5
Magisch

Mooie show gezien! Veel wisselende decors en leuke trucs! De muziek vond ik iets minder....

Kristien, Weerde
ZAT, 02 AUG 2014
4.5
Heel leuk decor!

Decor is erg mooi gedaan. Prima om met kind van 10 te bezoeken die het verhaal al kent.

Monique, Amstelveen
DIN, 10 JUN 2014
4.5
Fantastische versie van schitterend boek

Charlie and the Chocolate Factory laat je de volle duur op het puntje van je stoel zitten. Dat komt niet alleen door het goede spel van de acteurs, maar ook door de schitterende decors. Een onvergetelijke ervaring!

Sandra, Muiderberg
MAA, 05 MEI 2014
4.5
charlie and the chocolate factory

Wat een show; We kenden de film en waren benieuwd hoe ze die fantastische scenes op het toneel zouden kunnen brengen, maar het overtrof al onze verwachtingen. Ook de muziek is goed, wat bij vele 'musicals' maar weinig voorstelt. een Topper !!!

Herman, Antwerpen
ZAT, 19 APR 2014
4.5
In een woord geweldig!

Musical was echt fantastisch! De kast was super en het decor precies zoals je het je voorstelt als je het boek leest. Mooie special effects. Onze zoon van 10 spreekt nog weinig Engels, maar doordat hij het verhaal kent was het goed te volgen. Ook hij heeft er erg van genoten.

Roland, Assendelft
ZON, 29 DEC 2013
4.5
Aanrader!

Voor het eerst naar een musical in London geweest. Echt een aanrader! De musical zelf was conform de verwachting en ėėn met veel humor. Zorg ervoor dat je goede plekken hebt. Wij zaten achteraan en dan zie je het balkon gedeeltelijk voor je hangen. Wel mooi oud theater!

Arjan, Amersfoort
DON, 19 DEC 2013
4.5
Fantastische Kinder Musicall

Wat een fantastisch leuke musical vooral een show om met kinderen naar toe te gaan, zal ik zeker doen met mijn kleinkinderen, en wat een effecten als deze naar nederland komt heeft joop zijn handen er zeker weer aan vol. Ook wat betreft de jongere sterren !!!

C.h., Voorhout
MAA, 18 NOV 2013
4.5
Prima voor kinderen van alle leeftijden

Prachtig uitgewerkte musical. Supermooi decor met speciale effecten (incl. de vliegende lift). Liedjes blijven niet meteen hangen... maar werden prima vertolkt. Al bij al een prima musical voor kinderen van alle leeftijden.

Kristof, Nijmegen
ZON, 20 OCT 2013
4.5
I normally hate Musicals

but this was fantastic, the actingn singing, music, decor everything top quality.
Go and see !!!

Peter, Brussel
ZAT, 20 JUL 2013
4.5

Info

Theatre Royal Drury Lane
Catherine Street
London
WC2B 5JF

Avondvoorstellingen
Maandag tot zaterdag om 19:30

Namiddagvoorstellingen
Woensdag en zaterdag om 14:30

Voorstellingsduur:
2 hours 30 minutes

Richtlijnen

Richtlijnen

Directions
(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres it will be on your left in Russell Street/Catherine Street.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen