Jersey Boys

Jersey Boys - Broadway

August Wilson Theatre

Prijs vanaf € 102.80

Jersey Boys the Musical is gebaseerd op het verhaal achter Frankie Valli en the Four Seasons. De populaire musical is door meer dan 1.5 miljoen mensen bezocht en is één van de langst lopende musical van onze tijd.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze populaire musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van alle hits van Frankie Valli en the Four Seasons
- Ervaar een gezellige musical

Waar gaat Jersey Boys over?
In de musical Jersey Boys krijgt u de kans om het verhaal te horen achter Frankie Valli en the Four Seasons en hoe ze zich hebben opgewerkt vanuit de straten van Newark tot beroemdheden. Jersey Boys is een musical biografie of the Four Seasons - door de opkomst, de moeilijke tijden persoonlijke onenigheden en de ultieme triomf van een groep vrienden wiens muziek een symbool werd voor een hele generatie.

Jersey Boys toont hits zoals 'Sherry,' 'Big Girls Don't Cry,' 'Can't Take My Eyes Of of You,' 'Oh, What a Night' en nog veel meer.

Wist je dit over Jersey Boys?
Jersey Boys heeft vier Tony Award gewonnen waaronder Best Musical, Best Actor in a Musical, Best Featured Actor in a Musical and Best Lighting Design of a Musical.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Jersey Boys is aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar vanwege het straffe taalgebruik. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
Jersey Boys duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze.

Wie is het team achter deze musical?
Jersey Boys is geregisseerd door Des McAnuff met een boek van Marshall Brickman en Rick Elice. Muziek en songteksten door Bob Crew en The Four Seasons' eigen Bob Gaudio. 

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Fantastisch 4.6

4.6 Recensies van 5 klantrecensies
Wij hebben genoten!!

Wat een sfeer, wat een performance, wat 'n stemmen en wat 'n acteurs!! Kompliment voor de gehele cast. De sfeer van the 60xties was de hele avond voelbaar aanwezig in de zaal van dit schitterende theater. Niet alleen mijn vrouw en ik (60+), maar ook zoon en schoondochter hebben een prachtige avond gehad.

Mart, Reuver
MAA, 22 JUN 2015
4.6
Geweldige musical!

Het theater is heerlijk ouderwets. Rood pluche, dikke tapijten op de voer in de foyer. Medewerkers welke je begeleiden naar de juiste rij met goede stoelen. Dat beloofde wat. En inderdaad de musical was erg goed in elkaar gezet. Goede acteurs/zangers. Leuke opbouw tussen de songs door werd een kleine monoloog gehouden. Ook als je niet uit NYC komt of bekend ben met de historie is deze heel goed te volgen. De cast ontving aan het eind een terechte staande ovatie. Boek op tijd! Ter plaatse zijn er geen goede tickets meer verkrijgbaar.

Richard, Veenendaal
WOE, 17 DEC 2014
4.6
Geweldige show

Wij hebben een show bijgewoond van de Jersey Boys op dinsdag 15 juli 2014 in het August Wilson Theatre in New York. Het was geweldig. Wj waren er met 2 volwassenen en 2 kinderen van 17 en 16 jaar. Ook zij vonden het leuk ook al zijn ze eigenlijk te jong om de muziek te kennen.
De locatie was een sfeervol ouderwets theater waar we prima plaatsen hadden geboekt via New York Musicals.
Een wervelende show waarin geweldig werd gezongen die van het begin tot het einde boeide. Een aanrader.

Jeroen, Breda
DIN, 12 AUG 2014
4.6
Geweldig

geweldig goed gezongen en gespeeld. Een fantastische avond uit in New York.

Lena, De lier
DIN, 15 APR 2014
4.6
Musical van hoge kwaliteit en veel nostalgie

Uitvoering was geweldig. Goede zangers en flitsend snelle decorwisselingen waardoor veel vaart in het verhaal bleef zitten, doorspekt met veel humor.

Aijse, Lelystad
WOE, 09 OCT 2013
4.6

Info


August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Avondvoorstelling
Tuesday to Thursday 7:00pm - Friday and Saturday 8:00pm

Middagvoorstelling
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Duur:
2 Hours 30 Minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 50 St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen