Jersey Boys

Jersey Boys - London

Prince Edward Theatre

Prijs vanaf € 73.20

De musical Jersey Boys, die gaat over Frankie Valli en the Four Seasons is nu door 1,5 miljoen mensen bekeken en heeft zich stevig gevestigd als één van de langstlopende en meest populaire shows van de West End.Hoogtepunten:- Zorg ervoor dat uw tickets heeft voor deze populaire musical- Kies uw eigen zitplaats- Geniet van alle grote hits van Frankie Valli en the Four Seasons- Ervaar een plezierige musicalWaar gaat Jersey Boys over?Jersey Boys is de musical Frankie Valli en the Four Seasons en hoe ze zich hebben opgewerkt vanuit de straten van Newark tot beroemdheden. Jersey Boys is je kans om een glimp op te vangen van de mannen achter de muziek - de maffia links, de gevangenisstraffen, de onenigheden en de ultieme triomf van één van de grootste bands ooit.Jersey Boys toont hits zoals 'Sherry,' 'Big Girls Don't Cry,' 'Can't Take My Eyes Of of You,' 'Oh, What a Night' en nog veel meer. Andere musicals in London waar de muziek wordt uitgevoerd door bekende artiesten of groepen: Mamma Miad - The Lion King - Thriller - LiveHoe kom ik aan tickets? Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater. Voor wie is de musical geschikt?Jerse Boys wordt aangeraden vanaf 12 jaar en ouder aangezien het taalgebruik. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan.Hoe lang duurt de musical?Jersey Boys duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, dit in inclusief de pauze.Wie is het team achter deze musical?Director is Des McAnuff, met een boek van Marshall Brickman en Rick Elice en muziek en lyriks door Bob Crewe en The Four Seasons' enige echte Bob Gaudio. Het heeft 4 Tony Awards gewonnen, inclusief Beste Musical, Beste Acteur in aan musical, Beste Aankomende Acteur in een musical en Beste Belichting Ontwerp van een musical.

Fantastisch 4.2

4.2 Recensies van 6 klantrecensies
Jammer

De musical zelf was uitstekend en we hebben volop genoten. Alleen jammer dat momenteel ook in de Londense theaters de verloedering toeslaat. Naast het ontbreken van de "juiste" kleding is ook toegestaan drank en eten mee te nemen in de zaal.

Johannes, Zoetemeer
MAA, 16 DEC 2013
4.2
Geweldige musical!

Genoten van een topavond!

Sandra, Zwolle
DIN, 03 DEC 2013
4.2
Leuke musical

De Jersey boys waren goed, lekkere muziek voor een feel good gevoel! Begin ging best snel dus even het verhaal een beetje kwijt, maar de muziek maakte een hoop goed! En zingen konden ze! En de danspasjes!!! Geweldig!

Petra, Maasdam
WOE, 27 NOV 2013
4.2
Belevenis met Jersey Boys

Wat een show, wat een tempo, wat een humor en vooral: wat geweldig gezongen en gedanst. In een internationale zaal, met Nederlandse en Duitse toeristen, echte Londenaren en veel eten en drinken in de zaal zelf (kom daar maar om in Nederland) een geweldige belevenis gehad. Een aanrader voor iedereen!

Leo

Leo, Amsterdam
DIN, 22 OCT 2013
4.2
Leuke muziek

Een echte jukebox-musical! Het concept is goed met het verhaal in seizoenen te verdelen, maar er wordt wel veel verteld... Elk lid van de band vertelt één seizoen, een van de acteurs spreekt zo snel en met zo'n accent dat het bijna niet verstaanbaar is en zo mis je wel een stuk van het verhaal!

Kristien, Weerde
WOE, 14 AUG 2013
4.2
Fantastische show!

Deze muscical is van het begin tot het eind goed opgezet, fantastische cast die de echte Four Seasons en hun songs enorm goed vertalen! Het verhaal wordt op een leuke discrete manier neergezet, waardoor de songs rode draad zijn door de gehele musical en dit natuurlijk waar het om gaat. Echt een aanrader!!

Cindy, Vlijmen
MAA, 08 JUL 2013
4.2

Jersey Boys ReviewsJersey Boys Reviews

"Let's hear it for the Boys. I suspect, it'll be some time before London says Bye Bye Baby (Baby Goodbye) to the phenomenal Jersey Boys"
The Daily Telegraph


"Oh what a night of magical memories. This is an utterly wonderful show full of vitality, pace and power"
The Daily Express


Info


Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Avondvoorstelling
Tuesday to Saturday 7.30pm

Middagvoorstelling
Tuesday & Saturday 3pm and Sunday 5pm

Duur:
2 hours 30 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(5 minuten) Loop via Charing Cross Road tot de kruising met Shaftesbury Avenue. Nadat u langs het Palace Theater gelopen bent ga links naar Langley Mow.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen