Miss Saigon

Miss Saigon

Prince Edward Theatre

Prijs vanaf € 108.80

Miss Saigon, Boublil & Schönberg's klassieke musical is terug in de West End van London. Zorg ervoor dat u tickets heeft voor Miss Saigon, de musical in een nieuwe up-to-date version!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze mooie musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Ervaar deze klassiek musical
- U kunt meestal op uw tickets besparen als u online boekt

Waar gaat MIss Saigon over?
Het verhaal speelt zich af in de laatste dagen van de Amerikaanse bezetting in Saigon aan het einde van de Vietnamese oorlog, en laat de intense liefde zien tussen een Amerikaanse GI en een jonge Vietnamese vrouw. De bedenkers van Les Miserables hebben met Miss Saigon een up-to-date versie gemaakt van Puccini's Madame Butterfly, het is een gevoelig testament aan de menselijke geest.

Dit klassieke liefdesverhaal is in een nieuwe jasje gestoken in deze nieuwe ongelooflijke versie. Miss Saigon was het laatst te zien in London's Theatre Royal Drury Lane in Londen, waar deze 25 jaar werd gespeeld, sindsdien heeft de musical over de hele wereld getoerd, in meer dan 300 steden en 15 talen en heeft ontelbare awards gewonnen.

Claude-Michel Schönberg en Alain Boublil's musical Miss Saigon bevat nog steeds alle klassieke songs, maar ook een aantal splinternieuwe melodieën!

Andere klassieke musicals in London:

Phantom of the Opera en Les Misérables.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Miss Saigon is één van de meest populaire musicals in de wereld en trekt een wijd publiek maar is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
De musical duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten.

Wie is het team achter de musical?
Miss Saigon is geschreven door de schrijvers van Les Miserables, Claude-Michel Schönberg en Alain Boublik, met songteksten van Boublil en Richard Maltby Jr.

Fantastisch 4.8

4.8 Recensies van 9 klantrecensies
Fantastich

Deze musical in Londen moet iedereen zien, helaas stopt deze eind februari.

Wilma, Zevenhuizen
DON, 18 FEB 2016
4.8
Mooie uitvoering van een realistisch verhaal.

Prachtige en soms ontroerende uitvoering van de musical "Miss Saigon". Zang en decor waren prachtig. Een aanrader om te bezoeken. Theater zelf is ook mooi!

Joset, Enschede
DIN, 01 DEC 2015
4.8
Tissues mee. Wat een show!

Wat hebben we genoten van deze show. Een prachtig verhaal. Geweldige cast. 20 jaar geleden ook al in Londen gezien, maar nu toch verrast door de vernieuwde effecten en het steeds weer veranderende decor. Een echte aanrader!!

Nancy, Almere
DON, 06 AUG 2015
4.8
Miss Saigon

Het was in een woord geweldig.Meer woorden zijn overbodig. Een aanrader eerste klas.

Gert, Wijhe
VRI, 20 MRT 2015
4.8
Miss Saigon

Een fantastische musical! We hebben genoten van het begin tot het eind. Mooie verhaallijn, decor was prachtig (zeker de helicopter!) en de cast was top. De reis naar Londen was het dubbel en dwars waard.

M., Wolphaartsdijk
VRI, 20 FEB 2015
4.8
Fantastische avond met ganse gezin!

Als regelmatige musicalbezoekers is Miss Saigon absoluut een aanrader. Goede (en naar Madame Butterfly van Puccini gekende) verhaallijn, leuke songs 'die blijven nazinderen', mooie decors en enkele technische leuke hoogstandjes! De zangers waren ronduit goed met als absolute uitschieter The Engineer Jon Jon Briones die hoogstaand zingen koppelde aan schitterende performance. De kinderen (14,15 en 17) hebben volop genoten van Miss Saigon. Een aanrader! Het Prince Edward Theater is daarenboven één van de leukere theaters in London en pre-theatre dinners in de buurt zijn er in overvloed! Dus alles aanwezig voor een geslaagde familieavond.

Dave, Erembodegem
DIN, 30 DEC 2014
4.8
Miss Saigon 2014 topper!!!

Mijn allereerste musical was Miss Saigon in 1994 wat een grote indruk maakte, heb veel andere musicals gezien, maar de eerste bleef toch voor mij de beste.
nu 20 jaar later stond hij eindelijk weer in het West End, en wat een voorstelling, in 1 woord geweldig.
Er zitten een paar subtiele veranderingen in de nummers, er is een nieuw numner toegevoegd in het tweede gedeelte, heel slim gedaan.
Ik werd opnieuw weer in het verhaal mee genomen.

Henk jan, Oldenzaal
ZON, 23 NOV 2014
4.8
Mooie musical

We hebben een mooie avond gehad bij de musical Miss Saigon. Perfect geregeld zo via LondenMusicals.nl!

Chantal, Amsterdam
WOE, 19 NOV 2014
4.8
jaarlijks Londen weekend

Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar weer naar een musical geweest, voor ons eigenlijk vrij onbekend maar aanbevolen door vrienden hebben we gekozen voor Miss Saigon.
Goed dat we ons eerst ingelezen hadden, zo konden we de lijn in het verhaal optimaal volgen. Zeer goede acteurs, vrolijke noten waar zelfs het conservatieve Engelse publiek hardop om kon lachen en een dramatisch slot waren het bezoek meer dan waard.

Ton, Meerle
DIN, 03 JUN 2014
4.8

Miss Saigon ReviewsMiss Saigon Reviews

"The 18-year-old Eva Noblezada is extraordinarily vulnerable and touching as Kim, and her raw, deeply felt performance and soaring voice lend the show its heart. There were moments when she moved me to tears"
The Telegraph


"After a 15-year absence Miss Saigon makes a stirring return to the West End. It remains a huge spectacle, and the music surges and soars"
The Evening Standard


Info

Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Voorstellingsduur:
2h 40min

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Directions
(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue. Passing the Palace Theatre, take Langley Mow on the left and follow it on.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen