The Bodyguard

The Bodyguard

Dominion Theatre

Prijs vanaf € 40.80

The Bodyguard, de meest recente hit musical in Londen die vanaf november 2012 in West End te zien is. Tickets voor Bodyguard the musical in Londen kunnen hier besteld worden! 

The Bodyguard, uiteraard gebaseerd op het enorme filmsucces met Kevin Costner en Whitney Houston, is in West Elm Londen in première gegaan met Heather Headley en Lloyd Owen. Voormalig geheimagent Frank Farmer (Lloyd Owen) wordt als bodyguard ingehuurd on superster Rachel Marron (Heather Headley) te beschermen tegen een onbekende stalker. 

Ze zijn er op ingesteld dat ze op hun hoede moeten zijn maar ze zijn er niet op bedacht dat ze hun hart aan elkaar zouden kunnen verliezen.

The Bodyguard is een romantische thriller waarin vele grote hits van Whitney Houston worden opgevoerd inclusief 'Queen of the Night ', 'So Emotional ', 'One Moment in Time ', 'Saving All My Love ', 'I'm Your Baby Tonight ', 'Run to You ', 'I Have Nothing ', 'How Will I Know ', 'I Wanna Dance With Somebody ' en één van werelds mooiste liedjes 'I Will Always Love You '.

Fantastisch 4.6

4.6 Recensies van 5 klantrecensies
Een stem als een nachtegaal..

Wat een show!! Een schitterend, bewegend decor en een perfect geluid (dat is in Nederland af en toe wel eens een probleem - te hard of vervormd). Het Engels was woordelijk te verstaan en de akoestiek was formidabel. Kortom: een aanrader voor een musical liefhebber maar ook voor een fan va de film The Bodyguard. Het perfecte avondje uit voor 2 smaken in 1 !

Marguerite, Garyp
MAA, 23 DEC 2013
4.6
Geweldige musical, een echte aanrader!

Een fantastische show. De hoofdrolspeelsters zingen de sterren van de hemel. We hebben een meer dan geweldige avond gehad.

Cassandra, Westerbork
MAA, 15 JUL 2013
4.6
Geweldig!

Een ode aan de muziek van Whitney Houston. We hebben genoten!

Moniek, Oegstgeest
DIN, 21 MEI 2013
4.6
Een aanrader

Voor diegene die van deze muziek houden, is deze musical zeker een aanrader. De artiesten hebben geweldige stemmen, zingen heel goed en mooi. Ik heb hem al bij meerdere meteen aangeprezen. Echt doen!!

Leonie, Geleen
VRI, 10 MEI 2013
4.6
Leuk

Het was mijn 1ste musical en ik vond het super, leuk stuk met goede spelers.
Echt zeer goed!

Thomas, Wilrijk
MAA, 18 FEB 2013
4.6

Info

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Avondvoorstellingen
Monday to Saturday 7.30pm

Namiddagvoorstellingen
Wednesday and Saturday 3pm

Voorstellingsduur:

Richtlijnen

Richtlijnen

Directions
The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen