Berlijn Segway Tour

Berlijn Segway Tour

Prijs vanaf € 67.00

Geniet van Berlijn vanaf een Segway, de beste en meest leuke manier om Berlijn te verkennen, en het is niet alleen leuk maar u zult ook veel leren over de hoofdstad van Duitsland. Tickets voor Berlijn Segway Tour kunnen hier geboekt worden!

In ongeveer 3- 3,5 uur zullen we u tijdens ons alles-in-één Stad Segway Tour alle belangrijke plekken van Berlijn laten zien, stoppen we om de paar honderd meter om ze goed in ons op te laten nemen, horen we fascinerende anekdotes, nemen we foto’s en bespreken we de geschiedenis van Berlijn. Uw onderlegde goed Engelssprekende gids zal u alle weetjes en feitjes van het Berlijn van nu met u delen en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U zult de Berlijnse Muur bekijken en er veel over te weten komen en lopen door Checkpoint Charlie. U staat bovenop Hitler’s bunker en ziet de Rijksdag en hoort alles over de brand die van groot belang was in de opkomst van Hitler. Tijdens de Segway tour zult u tevens alles te horen en te zien krijgen van de Brandenburg Tor, Marx & Engels Platz, Postdamer Platz, Unter den Linden, ‘ De strook des doods’ die Oost en West Berlijn scheidde, de Berlin Statsoper en meer, veel meer.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Alle tours zijn in het Engels!
- Duur is 3 tot 3½ uur, incl. 30 min. training.
- Zwangere vrouwen en personen onder de 15 KUNNEN NIET aan deze tour deelnemen, een leeftijdsbewijs moet op verzoek getoond kunnen worden.
- Het gewicht van de deelnemers moet tussen de 45 kg en 115 kg liggen om mee te kunnen op deze tour!
- Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een brommersbewijs of een rijbewijs!
- U dient een aanbetaling te maken van 200 euro per boeking (NIET per persoon) direct aan de gids voordat de tour start, ofwel in cash ofwel door middel van een creditkaart aanbetaling en dit zal aan u worden teruggegeven aan het einde van de tour wanneer de Segway geen schade heeft opgelopen!
- Gelieve te kleden naar het weer en platte schoenen te dragen omdat een Segway beter functioneert met platte schoenen dan hoge hakken.
- Berlin Segway Tours begint en eindigt bij de TV Toren, Alexanderplatz in Berlijn.

Info

Berlijn Segway Tour
Berlijn Segway Stadstour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlijn

Berlijn Segway Tour
Openingstijden
Dagelijks om 10:00 u. & 14.00 u. van 1 maart tot 30 november

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem de S-bahn of U-bahn naar Alexanderplatz station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen