Dag trip naar Neurenberg

Dag trip naar Neurenberg

Prijs vanaf € 51.00

Je kunt München niet bezoeken zonder ook naar het eeuwenoude en beroemde stadje Neurenberg te gaan. Ga met ons mee op een volledige dag tour naar deze plek vol fascinerende geschiedenis!

Neurenberg is bekend vanwege zijn keizers en middeleeuwse raden, de reformatie en Albrecht Dürer, maar ook de bijeenkomsten van de NSDAP en later de gerechtelijke processen.

Het historische oude stadje met zijn machtige kasteel en stadsmuren, zijn vele kerken, monumenten en pittoreske vakwerk huizen tonen nog steeds de betoverende werking van deze oude keizerlijke stad. De Nazi's hebben hier ook monumentale structuren neergezet die tot op de dag van vandaag de megalomanie van Hitler en de leiders van het Derde Rijk tonen.

In het Documentatie Centrum kunnen je een diepgaande inkijk in deze donkere periode van de Duitse geschiedenis krijgen (entree extra 5€).

De tour is beschikbaar in het Duits en Engels.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je via e-mail jouw e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar München.

Waar begint de tour?
De tour vertrekt vanaf Bahnhofplatz, voor het warenhuis Karstadt. Zorg ervoor 20 minuten voor vertrek van de tour aanwezig te zijn, zodat je voldoende tijd hebt een plek in de bus uit te zoeken.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 10 uur.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis mee wanneer zij hun stoel delen met een volwassene.

Info

Dag trip naar Neurenberg
De tour vertrekt vanaf Bahnhofplatz voor het warenhuis Karstadt
Bahnhofplatz 7
80335 München

Dag trip naar Neurenberg
Openingstijden
De tour vertrekt op donderdagen om 8.30 (april tot oktober)

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de U-bahn U1, U2, U7 of U8 of tram 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 of N20 naar Hauptbahnhof (centraal station).

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen