Derde Rijk Berlijn Wandel Tour

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour

Prijs vanaf € 14.00

Ons Derde Rijk Berlijn Wandel Tour laat alle belangrijke plekken zien van toen Berlijn de Hoofdstad van Nazi Duitsland was. Boek uw tickets hier!

We weten allemaal dat het in Berlijn gebeurde van 1933 tot 1945 maar WAAR in Berlijn? Straatnamen zijn gewijzigd, vele gebouwen zijn verdwenen – maar het zenuwcentrum van het “Derde Rijk” was gelegen in Berlijn.

Zie wat er overgebleven is vandaag de dag van het “1000 jarige Rijk”: Goebbels’ Propaganda Ministerie; Goering’s Lucht Ministerie (Luftwaffe Headquarters); de overblijfselen van Himmler’s SS en het Gestapo (geheime politie)Hoofdkantoor. Ontdek waar Speer de enorme Nieuwe Rijks Kanselarij voor Hitler heeft gebouwd en waar de enorme Volkshal zou komen te staan.

Zie de exacte plek van Hitler’s Bunker, waar hij zelfmoord heeft gepleegd; deze gebeurtenis wordt omgeven door mythe die we ontdoen door deze te plaatsen in de context van de Strijd om Berlijn.

Door gebruik te maken van de laatste bevindingen van historisch onderzoek leggen onze specialist gidsen uit hoe Hitler op intrigerende wijze aan de macht is gekomen en hoe zijn enorme misdaden nog steeds hun schaduw werpen op het Duitsland van vandaag.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- De tour is in het Engels! - Duur is ongeveer 3 tot 3½ uur
- De tour is van april – oktober: di., do. & zo. om 10 u. en za. om 13.30. nov. – maart: za. om 13 u. -De tour start bij de taxi standplaats buiten bij Berlijn Dierentuin Station (Bahnhof Zoologischer Garten). Hier vindt u onze gids van Original Berlin Walks.!
- Met deze tour maken we een kort ritje met de Berlijnse metro. Gelieve een AB Openbaar Vervoer ticket meet e brengen of koop er één bij onze gids ( in 2012 de prijs was €2.40).
- Jeugdprijs is voor iedereen onder de 26 jaar.
- Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis als ze worden begeleid door een betalende volwassenen.
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer!
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen!
- Derde Rijk Berlijn Wandel Tour eindigt precies bij Hitler’s Bunker.

Info

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour
Gelieve 10 min. voor aanvang van de tour op het volgende adres te zijn:
Buiten Restaurant Weihenstephaner
(Tegenover Hackescher Markt S-Bahn Station)

Neue Promenade 5
10178 Berlin

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour
Openingstijden
April-oktober: dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 10:00.
November-maart: donderdag en zaterdag om 10.00 uur.

Richtlijnen

Richtlijnen
S-Bahn Hackescher Markt Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen