Derde Rijk Fiets Tour

Derde Rijk Fiets Tour

Prijs vanaf € 28.00

Ons Derde Rijk Tour van Berlijn verkent Berlijn – eens de hoofdstad van Nazi Duitsland. U zult naast andere bezienswaardigheden het voormalige Joodse Kwartier van Berlijn zien, de locatie van Nazi bunkers en Nazi weerstand monumenten. Boek uw tour tickets hier!

Ons Derde Rijk Fiets Tour is een zeer “groene” tour met het fietsen door verschillende parken. We leggen op een relaxte wijze 14 km (8 mijlen) in ongeveer 5 uur. Aan het einde van de tour zult u de omstandigheden begrijpen die het mogelijk hebben gemaakt dat een maniak zoals Hitler aan de macht kwam in Berlijn in 1933.

Gedurende de Fiets tour zult u de volgende hoogtepunten zien en leren kennen: De plek waar vele Joodse bedrijven werden verwoest tijdens de beruchte Kristalnacht en ook de monumentale Nieuwe Synagoge die deze noodlottige nacht wist te trotseren. Zie de geruïneerde overblijfselen van de Kaiser Wilhelm Memorial Kerk en Berlijns oude hoofd treinstation, beide overblijfselen en een grimmige herinnering aan de verwoestingen van de oorlog. We bezoeken één van de weinig overgebleven luchtaanval schuilplaatsen die in de strijd van Berlijn warden gebruikt! Het eren van de verzetsbewegingen tegen het Derde Rijk doen we bij het 20 juli 1944 Gedenkplek.

 We hebben een lunchpauze op een geschikte plek op de route, hopelijk bij een typische Berlijn Bier Tuin. Lunch en drankjes bij de lunch zitten NIET in de ticketprijs inbegrepen! Omdat Berlijn een grote stad is en ook zeer plat, is Berlijn perfect voor een stadsbezichtiging op een fiets. Dus ga mee met onze Derde Rijk Tour van Berlijn en bekijk Berlijn op de beste manier – op een fiets!

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Alle tours zijn in het Engels!
- Duur is ongeveer 5 uur
- Openingstijden apr. tot okt.: wo., vr., & za. om 10:30 u.
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen.
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer! U kunt regenponcho’s huren bij de gids voor €1 per stuk!
- Kinderen moeten in staat zijn hun eigen fiets te berijden om mee te kunnen doen aan deze tour Derde Rijk Tour van Berlijn start & eindigt bij de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Fietstocht Derde Rijk

Ik heb begin april deze toer gedaan en ik was er zeer tevreden over. Het boeken via Internet ging eenvoudig en snel en op de mail die ik terug kreeg stonden alle noodzakelijke gegevens. De verzamelplaats op de Alexanderplatz is eenvoudig te vinden en ik werd prima opgevangen, er was zelfs zonnebrand beschikbaar. Onze groep bestond uit ongeveer 10 man uit verschillende landen en dit alles onder leiding van de gids Kyron uit Ierland. We hebben in een rusitg tempo de route gereden (ongeveer 15km) waarbij we regelmatig zijn gestopt op "places of interest" waar de gids uitvoerig uitleg heeft gegeven. De toer had weliswaar als thema het Derde Rijk, maar je ziet al fietsend veel meer van Berlijn dan alleen dat, dus is het ook een mooie gelegenheid om Berlijn beter te leren kennen. De volgende keer dat ik Berlijn ben, maak ik zeker weer een dergelijke toer, maar dan met een ander thema, bijvoorbeeld de Muur..

Berthil, Eindhoven
ZAT, 18 APR 2015
4.0

Info

Derde Rijk Fiets Tour
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlijn

Derde Rijk Fiets Tour
Openingstijden
apr. tot okt.: wo., vr., za. & zo. om 10:30 u.

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem de S-bahn of U-bahn naar Alexanderplatz Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen