Harry Potter and Warner Bros. Studio Tour

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour - London

Prijs vanaf € 86.00

Ontdek waar de Harry Potter films tot leven kwamen tijdens deze tour achter de schermen van Warner Bros. Studio. Je komt zult kennis nemen van alles wat je altijd al hebt willen weten over het maken van deze acht fantastische films. Het is een absolute must-see voor Harry Potter fans van alle leeftijden!

Hoogtepunten
- Geniet van een 5½ uur durende reis naar en door de Harry Potter & Warner Bros. Studio
- Krijg een kijkje achter de schermen
- Zie de originele stukken, kostuums en effecten van de Harry Potter films
- Maak een rit met de Hogwarts Express
- Bezoek Platform 9¾ en ga op de foto met de in de muur verdwijnende bagage trolly

Heb je altijd al willen weten wat er achter de schermen op de Harry Potter sets gebeurde? Dan is dit je kans om achter alle geheimen te komen met deze Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour.

Wat is inbegrepen?
De tour is inclusief een entree ticket voor de Warner Bros. Studio in Londen, een wandeltour achter de schermen en een blik op de originele artefacten, kostuums en effecten uit de films van Harry Potter.

Als je een echte Harry Potter fan bent, dan is deze tour speciaal voor jou!

NIEUW: Hogwarts Express en Platform 9¾
Sinds de lente van 2015 krijg je nu tevens de kans om aan boord van de Hogwarts Express te stappen en op de foto te gaan met het beroemde bagage wagentje op het perron van de trein.

Tevens zul je langs de coupé van de trein kunnen lopen en van binnenin een kijkje nemen in de set zoals deze gebruikt werd tijdens het filmen - compleet met de 'ramen' die het proces demonstreren waarmee iconische scenes uit de film gemaakt werden, zoals de ontsnapping van de eerste Chocolade Kikker van Harry en de Dementor aanval.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Evan Evans Tours bij Vauxhall Bridge, Victoria Coach Station of bij Trafalgar Square. Zorg ervoor 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Victoria Train Station.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 5½ uur inclusief transport van en naar Londen. Je hebt circa 2½ tot 3 uur de tijd in de Warner Bros. Studio.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 3 t/m 4 en 5 t/m 15. Kinderen tot en met twee jaar kunnen gratis met een volwassene mee.

Belangrijke informatie:
- Dit is niet een gegidste tour, de prijs is inclusief bus vervoer en toegang tot de Warner Bros. Studio Tour London - een zelf begeleide attractie.
- Deze tour kan op korte termijn volgeboekt zijn, in het bijzonder tijdens het hoogseizoen. Als de tour is volgeboekt zullen wij je zo spoedig mogelijk contacteren om een andere datum of restitutie te regelen.

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 4 klantrecensies
Harry Potter

Het op voorhand boeken verliep heel vlot en bespaart u in Londen heel wat tijd en gezoek. Het was een fantastische ervaring voor de fans van Harry Potter.

Anny, Koksijde
WOE, 26 AUG 2015
4.3
Top tour Harry Potter

De tour in de Harry Potter studio's heeft de verwachtingen vooraf overtroffen. Alleen de start van de tour (bij de bus) was minder, we stonden niet op "de lijst" van de tour operator en werden de bus weer uitgezet. Na wat commotie bleken we op een andere lijst te staan en konden we alsnog met de bus mee. Dat gold niet voor alle mede reizigers, er bleken overboekingen te zijn.

Madelon, Castricum
MAA, 06 JUL 2015
4.3
Geweldig

Fantastische service, vervoer zat erbij in en wat kun je daar geweldig mooi rondlopen! Voor je vertrekt tickets halen blijft vreselijk makkelijk

Lisa, Groningen
WOE, 20 AUG 2014
4.3
Harry Potter

In de krokusvakantie niet alleen Londen aangedaan maar ook de Warner Bros studio bezocht voor de making of Harry Potter. We hadden vanuit thuis on-line geboekt. Dit gaat prima! De tour er naar toe duurde wat lang (2 uur heen en 2 uur terug )omdat we vanaf de eerste en dan dus weer voor terug vanaf de laatste opstap plaats vertrokken en daar hadden we niet op gerekend.
De making of.... was erg indrukwekkend om te zien ook als niet kind. We hebben ons daar zeker drie uur vermaakt. Het is wel duur en dan is het teleurstellend dat je ook nog eens flink moet betalen voor een headset met extra info....natuurlijk ook een glaasje butterbeer gedronken.

Monique, Zwolle
MAA, 03 MRT 2014
4.3

Info

Harry Potter and Warner Bros. Studio Tour
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London

Harry Potter and Warner Bros. Studio Tour
Openingstijden
Elke dag om 08:45 u., 10.30 en 13:00 u.

Richtlijnen

Richtlijnen
Victoria Station & Victoria Underground / Trafalgar Square

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen