Londen in Stijl.

Londen in Stijl.

Prijs vanaf € 162.70

Ervaar Londen vanaf een vintage rode Londen bus! Bezoek de Tower of London & zie de kroonjuwelen voor de drukte, tour door Westminster Abbey en geniet dan van High Tea of een ritje in de London Eye.

Hoogtepunten:
- Ervaar Londen in stijl
- Verken Londen vanaf een vintage rode Londen bus
- Bezoek de Tower of London & de kroonjuwelen voor de drukte
- Krijg een begeleide tour door Westminster Abbey
- Kies tussen High Tea of de London Eye

Tower of London
Ervaar een van de meest iconische gebouwen in Londen. De Tower of London heeft altijd een prominente rol gespeeld in de Britse geschiedenis, zijn hart is de White Tower, gebouwd om angst en overgave te creëren aan de inwoners van Londen. Tijdens deze out kunt u alle vier verdiepingen verkennen, inclusief de Royal Armouries Collection.

Geniet van een spectaculaire tentoonstelling van de kroonjuwelen. De kroonjuwelen zijn onderdelen van de Koninklijke collectie en worden nog regelmatig gebruikt door de Koningin.

Panoramische tour
Als onderdeel van uw tour kunt u genieten van een panoramische tour van de 'City of London' inclusief St Paul's Cathedral ende Bank of England. We gaan over de Tower Bridge voor een bezoek aan Borough Market, tijd voor de lunch en dan verkennen we het gebied bekend als 'South Bank' thuisbasis voor het Tate Modern Art Museum, het Globe Theatre en nog veel meer.

Westminster Abbey
Daarna gaan we naar Westminste Abbey. De abdij kent meer dan duizenden jaren van geschiedenis. Benedictijner monniken kwamen hier als eerste in de tiende eeuw, waardoor een traditie van dagelijks bidden werd opgericht welke nu nog iedere dag wordt voortgezet.

De abdij is de kerk voor kroningen sinds 1066 en de laatste rustplaats van zeventien vorsten. De huidige kerk, begonnen door Henry III in 1245, is het meest belangrijkste gotische gebouw in het land.

High tea of London Eye
Kies voor een uitgebreid bezoek aan Westminster Abbey gevolgd door een heerlijke High Tea bij het Cellarium Café gevestigd in de abdij, geniet van scones en cake in een werkelijk historische omgeving.

of

Een uitgebreid bezoek aan Westminster Abbey gevolgd door een ritje in de London Eye.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Victoria Busstation. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Westminster Abbey of London Eye. 

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 8 uur.

In welke taal is deze tour beschikbaar?
Deze tour is in het Engels.

Wat is inbegrepen bij de tour?
Toegang tot de Tower of London en Westminster Abbey plus, OF High Tea of de London Eye zijn inbegrepen bij de prijs van de tour.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 16 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Info

Londen in Stijl.
De tour vertrek vanaf het Victoria Busstation.
164 Buckingham Palace Road Londen

Londen in Stijl.
Openingstijden
De tour is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag om 8:45 AM. In juli en augustus is de tour op maandag en woensdag.

Richtlijnen

Richtlijnen
Klik op de onderstaande map om te zien waar Victoria Busstation is gelegen.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen