Madrid Sightseeing Tour & Stierenvechten

Madrid Sightseeing Tour & Stierenvechten

Prijs vanaf € 40.00

Stierenvechten in Madrid is een must see voor alle bezoekers in Madrid. Ga mee op onze Sightseeing tour van Madrid en maak een stierengevecht mee in Las Ventas, de beroemde arena voor stierenvechten in Madrid. Tickets voor Sightseeing en stierenvechten in Madrid hier!

We zullen onze tour van Madrid beginnen met een stadstour incl. bezienswaardigheden en monumenten in Madrid zoalsCalle Mayor, Plaza Mayor, Plaza de la Villa, Het Koninklijk Paleis, Prado Muzeum, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla etc.

De sightseeing tour eindigt bij Las Ventas, de meest belangrijke arena voor stierenvechten in de wereld. Hier zal onze gids uitleg geven over de meest relevante eigenschappen van stierenvechten, het meest geliefde Spaanse vrije tijds uitje, een manifestatie van een eeuwenoude cultuur die nu nog steeds voortleeft. Eenmaal binnen zult u een stierengevecht, waar de moed van stierenvechter en stier het gevecht aangaan, bijwonen.

Aan het einde van dit spektakel, zal de bus u afzetten dicht bij uw hotel, als uw hotel zich in het centrum van Madrid bevindt.

Belangrijke informatie:
- De Tour is in het Engels!
- Duur: 5 uur
- De ticket is ALLEEN geldig op de geboekte datum
- De tour is op Zondagen en Nationale Feestdagen van Mrt tot Okt behalve Juli
- Gelieve 15 min. voor vertrektijd aanwezig te zijn.
- Let er a.u.b. op dat deze tour op aanvraag is en het tot 48 uur duurt voordat deze bevestigt kan worden. Na bevestiging zullen we de boeking voltooien en dan zullen we ook de tijd bevestigen!
- We kunnen geen aanvangstijd geven voordat we uw boeking bevestigd krijgen uit Madrid. We kunnen alleen aangeven dat de tour normaliter start tussen 11:00 u. en 15:00 u. en de tour duurt ongeveer 5 uur!
- Een gedeelte van deze tour wordt te voet afgelegd, dus zorg ervoor dat u gepast schoeisel draagt!

- Madrid Sightseeing Tour en Stierenvechten bij Las Ventas start bij Julia Travel – Gray Line Spain en eindigt dichtbij uw hotel in het centrum van Madrid.

Info

Madrid Sightseeing Tour & Stierenvechten
Julia Travel – Gray Line Spain,
Plaza de España 7,
28008 Madrid, España

Madrid Sightseeing Tour & Stierenvechten
Openingstijden
Zondagen en Nationale Feestdagen van Mrt tot Okt behalve Juli.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Plaza de España Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen