New York by Night incl. diner

New York by Night incl. diner

Prijs vanaf € 92.50

Geniet van een avondje uit en ervaar New York na zonsondergang! Deze ongelooflijke tour neemt u mee voor een trip door de stad die nooit slaapt. Wandel langs de Highline, dineer in Little Italy, neem een watertaxi en zwaai naar het Vrijheidsbeeld en beëindig uw avond met het uitzicht over New York vanaf Top of the Rock.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 5-uur durende tour door New York bij nacht
- Wandel langs Highline
- Geniet van een romantische diner in Little Italy
- Vaar aan boord van een New York watertaxi
- Stop voor een champagne toost
- Ervaar de skyline vanaf Top of the Rock

Ervaar New York bij nacht
Deze tour neemt u mee voor een 5-uur durende rondleiding langs Highline, een oude spoorlijn nu omgetoverd in een openbaar park, te midden van het moderne Meatpacking District.

Geniet van een romantisch diner in Little Italy wat veel meer inhoud dan alleen een pizza en een glas chianti. U zult in één van de oudste restaurants van Little Italy dineren gevolgd door een cruise aan boord van New York Water Taxi met een stop voor een champagne toost en een close-up aanblik van het Vrijheidsbeeld.

Deze tour eindigt met een trip naar het uitzichtdek Top on the Rock van het Rockefeller Center. Hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht van New Yorks indrukwekkende skyline.

De tour is in het Engels

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee het GLNYS Visitor Center.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het GLNYS. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 15 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 5 uur.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn alleen geldig op de door u gekozen datum.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar tussen de 3 en 11 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits ze vergezeld zijn van een betalende volwassene.

 

Info

New York by Night incl. diner, Ticmate.nl

New York by Night incl. diner
Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center
Tussen 47th & 48th street
777 8th Ave, New York, USA

New York by Night incl. diner
Openingstijden
Dagelijks vertrek om 18u aan het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center, 777 8th Avenue tussen 47th & 48th Street

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem de ondergrondse naar Times Square 42nd Street en wandel naar het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center: 777 8th Avenue tussen 47th & 48th Street

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen