Shrek's Adventure! Londen

Shrek's Adventure! Londen

Prijs vanaf € 22.00

Shrek's Adventure! is een unieke wandel en ritattractie voor de gehele familie! Stap in het koninkrijk van Ver Ver Weg en geniet van een gloednieuwe avontuur waar wonderbaarlijk DreamWorks animatie, boeiend verhaallijn en een goede dosis brutaliteit van Donkey op u wacht!

Hoogtepunten:
- Gegarandeerde wachttijd van 45 minuten of minder met vooraf geboekte tickets
- Ga op avontuur met de magische 4D DreamWorks tour bus
- Donkey is uw gids in dit alles
- Maak deel uit van de 10 live shows met een sprookjesachtig thema
- Plezier voor het hele gezin

Bezoek het koninkrijk van Ver Ver Weg
Het avontuur begint zodra je aan boord gaat van de magische 4D DreamWorks tour bus. Met Donkey als je ondeugende gids, zullen rampen, chaos en oneindig veel plezier hoog in het vaandel staan.

Maak deel uit van de 10 live shows met een sprookjesachtig thema waarbij je een bezoek kunt brengen aan het moeras van Shrek, je fortuin kunt vinden in de kristallen bal, kunt verdwalen in het doolhof van spiegels en je innerlijke Ogre kunt onthullen mocht dit nodig zijn!

De tour is in het Engels.

Als je je dag extra leuk wilt maken, Shrek's Adventure is gesitueerd precies tussen de London Eye en Sea Life London Aquarium, dus je kunt de hele dag genieten!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar Shrek's Adventure.

Hoe werkt het?
Als u in London bent gaat u naar Shrek's Adventure om uw tegoedbon in te wisselen en een tijd af te spreken. U moet wel wat wachttijd verwachten, ongeveer 10 tot 30 minuten.

Hier kunt u uw e-ticket omwisselen voor de volgende twee opties:

1) U kunt ervoor kiezen om meteen toegang te krijgen, en we kunnen u garanderen dat u niet langer dan 45 minuten hoeft te wachten. Vaak zelfs korter.

2) U kunt ervoor kiezen om op een later tijdstip terug te komen of op een andere dag. Op deze manier kunt u uw dag plannen, terugkomen naar Shrek's Adventure en zo verkomen dat u tijd verspilt.

Waar begint de tour?
De tour begint bj Shrek's Adventure! in Riverside Building in County Hall tussen de London Eye en Sea Life Londen Aquarium.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Voor wie is Shrek's Adventure geschikt?
Shrek's Adventure is voornamelijk geschikt voor kinderen tussen de 3 en 15 jaar, maar we weten dat iedereen van Shrek houdt dus er is geen leeftijdslimiet, dus iedereen kan van deze attractie genieten.

Zijn er leeftijdsbeperkingen?
Shrek's Adventure is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen on de 16 jaar worden alleen toegelaten tot Shrek's Adventure! London onder begeleiding van een volwassene.

Zijn er minimale lengte beperkingen?
Om van de ritten te kunnen genieten is er een minimale lengte beperking van 0.9 meter.

Belangrijke informatie:
- De ritten zijn niet geschikt voor zwangere gasten of gasten die leiden aan epilepsie, rug- of nekpijn of ergens in die buurt, last hebben van reisziekte, gasten met een hartkwaal, astma of een ander chronische ziekte.

 

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
tof

zeer leuk ook voor kinderen

Dries
DIN, 05 APR 2016
4.0

Info

Shrek's Adventure! Londen
Riverside Building
County Hall
Westminster Bridge Road
London
SE1 7PB

Shrek's Adventure! Londen
Openingstijden
De tour loopt dagelijks van 10 AM tot 4 PM/5 PM.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Shrek's Adventure! Londen

Routebeschrijving
Shrek's Adventure! London ligt aan de zuidelijke zijde van de rivier de Theems, naast de London Eye en tegenover het House of Parliament.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen