Eiffeltoren & Sightseeing Tour

Eiffeltoren & Sightseeing Tour

Prijs vanaf € 53.80

Zie het beste van Parijs en bezoek de iconische Eiffel Toren! Deze tour combineert een leerzame sightseeing tour met een trip naar de top van de Eiffel Toren. Vermijdt de lange wachtrijen bij de Eiffel Toren, boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij!

Hoogtepunten:
- Geniet van een1-uur durende sightseeing tour door Parijs
- Vermijdt de chaos en lange wachtrijen bij de Eiffel Toren
- Laat uw gids u meteen naar de lift brengen
- Leer meer door het gratis audio commentaar

Ontdekt de Schoonheid van Parijs
De tour start wanneer uw gids u meeneemt op een 1-uur durende tour door het historische centrum van Parijs in een luxe dubbeldekker bus met airco, die eindigt bij de Eiffel Toren. Op deze manier vermijdt u alle chaos bij het Eiffel Toren platvorm. In plaats daarvan arriveert u aan de voet van de Eiffel Toren, vermijdt de lange wachtrijen en kunt u meteen naar boven.

Met audio commentaar (beschikbaar in 15 talen inclusief Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands)  kunt u luisteren naar de historie van Parijs en heeft u de gelegenheid om de belangrijkste pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen te bewonderen.

De sightseeing tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren, waar u de enorme wachtrijen kunt vermijden en direct met de lift naar de tweede verdieping kunt gaan, vanaf waar u een fantastisch uitzicht over Parijs heeft. Als u wenst, kunt u op de etage, tickets kopen voor de derde verdieping van de Eiffel Toren en op eigen houtje verder gaan.

Hoogtepunten: Het Opera Plein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero Plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille Plein en de opera, Notre-Dame kathedraal, Luxembourg tuinen, Saint-Germain des Prés en natuurlijk de Eiffel Toren.

U heeft misschien ook interesse in onze Eiffel Toren - Vermijdt de wachtrij tickets, deze geven uw toegang met prioriteit tot de Eiffel Toren.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar Parijs.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van PARISCityVISION. 

Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Hoe lang duurt de?
De tour duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van hoe lang u op de Eiffel Toren bent.

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 16 klantrecensies
Eifeltoren & Sightseeing Tour

kantoor om voucher te wisselen voor ticket gemakkelijk bereikbaar . Goed georganiseerd en tijdens de tour ruim zicht op pleinen en gebouwen met uitleg via de audio

Clasina, 's-hertogenbosch
DIN, 05 JAN 2016
4.3
Geweldige tour

De balie van het ticketcentrum was snel gevonden, we werden direct geholpen en we hadden het geluk om, zodra de bus aankwam er als eersten in te kunnen, dus zaten wij vooraan met een geweldig uitzicht. Erg boffen dus. De bijgeleverde "oortjes " ingepugged en de reis kon beginnen nadat wij de voor onze taal ( 12 ) hadden ingesteld. Mooie rit alles gezien en we hadden er erg mooi weer bij, dat scheelt.
De wachttijd bij de Eiffeltoren was nihil alleen de hostess die ons begeleidde bij de toren sprak alleen Frans en Spaans en Engels. Nu spreken wij beiden Engels, ook mijn kleinzoon van 10 jaar, dus dat was geen probleem.
Al met al kan ik op een hele leerzame en geweldige tour terug kijken. (ik had deze tour ook al eens met mijn oudste kleinzoon gemaakt toen hij 10 jaar was geworden dus het kwam mij wel bekend voor hoe het werkte). Maar nogmaals hartelijk bedankt voor de goede en vakbekwame instelling.
Bij een volgende kleinzoon-dochter ga ik weer.
Hartelijke groeten, Herman.

Herman, Schiedam
VRI, 19 JUN 2015
4.3
attractie

Wij, mijn kleinzoon en ik, waren erg tevreden over het gemak om een afspraak te maken en de goede verzorging van de toegestuurde voucher die wij moesten uitprinten.

Herman, Schiedam
VRI, 19 JUN 2015
4.3
geweldig, we mochten meteen doorlopen.

prachtige rondrit door Parijs in verschillende talen, ook nederlands. En daarna de Eiffeltoren op. Super!!

Lodewijk, Mantgum
VRI, 08 MEI 2015
4.3
Enorme tijdswinst

In het paasweekend naar Parijs. Online tickets besteld voor bustour en bezoek Eiffeltoren. Buro makkelijk te vinden. Rondrit door de stad met Nederlands gesproken uitleg. Bij de Eiffeltoren enorme wachtrijen van misschien wel uren. Wij hadden 45 minuten de tijd om rond te lopen in de buurt van de toren en moesten ons toen op de vooraf afgesproken plaats melden, konden daarna zo doorlopen naar de liften om de verschillende platformen te bezoeken. Het was mooi helder weer. Een enorme belevenis. Door de enorme tijdswinst van het overslaan van de rij, kun je nog meer uit je tripje Parijs halen.

Lenette, Nuenen
WOE, 08 APR 2015
4.3
Eiffeltoren tour super

de bustour met aansluitend Eiffeltoren (en sla de rij over) was voor ons een 10

Arietta, Voorburg
DIN, 30 DEC 2014
4.3
Eiffeltoren zonder wachttijd!

Alvorens wij in de Eiffeltoren naar boven zijn gegaan hebben we eerst nog een leuke rondrit door Parijs gehad.
Zeer de moeite waard.

Bert, Landgraaf
MAA, 29 DEC 2014
4.3
Paris voila

heel prettig om het zo vanuit huis te kunnen regelen,geen wachttijden meer.
na een leuke bustour zo hup de Eiffeltoren in en op,geweldig.

Mart, Haarlem
DIN, 11 NOV 2014
4.3
Goede organisatie

De rondtocht is goed georganiseerd en we hebben veel van de bezienswaardigheden gezien, zowel in de bus (met Nederlandse koptelefoons), op de Eiffeltoren als in de boot.
Het enige wat mis ging is dat de bus meer dan een half uur te laat was.

Richard, Borne
MAA, 05 MEI 2014
4.3
Uitstekende organisatie. Goede planning. Perfecte website.

Uw site geeft een uitstekende mogelijkheid om 'reservation tickets' te kopen. Eiffeltoren Parijs kenmerkt zich door zeer lange wachtrijen (2 tot 3 uur). Dankzij de 'reservation tickets' konden wij m.b.v. uw gids de lange wachtrijen ontlopen.

De gids in de bus gaf voldoende info van de diverse sightseeings. Dit gebeurde (via oortelefoontjes) ook in het Nederlands. Klasse!!

De site werkte bij het boeken uitstekend en gaf de juiste en volledige info. De e-tickets werden per omgaande verzonden via email. Super.

Conclusie: een aanrader voor iedere bezoeker van Parijs.

Tip: Uw ticket gaf toegang t/m de 2e verdieping van de Eiffeltoren. Voor de 3e verdieping (de top) was een extra ticket nodig. Daarvoor stond op de 2e verdieping een rij wachtenden van 45 minuten. De 3e verdieping is dus door ons niet bezocht. ADVIES: verkoop ook 'reservation tickets' t/m de 3e verdieping!!!!

Jan, Rijnsburg
ZAT, 03 MEI 2014
4.3
Parijs Tour en Eiffeltoren

Tickets van te vooren geboekt, dus geen lange wachttijd, hooguit 15 minuten. Absoluut doen...Helaas geen open bus gedurende de rondrit, daarom kun je niet zo mooie fotos maken.

Bernd, Heerlen
VRI, 14 JUN 2013
4.3
Relaxed way to see Paris

We've had a pleasant trip through Paris. We especially enjoyed the fact tht this all-in ticket enables you to enter the elevators for the Eiffel tower through the group entrance, e.i. without having to queue. We were on the second level within 10 minutes.

Martijn, Valkenswaard
MAA, 13 MEI 2013
4.3
Sightseeing en Eifeltoren

Zeer goed bevallen. Vanaf boeking thuis internet tot in Parijs. Eifeltoren en sightseeing. Goed geregeld.

Enige verbetering zou zijn, tijdens bustour( sightseeing ) , is dat in elke taal er een volwassen en een kinderversie was te verstaan...behalve die in het Nederlands, deze was alleen voor volwassene.

Als tip: misschien een duidelijke uitleg hoe te komen op het vertrekpunt vanaf de metro.

Verder was alles super en zou ik zo weer boeken!

Paul, Nijmegen
ZAT, 11 MEI 2013
4.3
Een eerste kennismaking met Parijs

Wij kregen een tip van een kennis om deze tour te boeken; de site was makkelijk te vinden, er was geen enkel probleem met het maken van de reservering- noch om de locatie van vertrek te vinden.
De rondrit ging erg langzaam vanwege het drukke verkeer maar omdat het bizar koud was vonden wij het prima zo lang binnen te zitten! Met beter weer is de tocht misschien wat te traag.
De Nederlandse uitleg over alles wat we onderweg tegenkwamen was ideaal, dit is een erg prettige manier om de stad te leren kennen en je te kunnen oriënteren. Mijn neefje (12) was razend enthousiast en de afsluiting bij de Eiffeltoren, door Dominique zijn we langs de rijen geleid, was natuurlijk geweldig.
Erg aardige mensen bij CityRama/Paris Vision, tot het laatste moment attent; en Dominique mag van ons blijven!

Henriette, Delft
MAA, 25 FEB 2013
4.3
Bus in en Eiffeltoren op

Het regelen van de tickets via deze website was heel gemakkelijk, en ook in Parijs zelf werd alles goed afgehandeld door het plaatselijke kantoor (ParisVision naar ik mij herinner). Ik had alleen begrepen dat we in een open dubbeldekbus (open bovenkant) de stad zouden rondrijden, maar het was een dichte bovenkant - open was een stuk leuker geweest, met name voor de kinderen en voor het zicht. Dus bustoer heb ik eigenlijk als redelijk 'saai' ervaren. Bij de Eiffeltoren zelf was e.e.a. perfect geregeld, de hostess had de tickets klaar en binnen tien minuten waren we op de 2e etage van de Eiffeltoren. De toer zou drie uur duren (?), maar in ongeveer anderhalf uur zaten we op de Eiffeltoren. Mijn oordeel zou eerder een 2,5 op een schaal van 5 zijn (tussen Aanvaardbaar en Goed in).

Marielle, Oegstgeest
ZAT, 23 FEB 2013
4.3
In eigen taal door Parijs

We werden goed ontvangen bij aanmeldadres. Begeleid naar de bus en in eigen taal langs de route met interessante gebouwen geleid door Parijs. Daarna bij Eifeltoren niet gewacht in lange rij, we hadden voorrang.
Prima geregeld en goede uitleg gehad.

Marien, Almere
ZAT, 23 FEB 2013
4.3

Info

Eiffeltoren & Sightseeing Tour, Ticmate.nl

Eiffeltoren & Sightseeing Tour
Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek bij het PARISCityVISION kantoor bent: 2 Rue des Pyramides 75001 Parijs.

Eiffeltoren & Sightseeing Tour
Openingstijden
De tour begint elke dag om 9.00h, 10:30h, 12.00h, 14:45h of 16:00h

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen