Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij

Prijs vanaf € 33.00

Vermijdt de wachtrij bij de Eiffel Toren! Ben de andere toeristen te slim af en koop uw tickets voor de Eiffel Toren vanaf thuis online zodat u niet 2-4 uur in de rij hoeft te staan. Neem de lift naar de top en geniet van het ongelooflijke uitzicht over Parijs.

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij de Eiffel Toren en bespaar tijd
- Enmaal op de toren, blijf hier zo lang of zo kort als u maar wilt
- Toegangstickets met prioriteit zijn inclusief toegang tot de tweede verdieping van de Eiffel Toren.

Bespaar tijd door de wachtrij te vermijden
U simpelweg boekt uw tickets bij ons online en op de dag van uw bezoek ontmoet u de Manager net naast de Eiffel Toren om uw tickets met prioriteit op te halen. U wordt dan begeleid naar de prioriteit ingang, zodat u niet in de rij hoeft te staan en meer tijd door kunt brengen met het verkennen van de Eiffel Toren in plaats van in de rij te staan!

Uw tickets geeft voorrang toegang tot de 2e verdieping van de Eiffeltoren, dus je hoeft niet in de rij te gaan staan. Als u wilt, kunt u een ticket voor de top (de 3. verdieping) te kopen op de 2e verdieping en ga op uw eigen. Je moet verwachten dat een aantal wachttijden als je wilt naar de top tickets te kopen aan de kassa op de 2e verd. 

Met meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar is de Eiffel Toren één van de meeste bezochte monumenten in de wereld. U zult het echt waarderen om 2-4 uur te besparen op uw trip door niet in de rij te hoeven staan!

Heeft u interesse in een begeleide sightseeing tour door Parijs vooraf aan uw trip naar de Eiffel Toren dan is onze Eiffeltoren & Sightseeing Tour misschien iets voor u!

Zorg dat u op tijd bent!
Uw ticket is alleen geldig op de exacte datum en tijdstip waarvoor u het ticket geboekt heeft. Het personeel van de Eiffel Toren kan u toegang weigeren als u niet op tijd bent!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen.

Hoe lang kan ik op de Eiffel Toren blijven?
U kunt zolang blijven als u witl.

Zijn er tickets voor kinderen?
Nee, maar kinderen onder de 4 jaar zijn gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene.

 

Fantastisch 4.2

4.2 Recensies van 19 klantrecensies
Fantastisch

Ik was op 1e kerstdag naar de eifeltoren geweest samen met mij man en 3 kids. Het was heel fijn. Wij konden zo doorlopen, via de zij ingang. De gids was zeer hulpzaam en bracht ons naar boven met de lift en vervolgens vertelde de gids ons zeer interessante geschiedenis verhalen over de uitzicht van bekende museums en kerken etc. Zeer interessant. Het enige nadeel was de meetingpoint dat staat niet duidelijk beschreven waardoor het niet makkelijk te vinden. Uiteindelijk hebben wij naar tel.nr gebeld en werd ons uitgelegd hoe wij naar het meetjngpoint moesten lopen. Maar voor de rest was het top. Mijn complimenten naar de gids!!!

Fatima, Rotterdam
DON, 29 DEC 2016
4.2
Eifeltoren zonder wachtrij vonden wij wel zeer goed

Wat de de Eifeltoren betreft zonder wachtrij waren wij zeer tevreden.
Over de uitleg toen we daar waren, daarmee bedoel ik waar we de tickets moesten gaan halen en de afspraak met de gids was dit wel alles behalve.Als je iemand iets vroeg waar we moesten zijn dan kon niemand ons helpen en ook onze gids die we na lang zoeken zelf gevonden hebben was totaal niet op te merken. Had ik aan bepaalde mensen van de security niets moeten gezegd hebben over ons probleem dan waren we onze afspraak gewoon kwijt. Ik vind dat de gidsen veel meer moeten opvallen en dat men in de brieven die de mensen meehebben van thuis veel beter moeten uitleggen waar ze juist moeten zijn en hoe je de gids kan herkennen.

Sandy, Jabbeke
DIN, 27 DEC 2016
4.2
Parijs aan je voeten

Ticket Online kopen, op tijd op de afspraak, meer is er niet nodig om Parijs aan je voeten te zien liggen. Super toeristisch, Super cliché, maar blijft een ervaring

Ann, Brugge
WOE, 11 MEI 2016
4.2
Prima ervaring met Eiffeltoren zonder Wachtrij

Vergeleken met de normale prijs is "Eiffeltoren zonder wachtrij" zeker heel erg prijzig. Maar naast dat je niet in de rij hoeft loopt de gids ook mee met een rondje op de 2e verdieping en geeft uitvoerige informatie over wat er te zien is. Dus eigenlijk het geld gewoon helemaal waard. Het is niet alleen een snelle toegang maar ook een gids.

Jo, Bornerbroek
ZON, 24 APR 2016
4.2
Bezoek eiffeltoren

Claire met de bruine haren was fantastisch.
Een madam om U tegen te zeggen.

Bart, Turnhout
ZAT, 19 DEC 2015
4.2
Tijdbesparend

Fijn om zo langs alle wachtrijen te lopen op een van de drukste dagen van het jaar! Is het geld zeker waard, vooral met kinderen!
Wel jammer dat we voor de derde etage wel in de rij moesten staan voor de lift, waar het erg druk was. Dit niet gedaan, helaas dus niet op de top geweest. Maar het uitzicht is op niveau twee ook zeker de moeite waard.

Jolijn, Noordwijk
DIN, 04 AUG 2015
4.2
Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij was fijn; in het hoogseizoen zijn er echt lange wachtrijen. Je moet er alleen niet van uitgaan dat je meteen kan doorlopen; het zal toch zo'n 20 min. duren eer je in de lift naar boven zit.
Het ticket geldt alleen voor de LIFT omhoog; je kan niet naar boven lopen middels de trap.
Wat jammer was, was dat je naar de top (v.a. verdieping 2) dus dus WEL in de wachtrij moet staan, dit duurde ca. 1 uur !
Standplaats van de gids was makkelijk te vinden/goed uitgelegd.

Roger, Geleen
ZON, 02 AUG 2015
4.2
bezoek aan de eifeltoren

het bezoeken was zeer leuk. zeker tot boven. prachtig uitzicht. zonder wachtrij is zeker aan te raden. een nadeel bij ons was onze gids. deze is meegegaan tot het tweede. heeft een kleine uitleg gegeven en dan niet meer meegeweest tot het derde. Waarvan ik van andere gidsen wel zag die een uitgebreide uitleg gaven. dat was het spijtige. als we zagen hoeveel het ticket maar koste aan de toren en hoeveel we moesten betalen. vind ik dat het overbodig was om hier te boeken.

Wim, Waregem
ZON, 02 AUG 2015
4.2
Duidelijke en vriendelijke begeleiding

Tour Eiffel is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Ook hier helaas scherpe veiligheidsmaatregelen noodzakelijk.

A.j., Delft
DIN, 28 JUL 2015
4.2
Doen!

Fantastisch om je tickets op voorhand te boeken en ze niet eerst nog ergens bij één of ander kantoor te moeten ophalen. Een echte aanrader, geen tijdverspilling, no stress zo moet een city trip zijn. Perfect geregeld en toffe meid die je alle nodige info bezorgd.

Anne, Schelle
WOE, 22 JUL 2015
4.2
Bezoek Eiffeltoren

Het niet uren voor de kassa staan heeft ons bezoek aan de Eiffeltoren mogelijk gemaakt omdat een persoon van ons gezelschap slecht ter been is.
M.vr.gr.

Richard, Blaricum
ZON, 12 JUL 2015
4.2
Prima geregeld!

Enthousiaste gids. Het trefpunt / ontmoetingspunt was niet heel duidelijk herkenbaar. Erg plezierig om zo de rij te kunnen overslaan. De Eiffeltoren is een fantastisch mooi monument, met schitterende uitzichten.

D., Amersfoort
MAA, 29 JUN 2015
4.2
Eiffeltoren

Super geregeld met 45 minuten op de top van de eiffeltoren

Arnold, Alblasserdam
ZON, 17 MEI 2015
4.2
mooi snel naar boven in de Eifeltoren

Het was zonder meer prima geregeld. We hadden thuis de bevestiging uitgedraaid en kregen op de afgesproken plek vlak bij de Eifeltoren de kaartjes. Vervolgens begeleidde iemand ons langs de wachtrij naar de 2e etage. In een mun van tijd waren we boven. Perfect

Hans, Arnhem
ZON, 17 MEI 2015
4.2
Goed geregeld!

Prima service. Fijn om niet in de rij te hoeven staan. Leuke gidsen.

Yvette, Amsterdam
ZAT, 16 MEI 2015
4.2
Zeker doen!!

Lachend , loop je langs die kilometer rij mensen.

Maaike, Rijsbergen
ZON, 10 MEI 2015
4.2
Prima geregeld

Lijkt misschien een gok, maar het is goed geregeld. Je spreekt af bij de draaimolen tegenover de Eiffeltoren en idd kwam er een gids met een namenlijst. Houd wel rekening met het feit dat je toch wel in de rij staat bij de lift, maar je slaat in elk geval de lange rij voor de tickets over.

Marjan, Huizen
ZON, 10 MEI 2015
4.2
Eiffeltoren

Geweldig om zo je tickets op te halen. Keurig op tijd en we konden zo doorlopen. Beter dan uren in de rij zoals een vorige keer. Tevens kregen we leuke informatie over de toren. In 5 minuten, daarna lekker zelf verder omtdekken. Monique iris stephanie en lizzy
Aanrader

Monique, Heemstede
ZON, 10 MEI 2015
4.2
Tickets en bezoek aan de Eiffeltoren, Parijs.

Goed initiatief. Enkel heerste er wat onduidelijkheid over de plaats waar we terecht moesten om de gids te vinden in de buurt van de Eiffeltoren. Die plaats zou nog wat nauwkeuriger mogen aangeduid worden. De intro die de gids ons gaf, was ook wel minimaal. Hij stuurde ons naar de entreebalie... en verdween dan plots.
Jose Strubbe, Gent, België
Het bezoek zelf was ok, alleen waren er veel wachttijden aan de liften, maar daar kon de organisatie zelfs niets aan doen: het was nu eenmaal een hoogdag voor het toerisme in de Paasvakantie!

Jose, Gent
DIN, 21 APR 2015
4.2

Info

Eiffeltoren zonder wachtrij
Champ de Mars,
75007 Paris

Eiffeltoren zonder wachtrij
Openingstijden
Dagelijks, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 & 16:30.

Richtlijnen

Richtlijnen
Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen