TMZ Tour NYC

TMZ Tour NYC

Prijs vanaf € 49.70

TMZ Tour NYC is een tour door de buurt van de beroemdheden - L.A. style - door Chelsea, SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District en Tribeca in New York. Boek uw tickets voor de TMZ Tour NYC hier! 

TMZ Tour NYC is meer dan een tour, het is een show op wielen. De tour neemt u mee langs alle buurten waar de beroemdheden vertoeven zoals Chelsea, SoHo, Greenwich Village , Meatpacking District en Tribeca , en zien we de hotspots waar de beroemdheden heen gaan om te feesten en zich te vermaken.  Deze unieke ervaring wordt mogelijk gemaakt door hetzelfde team achter de TMZ Hollywood Tour.

Onder begeleiding van een hilarische tour gids kom je alles wat je wenst te weten over TMZ, beroemdheden en krijg je de laatste roddels te horen over alle sterren en hun avonturen in NYC.

- Zie de meest hippe plekken van New York City – Midtown, SoHo, Tribeca, Meatpacking District, Greenwich Village – overal waar de sterren heen gaan om feest te vieren, zich te vermaken en in de problemen raken.

- Krijg informatie uit de eerste hand te horen met nooit eerder naar buiten gebrachte details over jouw favoriete beroemdheden en luister naar de verhalen die TMZ beroemd hebben gemaakt.

- Geniet van een comfortabele, gesloten hypermoderne bus met grote videoschermen en een high-tech audio/video systeem waarop hysterisch materiaal gemaakt door de producers of TMZ te zien valt te zijn.

Belangrijke Informatie:
- Tour is in het Engels.
- Duur is ongeveer 2 uur.
- Kind Prijzen gelden voor kinderen van 0 tot 11 jaar oud.
- Het tickets is ALLEEN geldig op de dag waarvoor u geboekt hebt.

Info

TMZ Tour NYC
TMZ Tour NYC start voor het restaurant ‘BB King's’ bij
42nd Street between 7th & 8th Avenues

TMZ Tour NYC
Openingstijden
Verschillende dagelijkse vertrekken gedurende het hele jaar.

Richtlijnen

Richtlijnen
Pak de metro naar 50th Street Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen