Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

Prijs vanaf € 49.00

Berlijn bekijken vanuit een Trabant tijdens één van onze Trabi Safari Tours is hartstikke leuk! Wij bieden 3 verschillende Berlijn Trabi Tours aan: De Berlijnse Muur Rit, City West Berlijn of een Wilde Oosten Tour. Boek tickets voor Berlijn Trabi Safari Tours hier!

DE BERLIJNSE MUUR RIT:
Rijd langs de locaties waar de Berlijnse Muur Berlijn in tweeën scheidde en zie daarnaast ook de beroemde plekken van de eenmaking van Berlijn in 1989! In een konvooi stuurt u uw voertuig langs de relicten van Marxisme en Leninisme naar de Oostzijde Galerij ( incl. een stop met thee, brood en zout), verken de strook des doods en passeer de nauwgezette document inspectie bij Checkpoint Charlie en ervaar hoe het in die tijd ging, het alledaagse leven in een verdeelde stad.
Berlijnse Muur Rit is een tour van 2 uur en start om 13.00 uur.

CITY WEST RIT:
Klassiek Berlijn Trabi Safari is de tour voor diegene die graag een uitgebalanceerde mix van informatie over Berlijn wenst te krijgen. The Classic Tour neemt u mee naar Berlijnse hoogtepunten zoals: Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17. Juni, Brandenburger Tor, Unter den Linden en Checkpoint Charlie, bekijk HIER de plattegrond van de tour!

City West Rit is een tour van 1 uur en start om 10.00 u. , 11.30 u., 15.30 u. & 17.00 u.

WILDE OOSTEN RIT:
Deze Trabi rit is voor diegene die Berlijn wil bekijken van het gewaande toeristen pad af. Hier krijgt u meer inside informatie over de stad die niet iedereen kent en het meeste van de tour vindt plaats door het vroegere Oost-Berlijn en met hoogtepunten zoals Checkpoint Charlie, Televisie Toren, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial en Postdamer Platz, bekijk HIER de plattegrond van de tour!

Wilde Oosten Rit is een tour van 1 uur en start om 10:00 u, 11:30, 15.30 & 17 u.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- De prijs is per persoon en niet per. auto.
- De hele tour is in het Engels!
- U moet met minimum 2 personen zijn als u een Trabi Safari Tour wilt boeken. U kunt niet voor slechts 1 persoon boeken!
- Aangezien alle Trabi Safari Tours zelfgestuurde tours zijn en één van u zult rijden dient diegene in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs! Als geen van u een auto kan besturen dan kunt u deze tour niet boeken!
-Als er meer dan één inzittende in de Trabant wilt rijden, zorg er dan voor dat u de rijbewijzen mee neemt van ALLEN die willen rijden. U zult alleen mogen rijden als u aan het begin van de tour een geldig rijbewijs kunt tonen.
- U heeft geen internationaal rijbewijs nodig, een nationaal rijbewijs is voldoende!
- In een Trabant passen 4 inzittenden. Als u met 2-4 personen bent krijgt u 1 Trabi tot u beschikking. Bent u met meer dan 4 personen dan krijgt u er 2 en zo gaat dat verder.
- De prijs is incl. volledige verzekering, met een 300,- Euro aftrekbare zelfdekking wanneer het bij een ongeluk u, de rijder in de fout zat.
- Alle Berlijn Trabi Safari Tours starten en beginnen bij Trabi Safari/ Trabi World- Zimmerstraße 97(op de hoek van Wilhelmstraße), 10117 Berlijn.

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 7 klantrecensies
Dit moet je echt gedaan hebben in je leven

Wat een gied georganiseerd bedrijf,vriendelijk ontvangen daarna op begeleider staan wachten en die heeft de werking van de trabant uitgelegd.In een stoet achter elkaar door de stad gereden en er werdt netjes op je gewacht mocht het nodig zijn .veel gezien en onderweg werdt er eea verteld.....dat was niet heel duidelijk te verstaan maar dat was ook echt niet nodig wij hebben met drie meiden onwijs gelachen ! Echt een aanrader

Roos, Kortenhoef
DIN, 31 MEI 2016
4.3
Unieke ervaring.

Ook al kan je voor de prijs bijna een trabant kopen. Het is gewoon een unieke ervaring en we hebben heel veel lol gehad. Vooral de mannen en de jongens.

Michel, Essene
WOE, 18 MEI 2016
4.3
Dhr. F. v. Heeswijk

Absolute aanrader. Je ziet en hoort in 1 uur alles van de stad Berlijn. Zeker doen!!! Hoe waarschijnlijk is het dat de trabi's over nog eens 26 jaar nog rond rijden? Grijp je kans voor Basic autorijden.

Felix, Heesch
ZAT, 16 APR 2016
4.3
Trabi tour oost

Erg leuk om met ons gezin in een Trabant door de stad te rijden. We hadden met de stoet waarin we reden veel bekijks

Pieter, Sittard
DON, 31 DEC 2015
4.3
Geweldige tocht

Het was een superleuke manier om Berlijn te verkennen. De uitleg was goed en tijdens het rijden was er uitleg van de gids over de bezienswaardigheden zonder dat hij de groep uit het oog verloor. Klasse. Een geweldige ervaring

Anita, Vlaardingen
DON, 03 SEP 2015
4.3
Dit moet je een keer gedaan hebben!

Het was een onvergetelijke ervaring. Met recht een ontdekkingstocht, zowel qua rondtoer als qua besturing van de Trabant. Het klopt wat ze bij de introductie zeggen: het is, maar je bent ook een toeristische attractie.

Wilma, Son en breugel
VRI, 31 JUL 2015
4.3
Niet voor de sightseeing maar doe het voor het rijden.

Aan de prijs maar veel lol - top om te rijden met zo'n bakkie. Maar een nadeel de speakers in de auto kraken zodanig dat de gids niet zo goed te verstaan is. Doe het daarom niet voor de sightseeing maar voor het rijden. Even wennen maar na een paar straten prima te doen.

Maurice, Malden
ZON, 28 JUN 2015
4.3
Op Aanvraag Tickets Op Aanvraag Tickets
Voor dit evenement dient onze plaatselijke leverancier de beschikbaarheid te bevestigen. Normalerwijze neemt dit niet meer dan 24 uur in beslag.

Info

Trabi Safari Berlijn
Trabi Safari / Trabi World,
Zimmerstraße 97,
10117 Berlijn.

Trabi Safari Berlijn
Openingstijden
Verschillende vertrektijden afhankelijk van welke Trabi Tour – gelieve bij de afzonderlijke tours aan de linkerzijde te kijken!

Richtlijnen

Richtlijnen
Neem de U-bahn naar Stadtmitte of Kochstrasse station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen