The Christmas Truce

The Christmas Truce

Royal Shakespeare Theatre

Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal van precies 100 jaar geleden. The Christmas Truce viert een opmerkelijk Kerstverhaal wat zich af heeft gespeeld tijdens de Eerste Wereldoorlog.

December 1914. Terwijl families door heel Europa samenkomen om Kerstmis te vieren bevindt een generatie van jongemannen zich ver weg van hun geliefden in de loopgraven van het Westelijke Front. Daar moeten ze een een wereld zonder ogenschijnlijke vrede en liefde trotseren. Echter, op Kerstavond 1914, wanneer de soldaten van het Warwickshire Regiment zich schuilhouden in hun kamp, gebeurt er iets adembenemends.

Aan de overkant van het niemandsland horen zij muziek. De Duitse soldaten zingen Kerstliederen; dezelfde liederen als waar hun families naar luisteren, honderden kilometers weg van Birmingham, Warwick en Stratford-upon-Avon. Ze verlaten hun loopgraven, met alleen hun moed en menselijkheid met zich, en gaan op zoek naar hun vijand; niet om te vechten, maar om te praten, om cadeaus uit te wisselen, om Kerstmis te vieren. De volgende dag spelen ze samen een onvergetelijke voetbalwedstrijd.

Wees erop attent dat dit toneelstuk in Stratford-upon-Avon is, een treinrit van circa 2 uur vanaf Londen.

Info


Royal Shakespeare Theatre
Waterside
Stratford Upon Avon
CV37 6BB

Duur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Please note that this play is in Stratford-upon-Avon, an. approx. two-hour train ride from London.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen