Burj Khalifa - Skip the line

Burj Khalifa - Skip the line

Prijs vanaf € 34.00

Vermijd de wachtrij bij het meest iconische gebouw van Dubai - Buj Khalifa! Burj Khalifa is het grootste gebouw in de wereld en heeft het hoogste observatiedek van de wereld. Van hieruit kunt u genieten van ongeëvenaarde uitzichten van Dubai. Dit  moet u gezien hebben als u Dubai bezoekt!

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij Burj Khalifa observatiedek
- Geniet van de ongelofelijke uitzichten over Dubai
- Bezoek overdag of 's nachts
- Kies tussen At The Top & At The Top Sky
- E-tickets worden verstuurd per mail*

* Uw tickets worden gestuurd naar uw e-mail adres ongeveer 3-5 dagen voor uw bezoek aan de Burj Khalifa. 

Ervaar het beste uitzicht in Dubai
U kunt kiezen tussen tickets voor At The Top op verdieping 124 of At The Top Sky Ervaring op verdieping 125 en 148.

At The Top - Verdieping 124
Gelegen op verdieping 124 van het grootste gebouw in de wereld, Burj Khalifa's observatiedek 'At The Top' is een openlucht dek dat een ongelofelijk uitzicht biedt over de stad, oceaan en woestijn vanaf een onvergelijkbaar uitkijkpunt.

At The Top Sky - verdieping 148
Neem de speciale lift naar 555 meter hoog, hier heeft u toegang tot het hoogste openlucht observatiedek van de wereld en kunt u genieten van de adembenemede uitzichten terwijl u verblijft in onze luxe lounge.

Als u langzaam afdaalt naar de begaande grond kunt u de historische bouw van Burj Khalifa herbeleven door een nieuwe tentoonstelling te bezichtigen.

At The Top Sky verdieping 125
Op 456 meter van de grond, en één verdieping boven At The Top observatiedek, heeft verdieping 125 een ruim dek waar u kunt genieten van het schitterend 360-graden uitzicht over de stad. Op deze verdieping vindt u ook één van onze nieuwste attracties, Dubai - A Falcon's Eye View waardoor u de stad kunt verkennen vanuit een uniek perspectief.

Hoe krijg ik tickets?
Aangezien de tickets persoonlijk zijn en op naam staan inclusief boekingsnummer en tijdstip, kan het tot 3-5 dagen duren voordat u deze per e-mail ontvangt. Print uw ticket uit en neem deze met u mee naar het Burj Khalifa.

Zijn er kaartjes voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 2-11 jaar. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis mits vergezeld van een betalende volwassene.

Info

Burj Khalifa - Skip the line
Burj Khalifa bevindt zich bij:
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

Burj Khalifa - Skip the line
Openingstijden
8:30 - 23:30

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie waar Burj zich bevindt op de kaart hieronder.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen