Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Prijs vanaf € 98.40

Opnieuw openen de Royal Horticultural Society & Chelsea Flower Show hun deuren voor de vele duizenden tuin- en bloemen enthousiastelingen die ieder jaar naar Londen reizen om de schitterende bloemen, tuinen en andere exhibities te aanschouwen.

Door velen wordt de Chelsea Flower Show beschouwd als de mooiste van alle bloemenshows rond Europa, het is in ieder geval een van de beste die je kunt zien!

Normaal gesproken verkoopt de Chelsea Flower Show snel uit en aangezien het niet mogelijk is om tickets bij de entree van de show te kopen, raden wij je ten zeerste aan je tickets te bestellen voor je afreist!

Onze tickets zijn een volledige dag geldig , wat betekent dat je kunt arriveren wanneer je wilt en kunt blijven tot de show gesloten wordt.


BELANGRIJKE INFORMATIE:
Nadat je boeking voltooid is ontvang je een e-ticket/voucher via e-mail. Deze voucher dien je uit te printen en in Londen kun je deze inruilen voor je originele Chelsea Flower Show tickets bij het kantoor van onze agent in centraal Londen . Tickets kunnen worden opgehaald op de dag zelf of de dag vóór je bezoek, vanaf 9:30. Het adres, de openingstijden en andere nuttige informatie staan allemaal aangegeven op het e-ticket/voucher welke je ontvangt na de boeking.

Info

Chelsea Flower Show
Royal Hospital Road
London SW3 4SR
England

Chelsea Flower Show
Openingstijden
Friday 27th May 2016, from 8:00am to 8:00pm and Saturday 28th May 2016, from 8:00am to 5:30pm

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Chelsea Flower Show

Routebeschrijving
Sloane Square Station (Circle/District/Victoria Line)

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen