Dag tour naar PortAventure

Dag tour naar PortAventure

Prijs vanaf € 68.00

PortAventure ParkBeleef een ongelofelijk dag in PortAventure Park, het grootste amusement park in Spanje! Geniet van de opwindende ritjes, zie betoverende shows en verken de 6 verschillende werelden in PortAventure Park. Het is gegarandeerd leuk voor de hele familie. Met vooraf geboekte tickets vermijdt u de wachtrij bij de kassa en heeft u meer tijd om het park te verkennen.

Hoogtepunten:
- Geniet van een dag tour naar PortAventure Park
- Ervaar 40 leuke en opwindende ritjes en attracties
- Krijg vervoer van en naar Barcelona
-  Probeer de hoogste achtbaan in Europa
- Plezier voor alle leeftijden
- Zie 40 ongelofelijke shows

Neem uw familie mee naar PortAventure Park
PortAventure Park heeft 40 opwindende attracties waarvan iedereen opgewonden raakt. Probeer de 8 loops van vertigo van Dragon Khan, ga 100 meter omhoog voor een vrije val bij Hurakan Condor of ervaar de opwinding van de snelste shuttle die je lanceert van 0 tot 135 km/uur in minder dan 3.5 seconden. Niet te vergeten de dramatische val vanaf 76 meter die u te wachten staat in de hoogste achtbaan van Europa, Shambhala!

Bezoek de 6 exotische gebieden in het park: China, Polynesia, Far West, Mexico, de Mediterranean en SésamoAventura, een familie park ingericht als Sesam Straat. In elk gebied van het park vindt u verschillende attracties, shows, winkels en thema restaurants, dus er is altijd iets voor iedereen.

In PortAventura Park kunt u ook dagelijks genieten van 15 geweldige shows, zoals cancan dansen, acrobatiek, stammendans of Polynesië en meer.

Als u kiest voor een laat vertrek in de zomer dan kunt u genieten van de avondshows, zoals Sesame Parade en FiestAventura. De eindshows die plaatsvinden bij het meer van Mediterranean zijn vol vuurwerk, watershows van jet ski's tot parade van karakters zoals de Chinese draken.

Hoe krijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per e-mail, print deze uit en neem deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Julia Travel Office. Het adres staat op uw e-ticket.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Julia Travel Office in Barcelona.

Hoelang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 11½ -12 uur inclusief 1½ vervoer van en naar PortAventure.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4-10 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits vergezeld van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Vertrek vanaf PortAventure naar Barcelona is om 00.30 AM. We vragen u om zeer punctueel te zijn want het is de enige manier van vervoer terug naar Barcelona.
- U moet een geldig ID bewijs bijhebben als u uw tickets voor PortAventure op komt halen bij Julia Travel Office.

 

Info

Dag tour naar PortAventure
De tour vertrek vanaf Julia Travel Office:
Carrer de Balmes 5 08007 Barcelona

Dag tour naar PortAventure
Openingstijden
Tijdschema 19/03-19/06 & 12/09-06/01: Vertrek vanuit Barcelona om 9:30 AM – Aankomst bij  PortAventura om 11 AM. Vertrek vanuit PortAventura 7.30 PM – Aankomst in Barcelona om 9 PM. Tijdschema 20/06-11/09: Vertrek vanuit from Barcelona om 9:30 AM – Aankomst bij PortAventura om 11 AM. Vertrek vanuit PortAventura om 8 PM –Aankomst in Barcelona om 9:30 PM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is: Universitat.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen