Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Prijs vanaf € 191.40

Met deze tour krijg je de keuze of Disneyland of Disney's Calofirnia Adventure te bezoeken, twee fantastische attractieparken!

Bezoek de vrolijkste plek op aarde voor een volle dag plezier en avontuur! Bij Disneyland krijg je de kans Mickey Mouse zelf en andere populaire Disney figuren te ontmoeten door het park. Jouw favoriete klassieke Disney ritten en de nieuwste toevoegingen zorgen ervoor dat je jezelf de hele dag zult vermaken. Voor zowel ouders als kinderen is Disneyland de perfecte plek om een dag met de gehele familie te spenderen!

Bij Disney's California Adventure kun je langs de beroemde plekken van Californië wandelen op Soarin' Over California, dans en speel mee met je favoriete Disney en Pixar figuren tijdens de Pixar Play Parade, test je schietkunsten bij Toy Story Mania en veel meer. Het leuke en interactieve park is gevuld met magische shows, parades en attracties die een bijzondere sfeer creëren voor jou en je familie!

Hoogtepunten
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickey's Fun Wheel en veel meer!

Duur: 11 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- De prijs is inclusief entreeticket voor Disneyland OF Disney's California Adventure en transport van en naar de aangegeven hotels. Als je niet in een hotel verblijft welke op de lijst staat, kies dan het voor jou beste alternatief in welk hotel we je kunnen ophalen.
- De tour vertrekt van de Starline Terminal bij het Chinese Theatre om 9.30 en transport duurt circa een uur (afhankelijk van drukte) tot Disneyland Resort. Bij aankomst staat het je vrij het park te ontdekken op eigen initiatief. Om 19.00 vertrekt de bus terug naar de hotels.
- Aangezien je opgehaald wordt vanuit een hotel, vragen wij je circa 24 uur voor de tour de tour operator te bellen om de exacte pick-up tijd te achterhalen. Het telefoonnummer staat vermeld op het e-ticket dat naar je verstuurd wordt.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Info

Disneyland Resort
De tour is inclusief hotel transfer. Bekijk de complete lijst met inbegrepen hotels op de kaart hieronder.

Disneyland Resort
Openingstijden
De tour vertrekt om 9.30.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Klik op de kaart om een lijst met de hotels en ophaaltijden te zien. Als je niet in één van deze hotels verblijft, vragen wij je het hotel te selecteren welke voor jou het gunstigst gelegen is. We vragen je 15 minuten voor vertrek klaar te staan in de hotel lobby.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen