Legoland California

Legoland California

Prijs vanaf € 131.90

Heb je altijd al gedroomd over een stad van lego? Hier is je kans om dit te ervaren en beleven in een plek volgebouwd met de kleine gekleurde steentjes.

Bij Legoland kun je vele leuke activiteiten beleven voor de hele familie. Er zijn meer dan 60 geweldige attracties, ritten en shows voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Kijk Miniland USA voor een op schaal gemaakte representatie van beroemde Amerikaanse steden. Probeer ook de Volvo Driving School: Fun Town, de Aquazone Wave Racers, Treasure Falls en veel meer.

Duur: circa 11 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- De prijs is inclusief toegangstickts voor Legoland en retour transport van en naar het hotel. Bekijk de lijst van inbegrepen hotels. Als jouw hotel er niet op staat, kies dan het hotel welke het gunstigst voor jou gelegen is.
- De tour vertrekt vanaf de Starline Terminal bij het Chinese Theatre om 9.30. Aangezien je vanaf het hotel opgehaald wordt, vragen wij je de tour operator 24 uur van tevoren te bellen om een tijd af te spreken. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Info

Legoland California
De tour is inclusief hotel transfer. Bekijk de complete lijst met hotels waar je opgehaald kunt worden op de kaart hieronder.

Legoland California
Openingstijden
De tour vertrekt zaterdag en zondag om 9.30.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Klik op de kaart om een lijst te zien met hotels en ophaaltijden. Als jouw hotel niet op de lijst staat, kies dan het hotel welke voor jou het gunstigst gelegen is. We vragen je 15 minuten voor vertrek in de lobby klaar te staan.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen