Londen Goud Pakket

Londen Goud Pakket

Prijs vanaf € 92.30

Bespaar 1/3 op de prijs met ons super bespaar London Combi Gold arrangement! Bezoek Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London. Beleef de vier must-sees van Londen, bespaar geld en vermijd de wachtrijen voor de dagkassa.

Hoogtepunten:
- Bespaar 1/3 van de prijs op vier populaire attracties in Londen
- Bezoek Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London
- Sla de lange wachtrijen over bij de kassa
- Ontdek de Star Wars expositie bij Madame Tussauds
- Geniet van een meeslepend live verhaal bij London Dungeon
- Probeer twee geweldige ondergrondse attracties bij London Dungeon
- Geniet Shrek's Adventure met een magische 4D bustour
- Bewonder de kroonjuwelen en de Beefeaters bij de Tower of London
- Krijg de tickets direct in uw mailbox

Breng tijd door met de beroemdheden bij Madame Tussauds
Een reis naar de betoverende wereld van Madame Tussauds is een must als u naar Londen gaat. Ontmoet het Britse Koningshuis inclusief Koningin Elizabeth, Prins Willam en hertogin Kate, breng tijd door met de Backhams, test uw sportvaardigheden met uw favoriete atleten en superhelden.

Krijg de schrik van je level in de London Dungeon
De London Dungeon is een van de engste en meest schokkende ervaringen die Londen te bieden heeft. Neem een reis van 90 minuten door 1000 jaar geschiedenis van Londen. Samen met uw vrienden loopt u door de Dungeon van show naar show begeleid door professionele acteurs.

Bezoek het Koninkrijk ver weg van hier
Het avontuur begint als u aan boord stopt van de magische 4D DreamWorks bustour bij Shrek's Adventure. Met Donkey als uw ondeugende gids staat u chaos, gekkigheid en heel veel plezier te wachten.
Neem deel aan de 10 sprookjesachtige live shows en ga op bezoek bij het moeras van Shrek, vind rijkdom bij de glazenbol, raak verdwaald in het spiegeldoolhof en ontdek uw innerlijke oger wanneer het nodig is.

Ontdek het historische kasteel Tower of London
Tower of Londen is natuurlijk vooral bekend om haar Kroonjuwelen en de Beefeaters (bewakers die ook wel Yeomen Warders genoemd worden), maar het is het ook waard om een bezoek te brengen aan de White Tower, The Bloody Tower en The Traitor's poort als u eenmaal bij de 900 jaar oude Tower of London bent.
Pssst - U kunt ook kiezen voor ons ultieme London arrangement - Het 4-in-1 Attractie Arrangement.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de e-tickets per email. Print deze uit en neem mee deze mee naar Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure en Tower of London.

Moet ik een ID meenemen?
Bij Tower of London moet degene die de tickets heeft gekocht een geldig legitimatiebewijs laten zien bij het inwisselen van uw e-ticket naar een origineel ticket.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
De aanbieding is alleen geldig tot 31 maart 2018 (uitgezonderd 15/7 - 31/8-2017). U moet de tickets voor 31 maart 2018 gebruiken.

Hoe werkt het bij Madame Tussauds?
Ga naar Madame Tussauds en wissel uw e-ticket in. Dit tickets geeft u toegang tot de wachtrij voor de mensen met vooraf gekochte tickets. Deze rij is vaak korter dan de rij voor de dagkassa.

Hoe werkt het bij London Dungeon?
Dit aanbod is met speciale tickets die alleen geldig zijn vanaf 15:00 uur. Uw e-ticket moet u inwisselen voordat u naar binnen gaat.

Hoe werkt het bij Shrek's Adventure?
Eenmaal in Londen kunt u het beste naar Shrek Adventure gaan om uw tickets in te wisselen en een tijd af te spreken voor uw tour. De wachttijden kunnen tussen 10 tot 30 minuten bedragen.
Wissel hier de tickets om en kies voor een van de volgende opties:
1) Kies ervoor om meteen gebruik te maken van de tickets en wij garanderen u dat u niet langer dan 45 minuten hoeft te wachten, soms ook nog minder.
2) Kies ervoor om een afspraak te maken voor een specifieke tijd en dag. Op deze manier vermijd u de wachttijd en kunt u de hele dag inplannen.

Is er een leeftijdsgrens voor Shrek's 
Adventure?
Shrek's Adventure is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder 16 worden alleen toegelaten met een begeleidende ouder of volwassenen.

Is er een minimale lengte voor Shrek's Adventure?
Om te kunnen genieten van deze tour handhaaft het management een minimale grootte van 0,9 meter.

Hoe lang duur de tour met Shrek's Adventure?
De tour met Shrek's Adventure duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Hoe werkt het bij de Tower of London?
Wissel de e-tickets in bij de Tower of London voor originele toegangskaarten. De persoon die de kaarten heeft geboekt is verplicht een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) mee te nemen voor het krijgen van de originele toegangskaarten.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar, maar omdat de leeftijdsgrenzen verschillen bij iedere attractie zijn deze gecombineerd naar de volgende voorwaarden. Er zijn speciale kindertickets voor kinderen tussen de 3-15 jaar. Kinderen tussen 0-2 mogen gratis mee met een betalende ouder.

Belangrijke informatie:
- Deze korting is vergeleken met prijzen van de dagkassa.
- Let op: tijdens hoogseizoen, vooral tijdens vakanties, feestdagen en andere vrije dagen en middagen tussen 12:00 en 15:00 is er kans op langere wachtrijen voor de ingang.
- Shrek's Adventure is niet geschikt voor zwangeren of bezoekers met epilepsie, rug of nek klachten of hart en vaatziektes, wagenziek, asthma of chronische ziektes. 

Info

Londen Goud Pakket
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.

Londen Goud Pakket
Openingstijden
Madame Tussauds: iedere dag tussen 9.30 en 18.00 Laatste entree is om 17.00
London Eye: iedere dag tussen 10.00 en 20.00 - van mei tot september van 10.00 tot 21.00.
London Dungeon: iedere dag van 10.00 tot 17.00.
Tower of London: iedere dag tussen 9.00 en 17.30 - van november tot februari van 9.00 tot 16.30.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen