Tickets voor

Early Bird Berliner Fernsehturm

Early Bird Berliner Fernsehturm

Bezoek de Berlijnse Fernsehturm vroeg in de morgen en ben een van de eersten! Geniet van het prachtige uitzicht van 207 meter boven de stad. Een echte must tijdens een bezoek aan Berlijn! Koop deze Early Bird tickets vanuit thuis en verspil geen tijd in de wachtrij!

Vanaf € 12.50
Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt

Berlijn TV Toren VIP Champagne Ontbijt

Boek een onvergetelijk champagne ontbijt in de TV Toren van Berlijn en geniet van een fantastisch uitzicht over de stad. Vanaf de TV Toren op het Alexanderplatz heb je een 360 graden panoramisch uitzicht over Berlijn, 207 meter boven de stad. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt met champagne, terwijl je over de stad heen kijkt. Boek jouw ...

Vanaf € 55.90
Fernsehturm Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Fernsehturm Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Sla de wachtrij over voor de Televisietoren in Berlijn aan de Alexanderplatz en reserveer een tafel in het Sphere restaurant! Kies uit een tafel aan het raam of in het middelste cirkel. Geniet van het uitzicht op 207 meter hoogte boven Berlijn. Deze tickets zijn extreem populair dus boek vooruit!

Vanaf € 23.50
Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Vermijd de lange wachtrijen voor de populaire Televisietoren in Berlijn! Bewonder op 207 meter hoogte het magische uitzicht op de stad. Kies tussen Early Bird, Late Night of Fast View tickets. Verspil uw tijd niet aan wachttijden tijdens uw vakantie en boek uw tickets vandaag nog online!

Vanaf € 12.50
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 22.80
Berlijn Fernsehturm Diner

Berlijn Fernsehturm Diner

Dineren in het ronddraaiende restaurant in de top van de Fernsehturm op Alexanderplatz in Berlijn is een werkelijke VIP ervaring. Het is niet iedere dag dat u de kans krijgt om te dineren op een hoogte van 207 meter! Boek een diner in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 84.80
Berlijn Fernsehturm VIP Lunch

Berlijn Fernsehturm VIP Lunch

Boek uw lunch bij restaurant 'Sphere' op de top van de bekende Fernsehturm in Berlijn en ontvang een VIP behandeling. Vermijd de wachtrij, krijgt een tafel bij het raam en geniet van een 2-gangen lunch, inclusief twee glazen wijn, water en een warm drankje! Tafels zijn snel vol geboekt, dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf reserveert!

Vanaf € 65.60
Fast View tickets Berlijnse Fernsehturm

Fast View tickets Berlijnse Fernsehturm

Wees slimmer dan de andere toeristen en boek Fast View tickets vooraf en sla de lange wachtrijen voor de kassa over bij de Fernsehturm, de bekende televisietoren in Berlijn. Geniet van een prachtig uitzicht van 207 meter hoogte op de stad. Boek Fast View tickets en kies de datum en tijd voor de bezichtiging bij de Televisietoren in Berlijn!

Vanaf € 19.70
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen