Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Prijs vanaf € 12.50

Vermijd de wachtrij bij de populaire Televisietoren in Berlijn! Geniet van het 360-graden panorama uitzicht over Berlijn op 207 meter boven de stad. Dit moet u gezien hebben als u in Berlijn bent!

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij de populaire Televisietoren
- Bewonder Berlijn van bovenaf
- Kies uit Early Bird, Late Night of Fast View tickets
- Maak gebruik van de gratis toegang voor kinderen tot 4 jaar.

Bezoek de iconische Berliner Fernsehturm
Wilt u Berlijn in 360° ontdekken? Dan is de Televisietoren de juiste plaats hiervoor.

Vanaf 203 of 207 meter hoog kunt u over de gehele stad uitkijken en ziet u vele bekende merkmalen van de stad. Onder andere: Reichstag (parlementsgebouw), Brandenburger Tor, Hauptbahnhof, Olympiastadion, Museumsinsel en Potsdamer Platz. 

Met bijna 1,2 miljoen bezoekers per jaar is de Berlijnse Televisietoren een van de meest populaire attracties voor toeristen in Berlijn. Aangezien het grote aantal bezoekers is het zeker de moeite waard om uw tickets vooraf te boeken!

Kies uit drie soorten tickets

Early Bird: Toegang tot de Fernsehturm voor 9:00/10:00 en blijf zolang u wilt. Met een Early Bird ticket zijn er geen wachttijden + u krijgt toegang tot de hoogste bar in Berlijn!

Late Night: Toegang tot de Fernsehturm 's avonds vanaf 21:00 tot sluitingstijd. U vermijd de wachtrij + toegang tot de hoogste bar in Berlijn!

Fast View: Kies een datum en tijd voor uw bezoek aan de panorama etage van de Fernsehturm en bezoek de hoogste bar van Berlijn 'Bar 203' . Vermijd de wachtrij bij de Toren en ga direct naar boven. 

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u de boeking heeft afgerond, zal uw e-ticket direct naar uw e-mail gezonden worden. Print deze uit en neem deze mee naar de Berliner Fernsehturm.

Bewaar uw e-ticket want u heeft deze nodig als u de toren verlaat. Gooi deze dus niet weg!

Hoe werkt het?
Als u aankomt bij de Televisietoren, houdt dan de barcode aan de bovenkant van uw e-ticket voor de scanner en ga dan door de draaiboom.

Waar bevindt de Televisietoren zich?
U kunt de iconische Televisietoren vinden aan Alexanderplatz. Het adres staat op uw e-ticket

Uit wat voor tickets kan ik kiezen?
U kunt kiezen uit 3 soorten tickets: Early Bird Tickets (toegang voor 9:00/10:00 + vermijd de wachtrij), Late Night ticket (toegang van 21:00 tot sluitingstijd + vermijd de wachtrij) of Fast View Ticket (Kies een datum en tijd voor uw bezoek + vermijd de wachtrij).

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen 4 en 16 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
Vanwege het interieur van de TV toren in Berlijn is er geen toegang mogelijk voor mensen met loop problemen, zoals bezoekers met krukken of rolstoel, etc. 

 

 

Info

Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlijn.

Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz
Openingstijden
Maart tot oktober: dagelijks van 9:00 tot 24:00.
November tot februari: dagelijks van 10:00 tot 24:00.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Routebeschrijving
S/U-Bahn station Alexanderplatz.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen