💘 Romantische Valentijnsdag-uitjes 💘

Er is geen betere dag in het jaar dan Valentijnsdag om extra tijd met uw geliefden door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren die eeuwig duren.

Geniet van deze speciale tijd van het jaar en ontdek een van onze beste romantische ervaringen in de mooiste steden ter wereld. Of het nu voor Valentijnsdag is of u wilt gewoon genieten van een uitje met een speciaal iemand, hieronder vindt u een selectie van onze beste romantische uitjes.

Lang leve de romantiek!

Parijs

De stad van de liefde!

Bij ons koopt u tickets voor cabaretshows, attracties en sightseeing in Parijs. Koop op een eenvoudige, snelle en veilige manier uw toegangskaartjes voor o.a. Moulin Rouge of het Lido de Paris.

Of wat dacht u van een diner in de Eiffeltoren, een rondleiding in het Louvre, een diner cruise op de Seine of een bezoek aan het Paleis van Versailles?

Rome

De Eeuwige Stad!

Kom meer te weten over de prachtige stad Rome. Boek tickets voor een rondleiding door de Vaticaanse musea, Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Ervaar het Colosseum, Forum Romanum en de oude stad Rome. Geniet van Italiaanse specialiteiten en ga mee met een dagtrip naar Pompeii en Florence. Voetbalfan? Koop dan tickets voor AS Roma of SS Lazio.

Londen

Londen

Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen. Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, de London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden. 

Venetië

Een van de mooiste steden ter wereld!

Het adembenemende Venetië in Italië is een romantische plek met al zijn schoonheid, geschiedenis en cultuur. De stad heeft zoveel te bieden! Denk aan historische rondleidingen, eet- en wijntours, monumenten en vele andere bezienswaardigheden. 

Wenen

Welkom in Wenen!

Wenen, gelegen aan de rivier de Donau, heeft een imposant cultuuraanbod en barst van de indrukwekkende gebouwen. Boek hier tickets voor een klassiek concert bij het barokslot Schloss Schönbrunn of Hofburg met muziek van W.A. Mozart en Johann Strauss in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Kies een van onze populaire rondleidingen, bezoek Madame Tussauds Wenen of een Spaanse Rijschool!

Parijs Ticmate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *