10 leuke kindervriendelijke activiteiten in Londen

Londen is een van de meest interessante steden van de wereld. Het heeft een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en een hoop leuke activiteiten. Al eerder op vakantie geweest met de kids? Dan weet jij precies wat ik bedoel als het om entertainment van de kids gaat. Maar vrees niet want Londen heeft genoeg te bieden voor het hele gezin.

Hier een lijst met 10 leuke kindvriendelijke activiteiten in Londen.

1. SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium heeft een van Europa’s grootste collecties van het onderwater leven. Dit is een echte must-see voor iedere liefhebber van de onderwater wereld.  Bij SEA LIFE London Aquarium zwemmen meer dan 500 verschillende soorten vissen en 40 verschillende haaien met onder andere een uitgebreide collectie van waterplanten.

2. London Eye

Een rit in de London Eye is een hit voor alle kids en volwassenen! Vanaf het reuzenrad krijg je een prachtig uitzicht over de stad. Een volledige ronde duurt 30 minuten en is niet te lang voor de kinderen. Een goede optie is skip-the-line tickets om ongeduldige kids te vermijden, maar de rij is niet altijd even lang.

3. Legoland Windsor

Ga op avontuur in LEGOLAND® Windsor Resort waar je meer dan 55 interactieve attracties vindt. Vlieg door de boom toppen om de draken te ontvluchten, vaar mee in een viking boot of ontdek samen met een van de LEGO® chauffeurs de magische onderwater wereld. Oneindig plezier voor jong en oud.

4. The Lion King

Disney’s fantastische The Lion King Musical is al sinds enkele jaren een favoriet voor een uitstapje met het hele gezin. Heb jij deze klassieker nog niet gezien? Dan is Londen een echte aanrader om deze musical eindelijk te zien. Muziek van Elton John maakt het een van de meest ontroerende musicals ooit.

5.  Diana Memorial Playground

Over 1.000.000 bezoekers per jaar bezoeken deze speelplaats. Kinderen kunnen hier spelen, rondrennen en op ontdekkingstocht gaan. Er is een zintuigen pad, tipi’s en een strand rondom het piratenschip. Voor de volwassenen is er genoeg plek om te zitten en heerlijk te genieten.

6. Matilda

Ervaar de schattige en zeer grappige musical Matilda in Londens West End. Kinderen en volwassenen leven helemaal mee in het verhaal over het speciale meisje met buitengewone fantasie.

7. The Natural History Museum

Bij het Natural History Museum in Londen kan je 36 verschillende galarijen zien en dat gratis. Ontdek de collectie van dieren en vogels en bezoek de tentoonstelling van de bekende dinosaurussen waar je tegenover een echte t-rex komt te staan.

Toegang is gratis, maar enkele tijdelijke tentoonstellingen vragen voor een kleine bijdrage.

8. Shrek’s Adventure

Ga op avontuur met de magische 4D DreamWorks tourbus! Shrek’s Adventure! is een unieke wandel en ritattractie voor het gehele gezin! Stap in het koninkrijk van Ver Ver Weg en geniet van een gloednieuwe avontuur waar wonderbaarlijk DreamWorks animatie, boeiend verhaallijn en een goede dosis brutaliteit van Donkey op u wacht!

Maak deel uit van de 10 live shows met een sprookjesachtig thema waarbij je een bezoek kunt brengen aan het moeras van Shrek, je fortuin kunt vinden in de kristallen bal, kunt verdwalen in het doolhof van spiegels en je innerlijke Ogre kunt onthullen mocht dit nodig zijn!

9. The British Museum

Het Britse museum is toegewijd aan de menselijke geschiedenis en ligt in Bloomsbury regio in Londen. Geniet hier van kindvriendelijke activiteiten met het hele gezin.

Kinderen onder de 5 kunnen naar de Little Feet sessie, waar ze de kans krijgen voor creatief spelen, doen en ontdekken. Ook kun je krijtjes, stiften en tekenblokken lenen of probeer de Gallery Backpack dat zorgt voor leuke activiteiten in de gallerijen en houdt de kids bezig.

10. Epping Forest

Wil je een dagje de stad vermijden en leuke activiteiten ondernemen met de kids? Epping Forst is misschien iets voor jou. Epping Forest organiseren verschillende activiteiten gedurende het  jaar waaronder wandelen, hardlopen, paardrijden, vissen, voetbal en golf.

Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *